Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tallisaari

Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti, Äänekoski

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSara Kiiveri

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0453259118

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tallisaari on Suolahdella Äänekoskella sijaitseva palvelukoti ikääntyneille asukkaille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme 13 paikkaa ikääntyneille sekä 15 mielenterveyskuntoutujille. Tallisaaressa eletään monipuolista ja elämäntäyteistä arkea. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Kodin työskentelyn ja toiminnan punaisena lankana on yksilöllinen kuntoutus. Kodin toiminnan tavoitteena on, että asukkaat pystyvät toimimaan mahdollisimman itsenäisesti, joko apuvälineiden ja ohjaajien avulla.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokainen kodin asukas asuu omassa huoneessaan, eli omassa kodissaan. Oman kodin rauhaa ja yksityisyyttä kunnioitetaan. Kodin yhteiset viihtyvät tilat on tarkoitettu asukkaiden ajanviettoon yhdessä, rentoutumiseen ja pieneen arjen puuhasteluun. Kodin sauna lämpenee aina halukkaille ja kodin pihamaalle pääsee vuoden ympäri ulkoilemaan turvallisesti. Kodin keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa ruokahetkiin sekä herkkuja kahvitteluihin ja juhliin. Asukkaiden toiveet huomioidaan ruokalistan suunnittelussa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. Asukkaan yksilöllinen elämäntarina, tottumukset, toiveet ja tavat huomioidaan asukkaan arjessa, hoidossa ja kuntoutuksessa. Kodin arki on virikkeellistä ja kuntouttavaa sekä yksilöitä huomioivaa ja kunnioittavaa. Heitä kannustetaan ylläpitämään ja kehittämään itsenäisesti omaa toimintakykyään. Monipuolinen viriketoiminta Tallisaaren monipuolinen viritoiminta tuo asukkaiden arkeen vaihtelua ja vireyttä sekä toimii tärkeänä osana asukkaiden kuntoutusta ja kunnon ylläpitoa. Viriketoiminnasta löytyy muun muassa erilaisia liikunta-, taide-, musiikki-, keskustelu- sekä ulkoiluryhmiä, jotka tarjoavat asukkaille mukavia hetkiä sekä intoa ja iloa arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.56974,"lng":25.876622},"content":"<h4>Attendo Tallisaari</h4><p>Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti </br> 44201 Äänekoski </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.56974,25.876622' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sumiaistentie 102, 44201 Suolahti,
44201 Äänekoski
Itä-Suomi

Löydä meille