Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Terapia Vantaa

Metsolantie 4, 01450, Vantaa

Tervetuloa meille

Mimosa Bäckman, Asiakaspaikkatiedustelut

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Seksuaaliterapia, Toimintaterapia
Attendo Terapia Vantaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa. Yksikön asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaatkin. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.  Katso alhaalta yksikössä työskentelevien terapeuttien esittelyt ja tiedustele vapaita paikkoja suoraan toimintaterapeuteilta!

Yksilöllistä ja motivoivaa terapiaa

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli. Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Terapeuttimme

mimosa1.jpeg

Mimosa Bäckman

Toimintaterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti

044 705 8611

mimosa.backman@attendo.fi

kielet: suomi, englanti

Olen kiinnostunut monista eri koulutuksista ja luovista menetelmistä terapiassa. Mielestäni terapiassa ovat tärkeitä onnistumisen kokemukset, mahdollisuus yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ja löytää uusia toimintatapoja ja suuntia, sekä yksilöllisesti ja turvallisesti edetä omassa kuntoutumisessa. Minulla on kokemusta lastensuojelupuolelta, sekä aikuis- ja nuorisopsykiatrian asiakkaista. Koulutuksieni myötä minulla on pätevyys tehdä eläinavusteista terapiaa, käytän mielelläni myös kuvataideterapian menetelmiä työssäni. Työskentelen lisäksi seksuaalineuvojana ja seksuaaliterapeuttina, joiden hinnasto löytyy sivun lopusta. Alkuvuodesta 2021 aloitin kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapian opinnot. Psykoterapiaa en vielä tarjoa asiakkaille.

Koulutukset

  • Toimintaterapeutti (AMK) 2015
  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), 2017
  • Eläinavusteinen valmentaja, 2018
  • Mindfulness lasten ja nuorten kuntoutuksen tukena, 2018
  • Seksuaaliterapeutti 2019
  • Psykoterapeuttiset valmiudet 2020
  • Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti 2021
  • Psykoterapeuttikoulutuksessa 2021->
 

Hinnasto

Seksuaaliterapia
60 min 95 € (yksilö)
90 min 130 € (paritapaaminen)
Seksuaalineuvonta
45 min 65 € (yksilö)
60 min 75 € (yksilö)
90 min 110 € (pari)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.351125,"lng":25.081413},"content":"<h4>Attendo Terapia Vantaa</h4><p>Metsolantie 4, 01450 </br> 01450 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.351125,25.081413' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsolantie 4, 01450,
01450 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille