Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Terapia Vantaa

Metsolantie 4, 01450, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Seksuaaliterapia, Toimintaterapia

Tervetuloa meille

AsiakaspaikkatiedustelutMimosa Bäckman

Attendo Terapia Vantaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa. Yksikön asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaatkin. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.  Katso alhaalta yksikössä työskentelevien terapeuttien esittelyt ja tiedustele vapaita paikkoja suoraan toimintaterapeuteilta!

Yksilöllistä ja motivoivaa terapiaa

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli. Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Terapeuttimme

mimosa1.jpeg

Mimosa Bäckman

Toimintaterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti

044 7058611

mimosa.backman@attendo.fi

kielet: suomi, englanti

Valmistuin toimintaterapeutiksi 2015 Metropolian Ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen olen työskennellyt lastensuojelun puolella usean vuoden ajan. Minulla on kokemusta erityisesti nuorista, joilla on mielenterveyden ja käyttäytymisen haasteita. Mielestäni terapiassa ovat tärkeitä onnistumisen kokemukset ja lähiympäristön osallistaminen terapiajakson aikana. Asiakkaan mielenkiinnon kohteet ja omat tavoitteet luovat terapian suunnan ja antavat sille mielekkyyttä. Minulla on myös pätevyys tehdä eläinavusteista terapiaa.

Työskentelen myös seksuaalineuvojana ja seksuaaliterapeuttina.

Koulutukset

  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), 2017
  • Eläinavusteinen valmentaja, 2018
  • Mindfulness lasten ja nuorten kuntoutuksen tukena, 2018
  • Ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja 2018
  • Seksuaaliterapeutti 2019
  • Psykoterapeuttiset valmiudet 2019->
  • Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti -opiskelija 2019->

Hinnasto

Seksuaaliterapia
60 min 95 € (yksilö)
90 min 130 € (paritapaaminen)
Seksuaalineuvonta
45 min 65 € (yksilö)
60 min 75 € (yksilö)
90 min 110 € (pari)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.351125,"lng":25.081413},"content":"<h4>Attendo Terapia Vantaa</h4><p>Metsolantie 4, 01450 </br> 01450 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.351125,25.081413' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsolantie 4, 01450,
01450 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille