Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Terapia Oulu

Teknologiantie 14B, Oulu

Tervetuloa meille

Teemu Kipinä, Fysioterapeutti

Kysy lisää palveluistamme tai varaa aika ajanvarauspalvelumme kautta. Terapeuttiemme yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Toimintaterapia, Puheterapia, Hieronta

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia ja yksilöllisiä fysioterapia, puheterapia ja toimintaterapiapalveluita sekä vastaanottokäynteinä että kotikäynteinä Oulussa ja Oulun lähialueilla. Tarjoamme myös hierontaa.

Toimipisteemme sijaitsee Oulussa Teknologiakylässä seitsemän kilometrin päässä Oulun keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Ota yhteyttä Teemu Kipinään tai suoraan terapeuttiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Terapia-asiakkaaksi

Terapia voidaan toteuttaa joko vastaanottotiloissa tai terapeutit myös jalkautuvat asiakkaan omaan luonnolliseen toiminta- ja elinympäristöön, kuten kotiin, kouluun tai päiväkotiin Oulussa ja sen lähialueilla. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina ovat Oulun kaupunki, Kela sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Asiakkaaksi voi tulla myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai täysin itsemaksavana asiakkaana.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuskunnat

  • Toimintaterapia: Ii, Kalajoki, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä ja Utajärvi
  • Fysioterapia: Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Raahe, Siikajoki ja Tyrnävä
  • Puheterapia: Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä

Tasokkaat tilat, osaavat ammattilaiset

Avarat ja viihtyisät vastaanottotilamme sijaitsevat Oulun Teknologiakylässä, jonka pihassa on ilmaista pysäköintitilaa. Kaikissa tiloissa on huomioitu esteettömyys. Käytössä on monipuolisia ja tehokkaita kuntoutusvälineitä, joita hyödynnetään osana terapian toteutusta. Attendo Terapia Oulun laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Henkilökunnan ammattitaidosta pidetään huolta lisä- ja täydennyskoulutusten avulla.

Fysioterapeutit

 

Teemu Kipinä
Vastaava terapeutti

p. 044 748 0275
teemu.kipina@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, englanti

”Valmistuin fysioterapeutiksi OAMK:sta 2013 ja olen huolehtinut oululaisten hyvinvoinnista vuodesta 2014 lähtien. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutukseen ja minulla on tule-sairauksissa suoravastaanottopätevyys. Asiakaskokemusta minulle on kertynyt monipuolisesti eri ikäisistä ihmisistä. Tärkein työmenetelmäni on oikeaan aikaan toteutettu kuntoutus, jolla lyhennetään koettua haittaasi ja pystyt näin ollen palaamaan nopeammin arjen toimiin ja harrastusten pariin. Parasta työssäni on yhdessä asiakkaan kanssa laadittujen tavoitteiden saavuttaminen.”

 

Heidi Jaakola
p. 041 731 2970
heidi.jaakola@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

"Olen valmistunut fysioterapeutiksi OAMK:sta vuonna 2017. Minulla on kokemusta erityisesti ikääntyneiden kuntoutuksesta. Lisäksi olen työskennellyt neurologisten lasten ja aikuisten kanssa sekä kuntouttanut tuki-ja liikuntaelinvaivoja."

 

Sanna-Mari Poikela (äitiyslomalla)
p. 044 425 2964
sanna-mari.poikela@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

"Olen fysioterapeutti Sanna-Mari Poikela. Olen valmistunut 2011 Rovaniemen AMK:sta. Minulle on kertynyt kokemusta erityisesti neurologisista aikuis- ja ikääntyneistä asiakkaista (Bobath-terapia, neurologinen lähestymistapa). Lisäksi olen työskennellyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa Physiotrainerinä (fysioterapeuteille räätälöity personal trainer-koulutus). Asiakasryhmistä tutuksi ovat tulleet myös lapset ja nuoret".

 

Jonne Perätalo
p. 044 710 4225 
jonne.peratalo@attendo.fi

Kielitaito: Suomi

"Valmistuin Kemin AMK:sta 2011 fysioterapeutiksi. Työkokemusta minulle on kertynyt neurologistensekä tuki- ja liikuntaelinsairaiden parissa työskentelystä sekä ikääntyneiden fysioterapiasta. Apuvälineosaamista minulla on aiemmista työnkuvistani sairaalan ja kotihoidon fysioterapeuttina. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani on kivusta kärsivien asiakkaiden kanssa työskentely, johon olen täydennyskouluttautunut DTP -kursseilla. Pyrin työssäni tavoitteellisuuteen asiakasta kuunnellen".

 

Lauri Dahl
p. 041 730 9142
lauri.dahl@attendo.fi

Kielitaito: Suomi

"Olen valmistunut fysioterapeutiksi OAMK:sta keväällä 2014. Minulla on kokemusta työikäisten, ikääntyneiden ja neurologisten asiakkaiden kanssa työskentelystä. Erikoisosaamista minulta löytyy tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen (McKenzie Credential Exam, Faskiamanipulaatio Stecco level 1)."

Toimintaterapeutit

 

Tiia-Lotta Saraste
Vastaava terapeutti
p. 044 4941758
tiia-lotta.saraste@attendo.fi

"Toimintaterapeutiksi olen valmistunut Oulun AMK:sta 2011. Olen työskennellyt aiemmin arviointi- ja terapiatyössä lasten, nuorten ja aikuisneurologisten asiakkaiden parissa. Nykyään työni on antoisaa terapiatyötä lasten, nuorten ja heidän perheiden kanssa. Erityisosaamisena minulla on lasten ja nuorten neuropsykiatrinen kuntoutus sekä tunne- ja sosiaalisten taitojen kuntoutus. Olen työskennellyt pitkään myös lasten visuaalisen hahmottamisen, visuomotoriikan ja hieno- ja karkeamotoriikan pulmien kuntoutuksen parissa.

Työssäni korostuu asiakkaan lämmin kohtaaminen, perhekeskeisyys ja moniammatillisuutta arvostava työskentelyote. Tehdään yhdessä arjesta toimivampaa!"


Eeva Männistö
p. 044 7710656
eeva.mannisto@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

"Olen Eeva Männistö ja valmistuin toimintatereputiksi Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2017. Heti valmistumiseni jälkeen pääsin töihin Attendolle, jossa olen ehtinyt kerryttää jo monipuolista työkokemusta sekä lasten että aikuisten parissa. Minulla on kokemusta erityisesti oppimisvaikeuksien, keskittymishäiriöiden ja tunnetaitojen kuntouttamisessa sekä aikuisneurologiasta. Olen lisäkouluttautunut hahmotushäiriöiden ja neuropsykiatristen oirekuvien kuntoutukseen ja käynyt Strukturoidun sensomotoristen valmiuksien havainnointi -koulutuksen. Työni tärkeimpänä lähtökohtana on kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti hänen omassa ympäristössään".

   
   

 

Pauliina Flink
p. 044 366 3845
pauliina.flink@attendo.fi

"Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Oulun ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2021. Työskentelen nyt pääasiassa lasten ja nuorten toimintaterapian parissa. Opintojen loppuvaiheessa olen työskennellyt aikuis- ja lapsineurologisten asiakkaiden arvioinnin parissa, mistä monipuolista osaamista on jo ehtinyt kertyä. Haluan työssäni toimia asiakkaideni ja heidän lähiverkostojensa kanssa tiiviissä ja toimivassa yhteistyössä ja luoda asiakkaalle terapiasta asiakaslähtöisesti mieluisaa."

 

Puheterapeutit

Anna Kuha web.jpg

Anna Kuha (äitiyslomalla)
p. 044 4941749
anna.kuha@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

"Valmistuin puheterapeutiksi (FM) Oulun yliopistosta vuonna 2015, jonka jälkeen minulle on kertynyt työkokemusta sekä aikuis- että lapsiasiakkaiden puheterapeuttisesta kuntoutuksesta. Erityisen kiinnostunut olen aikuisten aivoverenkiertohäiriöistä johtuvista puheen ja nielemisen ongelmista, mutta työskentelen mielelläni monipuolisesti kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa.Täydennyskoulutusta minulla on mm. lasten äänteellisten pulmien, puhemotoristen häiriöiden, vuorovaikutustaitojen ja lukivalmiustaitojen kuntouttamisesta".

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 60 e
Fysioterapia 45 min 53 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Meillä on käytössä myös kelan suorakorvaus, jolloin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan saapuvan asiakkaan laskusta vähennetään automaattisesti kelakorvaus pois.

Hieronta 90 min. 75 e
Hieronta 60 min. 53 e
Hieronta 45 min. 46 e
Hieronta 30 min. 39 e

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0595988,"lng":25.4510505},"content":"<h4>Attendo Terapia Oulu</h4><p>Teknologiantie 14B </br> 90590 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0595988,25.4510505' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Teknologiantie 14B,
90590 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille