Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Terapia Pirkanmaa

Pirkkala ja Tampere

Tervetuloa meille

Henna Mäenluoma, Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

Kysy lisää vapaista asiakaspaikoistamme tai varaa aika suoraan ajanvarauspalvelumme kautta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Toimintaterapia, Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, Ikääntyneiden kuntoutus, Apuvälineohjaus, Liikunta- ja terveysneuvonta

Toimipisteemme:

Tampere: Pellervonkatu 14, 33500 Tampere

Pirkkala: Karjanlantie 2, 33920 Pirkkala

Ajanvaraus Tampereen toimipisteeseen

Attendo Terapia Pirkanmaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa.

Terapiat toteutetaan kuntoutujan omassa ympäristössä koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä tai Tampereen Kalevassa.

Katutasossa sijaitsevat kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa sekä Toivionrinteessä että Kalevassa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Tarjoamamme palvelut:

  • Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
  • Ikääntyneiden kuntoutus
  • Apuvälineohjaus
  • Liikunta- ja terveysneuvonta

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkanmaa tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille.

Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa.

Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Fysioterapeuttimme:

Henna Mäenluoma
Fysioterapeutti/vastaava terapeutti
044 7477 434
henna.maenluoma@attendo.fi

Tällä hetkellä työskentelen sekä fysioterapeuttina että tiimimme vastaavana terapeuttina. Fysioterapeuttina minulla on monipuolista kokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta sekä työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta. Olen lisäkouluttautunut urheilufysioterapian erikoistumiskoulutuksella.

Yllä olevien lisäksi minua kiinnostaa kovasti muun muassa hoitohenkilöstön työhyvinvointi ja työssäjaksaminen.

Kielitaito: suomi ja englanti

Roosa Saarinen
Fysioterapeutti
044 494 4410
roosa.saarinen@attendo.fi

Olen työskennellyt ikääntyneiden fysioterapian parissa muutaman vuoden ajan. Minulta löytyy työkokemusta muistisairaiden, tule-asiakkaiden ja psykogeriatristen asiakkaiden parista. Myös apuvälineosaamista on kertynyt vuosien aikana runsaasti. Olen työskennellyt palvelukotiympäristössä, sairaalassa ja poliklinikalla.

Ikääntyneiden lisäksi olen työskennellyt työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian parissa. Olen käynyt erilaisia pienempiä koulutuksia ikääntyneiden sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan liittyen. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani työfysioterapiaan.

Kielitaito: suomi ja englanti

Noora Heikkilä
Fysioterapeutti
044 494 1748
noora.heikkila@attendo.fi

Fysioterapeutin työssä aikaisempaa työkokemusta minulla on vuodeosastoilla työskentelystä ortogeriatristen sekä sydänsairaiden potilaiden parissa. Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu ikäihmisten fysioterapia pääsääntöisesti palvelukodeissa. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen sekä apuvälineiden parissa työskentelyyn.

Kielitaito: suomi, englanti ja ruotsi

Heidi Järvenpää (äitiyslomalla)
Fysioterapeutti
044 407 2421
heidi.jarvenpaa@attendo.fi

Kokemusta fysioterapiasta minulla on kertynyt ikääntyneiden, erityisesti muistisairaiden, ja neurologisten kuntoutujien kanssa työskentelystä. Myös mielenkiintoni on näillä alueilla. Neurologiseen fysioterapiaan olen käynyt täydennyskoulutuksen ja haluaisin myös jatkossa lisätä osaamista erityisesti neurologisesta fysioterapiasta.

Kielitaito: suomi ja englanti

Jenna Silvasvuori
Fysioterapeutti
041 730 9703
jenna.silvasvuori@attendo.fi

Kokemusta minulla on fysioterapian saralla ikäihmisten parista sekä terveyskeskussairaalan vuodeosasto ja poliklinikka työskentelystä. Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi lisätä tietämystäni ikääntyneiden fysioterapiasta ja neurologisesta fysioterapiasta.

Kielitaito: suomi ja englanti

Anni-Maria Ahola
Fysioterapeutti
041 731 3351
anni-maria.ahola@attendo.fi

Minulla on työkokemusta fysioterapeuttina ikääntyneiden, eri ikäisten neurologisten sekä työikäisten kuntoutujien parista. Tällä hetkellä työskentelen eniten ikääntyneiden kanssa ja nautin siitä kovasti. Töitä olen tehnyt palvelukodeissa, sairaalassa sekä yksityisellä sektorilla.

Olen käynyt lantion alueen lihasenergiatekniikka, neuraalikudoksen mobilisointi ja allasterapia -koulutukset. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa kouluttautua vielä paremmaksi osaajaksi ikäihmisten fysioterapiassa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Selina Hakala
Fysioterapeutti
041 731 6137
selina.hakala@attendo.fi

Työkokemusta olen saanut kerrytettyä ikäihmisten fysioterapiasta, jossa asiakkailla on usein taustalla muistisairaus tai neurologinen sairaus. Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi kouluttautua lisää ikäihmisten kuntoutuksen saralla ja syventää osaamistani laaja-alaisesti.

Kielitaito: suomi ja englanti

Heidi Vessari
Fysioterapeutti
044 407 2421
heidi.vessari@attendo.fi

Olen luonteeltani empaattinen ja helposti lähestyttävä persoona. Erikoisalaani ovat geriatrinen- sekä neurologinen fysioterapia. Ohjaan lisäksi päivittäin terveydenhuollon ammattilaisia sekä yksilöasiakkaita apuvälinepalveluissa ja teen ergonomiaohjauksia. Terapioissani haluan korostaa aitoa kohtaamista sekä luoda asiakkaaseen vahvan luottamussuhteen.

Kielitaito: suomi ja englanti

Sandra Korhonen
Fysioterapeutti
041 731 7554
sandra.korhonen@attendo.fi

Kokemusta fysioterapian alalta minulla on ikääntyneiden parista. Fysioterapeutin työssä pidän sen monipuolisuudesta. Tulevaisuudessa haluaisinkin syventää tietämystäni laaja-alaisesti ikääntyneiden fysioterapian eri osa-alueista, erityisesti minua kiinnostaa psykofyysinen fysioterapia.

Kielitaito: suomi

Sanni Miikkulainen
Fysioterapeutti
041 731 9595
sanni.miikkulainen@attendo.fi

Fysioterapeuttina olen työskennellyt geriatrisen fysioterapian parissa. Minulla on kokemusta yksilö- ja ryhmäasiakkaiden ohjauksesta. Kuntoutuksessa haluan kiinnittää huomiota asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani laaja-alaisesti ja etenkin lasten sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta.

Kielitaito: suomi ja englanti

Anniina Ojala
Fysioterapeutti
041 730 9713
anniina.ojala@attendo.fi

Työskentelen tällä hetkellä fysioterapeuttina ikääntyneiden parissa. Aikaisemmalta ammatiltani olen kuntouttava lähihoitaja ja vanhustyö on siltäkin saralta tuttua. Työskentelen tällä hetkellä ikäihmisten palvelukodissa, jossa työnkuvaani kuuluu mm. asukkaiden fyysisen toimintakyvyn tukeminen ja arviointi, hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus sekä yksilö- että ryhmäterapioiden ohjaus. Asiakaskuntaani kuuluvat muistisairaat, psykogeriatriset- ja neurologiset ikäihmiset. Tulevaisuudessa haluaisin kehittää itseäni erityisesti psykofyysisen fysioterapian saralla.

Toimintaterapeuttimme:

Minna Turto
Toimintaterapeutti
044 780 0459
minna.turto@attendo.fi

Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa vastaanotolla ja asiakkaan omassa arkiympäristössä. Toimintaterapiasta aikaisempaa työkokemusta on aikuisneurologisesta kuntoutuksesta sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Olen myös työskennellyt asumisyksikössä ohjaajan roolissa, jonka aikana ymmärrys autismin kirjosta ja kehitysvammatyöstä on lisääntynyt.

Itse pidän tärkeänä luoda luottamuksellinen ja avoin ilmapiiri asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Tavoitteena on edistää asiakkaiden arjen sujuvuutta löytämällä yksilölliset ratkaisut ja kohdentamalla terapian arjen haasteisiin, joihin kaivataan apua.

Kielitaito: suomi ja englanti

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 60 e
Fysioterapia 45 min. 53 e
Fysioterapia 30 min. 42 e

Meillä on käytössä myös Kelan suorakorvaus, jolloin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan saapuvan asiakkaan laskusta vähennetään automaattisesti Kelakorvaus pois. Meillä voit maksaa myös E-passilla.