Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Terapia Jyväskylä

Telkäntie 2 B, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Fysioterapeutti, Jussi Keitaanniemi, Asiakastiedustelut

Voit tiedustella vapaita asiakaspaikkoja suoraan terapeuteilta. Yhteystiedot löydät alta!

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Hieronta

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia terapiapalveluita kaikenikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Voit tulla fysioterapiaan, jos haluat edistää liikkumis- tai toimintakykyäsi, kärsit tuki- ja liikuntaelinvaivoista, tarvitset esimerkiksi leikkauksen jälkeistä kuntoutusta tai neurologista kuntoutusta. Fysioterapian tarkoituksena on parantaa elämänlaatua.

Yksilöterapian lisäksi tarjoamme ryhmätoimintaa. Ryhmätoimintamme on monipuolista. Vastaanottotilojemme yhteydessä meillä on terapia-allas ja kuntosali. Altaassa pidämme muun muassa vesijumppaa. Altaassa mahdollisuus myös yksilöterapiaan. Kuntosalilla pidämme kuntosaliryhmiä. Myös tasapaino- ja tuolijumppa-ryhmät mahdollisia.

Allasjumppa 9€/kerta ja kuntosaliryhmä 10€/kerta. Jos kiinnostuit ryhmistä, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Terapia-asiakkaaksi

Vastaanottotilamme sijaitsevat osoittessaa Telkäntie 2 B.

Fysioterapia voidaan toteuttaa vastaanotollamme, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana. Lisäksi olemme palvelusetelituottaja, joten meille pääsee myös palvelusetelillä. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus.

Attendo Terapia web.jpg

Fysioterapeutit

 

Jussi Keitaanniemi, Fysioterapeutti
0400 941578
jussi.keitaanniemi@attendo.fi

Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi

Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä 9 vuotta. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot. Vuonna 2019 aloitin Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja kansanterveyden maisterin-opinnot. Tavoitteenani on saada yhä vahvemmat, nykytutkimukseen perustuvat tiedot ja taidot.

 

Petra Tiitinen, Fysioterapeutti
041 731 4377
petra.tiitinen@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinetarpeen arviointi ja ohjaukset, kuntouttavan hoitotyön tukipalvelut
Työskentelyalue: Jyväskylä ja Muurame (Keski-Suomi) sekä Kangasniemi (Etelä-Savo)
Palvelukieli: suomi

Olen työskennellyt Attendolla tammikuusta 2021 lähtien. Kokemusta on karttunut etenkin ikääntyneistä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujista. Lisäksi tarjoan kuntouttavan hoitotyön tukipalveluita. Tulevaisuuden tähtäimenä on vielä vahvemmin luontolähtöinen sekä eläinavusteinen kuntoutus. Fysioterapeuttina haluan tuottaa tavoitteellista fysioterapiaa kuntoutujaa kuunnellen.


Anna Juuri-Oja, Fysioterapeutti
041 731 3819
anna.juuri-oja@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset
Työskentelyalue: Jyväskylä
Palvelukieli: suomi, englanti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Asiakasryhmistä tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet, neurologiset sekä post-operatiiviset kuntoutujat. Lisäksi minulla on pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Tärkeiksi teemoiksi terapioissani koen laadukkuuden, asiakaslähtöisyyden sekä rennon ilmapiirin. Haluan kehittää osaamistani yhä paremmaksi, jotta voin tarjota asiakkailleni aina parasta mahdollista terapiaa.

 

Essi Riihimäki, Fysioterapeutti
044 494 1745
essi.riihimaki@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

Olen fysioterapeutti vuosimallia 2014. Työkokemukseni olen kartuttanut sekä julkisella että yksityisellä puolella. Asiakaskuntani on koostunut muun muassa neurologisista, tuki- ja liikuntaelin sekä leikkausta ennen ja jälkeen kuntoutettavista asiakkaista. Tällä hetkellä hoidan myös apuvälineasioita sekä ergonomiaohjauksia. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata asiakas aidosti; mieleistäni kyse on aina ihmisen inhimillisestä kohtaamisesta. Koenkin olevani luonteeltani empaattinen sekä helposti lähestyttävä persoona ja haluan luoda jokaisen asiakkaani kanssa vahvan luottamussuhteen.

 

Laura Pöllänen, Fysioterapeutti
041 731 6415
laura.pollanen@attendo.fi

Palvelukieli: suomi, englanti

Osaamisalueet: vahva tausta tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta sekä tekonivelten pre- ja post-operatiivisista ohjauksista, neurologinen fysioterapia, geriatrinen fysioterapia, ryhmänohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

Fysioterapeutiksi olen valmistunut 2018 ja työkokemusta on tullut niin ikääntyneiden terapiasta kuin terveyskeskuksen avofysioterapiankin puolelta eri ikäisten asiakkaiden kanssa useamman vuoden ajalta. Lisäksi vahvaa osaamista löytyy myös apuvälineiden sekä tekonivelohjausten osalta. Lisäkoulutusta olen saanut muun muassa lasten ja nuorten kasvuun liittyen sekä vatsalihasten erkauman kuntoutuksesta. Fysioterapeuttina pyrin kuuntelemaan aina aidosti asiakkaan toiveita ja toteuttamaan niiden pohjalta vaikuttavaa sekä laadukasta terapiaa heidän voimavaransa huomioiden.


Timo Heinonen, Fysioterapeutti
041 731 7252
timo.heinonen@attendo.fi

Palvelukieli: suomi, englanti 

Osaamisalueet: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus ja allasterapia. 

Olen työskennellyt Attendolla vuoden 2022 alusta lähtien. Aikaisempaa työkokemusta minulta löytyy laitoskuntoutuksesta ja julkiselta puolelta, joista minulta löytyy kokemusta yksilö- ja ryhmämuotoisista fysioterapioista erilaisten asiakasryhmien kanssa nuorista veteraaneihin. Valmistumisen jälkeen olen pyrkinyt kehittämään ammattitaitoani mm. osteopaattisin tekniikoin, jotta voisin lisätä osaamistani manuaalisen terapian osa-alueilla. 

Pyrin aina, että toteuttamani fysioterapia on yksilöllistä, tavoitteellista ja mielekästä. Tehokas harjoittelu ja yksilölle toimivat menetelmät yhdistyvät mielekkääseen tekemiseen.

 

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 e
Fysioterapia 45 min 51 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten asiakkaan ei itse tarvitse hakea korvausta. Kelan suorakorvauksen osuus on 4€ (30 min. kerrasta), 6 € (45 min. kerrasta) ja 8 € (60 min. kerrasta).