Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Terapia Pirkkala

Karjalantie 2, Pirkkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia, Toimintaterapia

Tervetuloa meille

AsiakastiedustelutFysioterapeutti Henna Mäenluoma

Telefon: 0447477434

Attendo Terapia Pirkkala tarjoaa asiakkailleen fysio- ja toimintaterapiapalveluita.  SUoritamme myös toimintaterapia-arvioita. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Terapiat toteutetaan joko kuntoutujan omassa ympäristössä, koti-, päiväkoti-, tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä. Katutasossa sijaitsevat, kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa.

Fysioterapiasta kokonaisvaltaista kuntoutusta

Attendo Terapia Pirkkala tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista fysioterapiaa. Fysioterapia-tiimimme tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa painottuen asumispalveluyksiköissä asuville, kotihoidon asiakkaille sekä työikäisten kuntoutukseen.

Terapiahenkilöstömme on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Henkilöstömme ammattitaidon perustana ovat säännölliset lisä- ja täydennyskoulutukset, työnohjaus ja tiimityöskentely. Fysioterapiapalveluissamme korostuu asiakaslähtöinen toimintaideologia, vaikuttavien menetelmien käyttö ja tavoitteellisuus. Kuntoutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan, läheisen ja mahdollisen hoitoyksikön henkilökunnan kanssa. Terapiaan kuuluu myös apuvälinekartoitukset. Näin kuntoutustyöhön saadaan otettua huomioon kokonaisvaltainen toiminta ja siihen soveltuvat tavoitteet.

Toimintaterapia avuksi arkeen

Toimintaterapiassa tavoitteena on auttaa asiakasta selviytymään mahdollisimman omatoimisesti hänelle merkityksellisistä arjen toiminnoista. Toimintaterapeutin kanssa harjoitellaan tarvittavia taitoja mielekkäiden toimintojen avulla ja etsitään yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa ratkaisuja arkielämän haasteisiin kotona, koulussa tai muussa asiakkaan omassa ympäristössä.

Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne, toiveet ja tarpeet. Niiden pohjalta määritellään yhdessä tavoitteet ja laaditaan terapiasuunnitelma. Terapiakerrat suunnitellaan asiakkaan mielenkiintojen ja voimavarojen mukaan hyödyntäen asiakkaan vahvuuksia. Onnistumisen kokemukset ja asiakkaan oma motivaatio ja sitoutuminen terapiaan luovat hyvät edellytykset tavoitteiden saavuttamiselle

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkkala tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille. Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Heidi Järvenpää

Fysioterapeutti

044 407 2421

heidi.jarvenpaa@attendo.fi

Kielitaito: suomi, englanti

Noora Heikkilä

Fysioterapeutti

044 494 1748

noora.heikkila@attendo.fi

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Henna Mäenluoma

Fysioterapeutti

044 747 7434

henna.maenluoma@attendo.fi

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Roosa Saarinen

Fysioterapeutti

roosa.saarinen@attendo.fi

044 494 4410

Kielitaito: suomi, englanti

Maija Leino

Toimintaterapeutti

044 7800 459

maija.leino@attendo.fi

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Hinnasto

Fysioterapia 60 min

60 e

Fysioterapia 45 min. 53 e
Fysioterapia 30 min. 42 e

Meillä on käytössä myös kelan suorakorvaus, jolloin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan saapuvan asiakkaan laskusta vähennetään automaattisesti kelakorvaus pois.

Hieronta 90 min.

75 e
Hieronta 60 min. 53 e
Hieronta 45 min 46 e
Hieronta 30 min. 39 e

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4590133,"lng":23.7188275},"content":"<h4>Attendo Terapia Pirkkala</h4><p>Karjalantie 2 </br> 33920 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4590133,23.7188275' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Karjalantie 2,
33920 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille