Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Terapia Jyväskylä

Telkäntie 2 B, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Fysioterapeutti, Jussi Keitaanniemi, Asiakastiedustelut

Voit tiedustella vapaita asiakaspaikkoja suoraan terapeuteilta. Yhteystiedot löydät alta!

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Hieronta

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Tarjoamme ryhmäharjoittelumahdollisuuksia allasjumppiin, tuolijumppiin, tasapainoryhmään sekä kuntosaliharjoitteluun. Yksilöterapia on laadukasta kokeneen ja ammattitaitoisen fysioterapeutin toimesta. Toimintamme on kohdennettu erityisesti senioreille, jotka asuvat palvelutaloissa, senioritaloissa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä, sekä kotihoidon asiakkaille. Myös työikäiset kuuluvat asiakaskuntaamme.

Terapia-asiakkaaksi

Terapia voidaan toteuttaa joko vastaanottotiloissa tai terapeutit myös jalkautuvat asiakkaan omaan luonnolliseen toiminta- ja elinympäristöön, kuten kotiin, kouluun tai päiväkotiin. Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai täysin itsemaksavana asiakkaana.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Fysioterapeutit

 

Jussi Keitaanniemi, Fysioterapeutti
0400 941578
jussi.keitaanniemi@attendo.fi

kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä 9 vuotta. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot. Vuonna 2019 aloitin Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja kansanterveyden maisterin-opinnot. Tavoitteenani on saada yhä vahvemmat, nykytutkimukseen perustuvat tiedot ja taidot.

  

Minta Kärkkäinen, Fysioterapeutti AMK

044 494 1754
minta.karkkainen@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lantionpohja- ja äitiysfysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset
Työskentelyalue: Jyväskylä (Keski-Suomi)
Palvelukieli: suomi, englanti

Koulutukset:

  • Itä-Suomen fysioterapiapäivät; Alaselkäkivun toiminnallinen luokittelu
  • EA1
  • Potilassiirtojen ergonomiakortti ®
  • Urheiluhierojan ammattitutkinto
  • Solu- ja molekyylibiologian perusopinnot (8op)
  • Bio- ja ympäristötieteiden perusopinnot (20op)
  • Tilastomenetelmien perusteet (6op)

  

Heidi Vessari, Fysioterapeutti AMK
044 494 1745
heidi.vessari@attendo.fi

Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset
Työskentelyalue: Jyväskylä (Keski-Suomi)
Palvelukieli: suomi, englanti

Kuvaus: Olen luonteeltani empaattinen ja helposti lähestyttävä persoona. Erikoisalaani ovat geriatrinen- sekä neurologinen fysioterapia. Ohjaan lisäksi päivittäin terveydenhuollon ammattilaisia sekä yksilöasiakkaita apuvälinepalveluissa ja teen ergonomiaohjauksia. Terapioissani haluan korostaa aitoa kohtaamista sekä luoda asiakkaaseen vahvan luottamussuhteen.

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 e
Fysioterapia 45 min 51 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten asiakkaan ei itse tarvitse hakea korvausta. Kelan suorakorvauksen osuus on 4€ (30 min. kerrasta), 6 € (45 min. kerrasta) ja 8 € (60 min. kerrasta).