Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Terapia Pirkkala

Karjalantie 2, Pirkkala

Tervetuloa meille

Henna Mäenluoma, Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

Kysy lisää vapaista asiakaspaikoistamme tai varaa aika suoraan ajanvarauspalvelumme kautta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Toimintaterapia, Hieronta

Attendo Terapia Pirkkala

Attendo Terapia Pirkkala tarjoaa asiakkailleen fysio- ja toimintaterapiapalveluita sekä hierontaa.  Suoritamme myös toimintaterapia-arvioita. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Terapiat toteutetaan joko kuntoutujan omassa ympäristössä, koti-, päiväkoti-, tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä. Katutasossa sijaitsevat, kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa.

Fysioterapiasta kokonaisvaltaista kuntoutusta

Attendo Terapia Pirkkala tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista fysioterapiaa. Fysioterapia-tiimimme tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa painottuen asumispalveluyksiköissä asuville, kotihoidon asiakkaille sekä työikäisten kuntoutukseen.

Terapiahenkilöstömme on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Henkilöstömme ammattitaidon perustana ovat säännölliset lisä- ja täydennyskoulutukset, työnohjaus ja tiimityöskentely. Fysioterapiapalveluissamme korostuu asiakaslähtöinen toimintaideologia, vaikuttavien menetelmien käyttö ja tavoitteellisuus. Kuntoutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan, läheisen ja mahdollisen hoitoyksikön henkilökunnan kanssa. Terapiaan kuuluu myös apuvälinekartoitukset. Näin kuntoutustyöhön saadaan otettua huomioon kokonaisvaltainen toiminta ja siihen soveltuvat tavoitteet.

Toimintaterapia avuksi arkeen

Toimintaterapiassa tavoitteena on auttaa asiakasta selviytymään mahdollisimman omatoimisesti hänelle merkityksellisistä arjen toiminnoista. Toimintaterapeutin kanssa harjoitellaan tarvittavia taitoja mielekkäiden toimintojen avulla ja etsitään yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa ratkaisuja arkielämän haasteisiin kotona, koulussa tai muussa asiakkaan omassa ympäristössä.

Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne, toiveet ja tarpeet. Niiden pohjalta määritellään yhdessä tavoitteet ja laaditaan terapiasuunnitelma. Terapiakerrat suunnitellaan asiakkaan mielenkiintojen ja voimavarojen mukaan hyödyntäen asiakkaan vahvuuksia. Onnistumisen kokemukset ja asiakkaan oma motivaatio ja sitoutuminen terapiaan luovat hyvät edellytykset tavoitteiden saavuttamiselle

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkkala tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille. Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Fysioterapeuttimme:

Henna Mäenluoma
Fysioterapeutti/vastaava terapeutti
044 7477 434
henna.maenluoma@attendo.fi

Tällä hetkellä työskentelen sekä fysioterapeuttina että tiimimme vastaavana terapeuttina. Fysioterapeuttina minulla on monipuolista kokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta sekä työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta. Olen lisäkouluttautunut urheilufysioterapian erikoistumiskoulutuksella.

Yllä olevien lisäksi minua kiinnostaa kovasti muun muassa hoitohenkilöstön työhyvinvointi ja työssäjaksaminen.

Kielitaito: suomi ja englanti

Roosa Saarinen
Fysioterapeutti
044 494 4410
roosa.saarinen@attendo.fi

Olen työskennellyt ikääntyneiden fysioterapian parissa muutaman vuoden ajan. Minulta löytyy työkokemusta muistisairaiden, tule-asiakkaiden ja psykogeriatristen asiakkaiden parista. Myös apuvälineosaamista on kertynyt vuosien aikana runsaasti. Olen työskennellyt palvelukotiympäristössä, sairaalassa ja poliklinikalla.

Ikääntyneiden lisäksi olen työskennellyt työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian parissa. Olen käynyt erilaisia pienempiä koulutuksia ikääntyneiden sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan liittyen. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani työfysioterapiaan.

Kielitaito: suomi ja englanti

Noora Heikkilä
Fysioterapeutti
044 494 1748
noora.heikkila@attendo.fi

Fysioterapeutin työssä aikaisempaa työkokemusta minulla on vuodeosastoilla työskentelystä ortogeriatristen sekä sydänsairaiden potilaiden parissa. Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu ikäihmisten fysioterapia pääsääntöisesti palvelukodeissa. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen sekä apuvälineiden parissa työskentelyyn.

Kielitaito: suomi, englanti ja ruotsi

Heidi Järvenpää
Fysioterapeutti
044 407 2421
heidi.jarvenpaa@attendo.fi

Kokemusta fysioterapiasta minulla on kertynyt ikääntyneiden, erityisesti muistisairaiden, ja neurologisten kuntoutujien kanssa työskentelystä. Myös mielenkiintoni on näillä alueilla. Neurologiseen fysioterapiaan olen käynyt täydennyskoulutuksen ja haluaisin myös jatkossa lisätä osaamista erityisesti neurologisesta fysioterapiasta.

Kielitaito: suomi ja englanti

Jenna Silvasvuori
Fysioterapeutti
041 730 9703
jenna.silvasvuori@attendo.fi

Kokemusta minulla on fysioterapian saralla ikäihmisten parista sekä terveyskeskussairaalan vuodeosasto ja poliklinikka työskentelystä. Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi lisätä tietämystäni ikääntyneiden fysioterapiasta ja neurologisesta fysioterapiasta.

Kielitaito: suomi ja englanti

Anni-Maria Ahola
Fysioterapeutti
041 731 3351
anni-maria.ahola@attendo.fi

Minulla on työkokemusta fysioterapeuttina ikääntyneiden, eri ikäisten neurologisten sekä työikäisten kuntoutujien parista. Tällä hetkellä työskentelen eniten ikääntyneiden kanssa ja nautin siitä kovasti. Töitä olen tehnyt palvelukodeissa, sairaalassa sekä yksityisellä sektorilla.

Olen käynyt lantion alueen lihasenergiatekniikka, neuraalikudoksen mobilisointi ja allasterapia -koulutukset. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa kouluttautua vielä paremmaksi osaajaksi ikäihmisten fysioterapiassa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 60 e
Fysioterapia 45 min. 53 e
Fysioterapia 30 min. 42 e

Meillä on käytössä myös kelan suorakorvaus, jolloin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan saapuvan asiakkaan laskusta vähennetään automaattisesti kelakorvaus pois.

Hieronta 90 min. 75 e
Hieronta 60 min. 53 e
Hieronta 45 min 46 e
Hieronta 30 min. 39 e

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4590133,"lng":23.7188275},"content":"<h4>Attendo Terapia Pirkkala</h4><p>Karjalantie 2 </br> 33920 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4590133,23.7188275' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Karjalantie 2,
33920 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille