Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Terapia Pirkkala

Karjalantie 2, 71800, Pirkkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Toimintaterapia

Tervetuloa meille

AsiakastiedustelutFysioterapeutti Henna Mäenluoma

Telefon: 0447477434

Attendo Terapia Pirkkala tarjoaa asiakkailleen fysio- ja toimintaterapiapalveluita.  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Terapiat toteutetaan joko kuntoutujan omassa ympäristössä, koti-, päiväkoti-, tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä. Katutasossa sijaitsevat, kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa.

Toimintaterapia avuksi arkeen

Toimintaterapiassa tavoitteena on auttaa asiakasta selviytymään mahdollisimman omatoimisesti hänelle merkityksellisistä arjen toiminnoista. Toimintaterapeutin kanssa harjoitellaan tarvittavia taitoja mielekkäiden toimintojen avulla ja etsitään yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa ratkaisuja arkielämän haasteisiin kotona, koulussa tai muussa asiakkaan omassa ympäristössä.

Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne, toiveet ja tarpeet. Niiden pohjalta määritellään yhdessä tavoitteet ja laaditaan terapiasuunnitelma. Terapiakerrat suunnitellaan asiakkaan mielenkiintojen ja voimavarojen mukaan hyödyntäen asiakkaan vahvuuksia. Onnistumisen kokemukset ja asiakkaan oma motivaatio ja sitoutuminen terapiaan luovat hyvät edellytykset tavoitteiden saavuttamiselle

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkkala tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille. Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Paula Toljamo

Toimintaterapeutti

0447800459

paula.toljamo@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

Toimintaterapeuttina koen työssäni tärkeimmäksi asiakkaan aidon kohtaamisen ja hänelle merkityksellisten arjen toimintojen tukemisen. Tavoitteet terapialle lähtee aina asiakkaan tarpeista. Yhdessä suunniteltujen toimintojen ja ilon kautta harjoittelemme tarvittavia valmiuksia ja taitoja arjen sujumisen parantamiseksi. Omia vahvuuksiani ovat leikki, luovuuden hyödyntäminen, kädentaidot ja keittiötoiminnot. Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2016 Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Työskentelen sekä Hämeenlinnan että Pirkanmaan alueella kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.

Noora Heikkilä

Fysioterapeutti

0444941748

noora.heikkila@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Henna Mäenluoma

Fysioterapeutti

0447477434

henna.maenluoma@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Roosa Saarinen

Fysioterapeutti

roosa.saarinen@attendo.fi

044 4944410

Kielitaito Suomi, Englanti

Hinnasto

Fysioterapia 60 min

60 e

Fysioterapia 45 min. 50 e
Fysioterapia 30 min. 40 e

Meillä on käytössä myös kelan suorakorvaus, jolloin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan saapuvan asiakkaan laskusta vähennetään automaattisesti kelakorvaus pois.

Hieronta 90 min.

75 e
Hieronta 60 min. 53 e
Hieronta 45 min 46 e
Hieronta 30 min. 39 e

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4590133,"lng":23.7188275},"content":"<h4>Attendo Terapia Pirkkala</h4><p>Karjalantie 2, 71800 </br> 71800 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4590133,23.7188275' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Karjalantie 2, 71800,
71800 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille