Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Terapia Jyväskylä

Telkäntie 2 B, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Fysioterapeutti, Jussi Keitaanniemi, Asiakastiedustelut

Voit tiedustella vapaita asiakaspaikkoja suoraan terapeuteilta. Yhteystiedot löydät alta!

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Liikunta- ja terveysneuvonta, Apuvälineohjaus, Ikääntyneiden kuntoutus

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia terapiapalveluita kaikenikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Voit tulla fysioterapiaan, jos haluat edistää liikkumis- tai toimintakykyäsi, kärsit tuki- ja liikuntaelinvaivoista, tarvitset esimerkiksi leikkauksen jälkeistä kuntoutusta tai neurologista kuntoutusta. Fysioterapian tarkoituksena on parantaa elämänlaatua.

Yksilöterapian lisäksi tarjoamme ryhmätoimintaa. Ryhmätoimintamme on monipuolista. Vastaanottotilojemme yhteydessä meillä on terapia-allas ja kuntosali. Altaassa pidämme muun muassa vesijumppaa. Altaassa mahdollisuus myös yksilöterapiaan. Kuntosalilla pidämme kuntosaliryhmiä. Myös tasapaino- ja tuolijumppa-ryhmät mahdollisia.

Allasjumppa 9€/kerta ja kuntosaliryhmä 10€/kerta. Jos kiinnostuit ryhmistä, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Terapia-asiakkaaksi

Vastaanottotilamme sijaitsevat Halssilassa, osoittessa Telkäntie 2 B.

Fysioterapia voidaan toteuttaa vastaanotollamme, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana. Lisäksi olemme palvelusetelituottaja, joten meille pääsee myös palvelusetelillä. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus.

Fysioterapeutit

 

Jussi Keitaanniemi, Fysioterapeutti
0400 941578
jussi.keitaanniemi@attendo.fi

Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi

Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä vuodesta 2011 alkaen. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot.

 

Petra Tiitinen, Fysioterapeutti
041 731 4377
petra.tiitinen@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinetarpeen arviointi ja ohjaukset, kuntouttavan hoitotyön tukipalvelut
Palvelukieli: suomi

Olen työskennellyt Attendolla tammikuusta 2021 lähtien. Kokemusta on karttunut etenkin ikääntyneistä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujista. Lisäksi tarjoan kuntouttavan hoitotyön tukipalveluita. Tulevaisuuden tähtäimenä on vielä vahvemmin luontolähtöinen sekä eläinavusteinen kuntoutus. Fysioterapeuttina haluan tuottaa tavoitteellista fysioterapiaa kuntoutujaa kuunnellen.


Anna Juuri-Oja, Fysioterapeutti
041 731 3819
anna.juuri-oja@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset
Työskentelyalue: Jyväskylä
Palvelukieli: suomi, englanti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Asiakasryhmistä tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet, neurologiset sekä post-operatiiviset kuntoutujat. Lisäksi minulla on pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Tärkeiksi teemoiksi terapioissani koen laadukkuuden, asiakaslähtöisyyden sekä rennon ilmapiirin. Haluan kehittää osaamistani yhä paremmaksi, jotta voin tarjota asiakkailleni aina parasta mahdollista terapiaa.

 

Essi Riihimäki, Fysioterapeutti
044 494 1745
essi.riihimaki@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

Olen fysioterapeutti vuosimallia 2014. Työkokemukseni olen kartuttanut sekä julkisella että yksityisellä puolella. Asiakaskuntani on koostunut muun muassa neurologisista, tuki- ja liikuntaelin sekä leikkausta ennen ja jälkeen kuntoutettavista asiakkaista. Tällä hetkellä hoidan myös apuvälineasioita sekä ergonomiaohjauksia. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata asiakas aidosti; mieleistäni kyse on aina ihmisen inhimillisestä kohtaamisesta. Koenkin olevani luonteeltani empaattinen sekä helposti lähestyttävä persoona ja haluan luoda jokaisen asiakkaani kanssa vahvan luottamussuhteen.

 

Reetta Huiskonen, Fysioterapeutti
041 731 7562
reetta.huiskonen@attendo.fi

Osaamisalueet: 
Geriatrinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, allasterapia, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjeistus

Palvelukieli: suomi ja englanti

Olen työskennellyt yksityisellä puolella fysioterapeuttina vuodesta 2017 alkaen. Kokemusta on kertynyt eniten geriatrisesta ja neurologisesta kuntoutuksesta. Toiselta koulutukseltani olen urheiluhieroja ja manuaaliset taidot ovat yksi vahvuuksistani.  Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja hoitoni tähtääkin kokonaisvaltaiseen kehon sekä mielen hyvinvointiin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. 

 

Sami Aho, Fysioterapeutti
041 731 7525
sami.aho@attendo.fi

Osaamisalueet: Geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

Palvelukieli: suomi ja englanti

Olen liittynyt Attendon terapiatiimiin elokuussa 2022. Fysioterapeuttina olen vuosimallia 2010. Takana on yli 10 vuoden työkokemus laajalti julkiselta sektorilta painottuen geriatriseen fysioterapiaan. Myös pitkä ja kattava osaaminen ryhmänohjauksesta löytyy oman urheilutaustan kautta. Fysioterapialla haluan auttaa sinua löytämään ne omat keinot ja voimavarat kuntoutumiseen. Laadukkuus, rentous ja asiakaslähtöisyys on kaiken A ja O.

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 e
Fysioterapia 45 min 51 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten asiakkaan ei itse tarvitse hakea korvausta. Kelan suorakorvauksen osuus on 4€ (30 min. kerrasta), 6 € (45 min. kerrasta) ja 8 € (60 min. kerrasta).

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.24404,"lng":25.78604},"content":"<h4>Attendo Terapia Jyväskylä</h4><p>Telkäntie 2 B </br> 40400 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.24404,25.78604' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Telkäntie 2 B,
40400 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille