Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tetriaho

Tetriahontie 10, 83900, Juuka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tukiasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
36

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMerja Kuismin

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 777 0686

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Tetriaho on viihtyisä ja turvallinen mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö. Kodissa on yhteensä 36 asukaspaikkaa. Tetriaho sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville, että ympärivuorokautista tukea ja apua tarvitseville kuntoutujille. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Asukkaalle nimetään omahoitaja ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen asumisen ja kuntoutuksen suunnitelma. Palvelukotikoti sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Tetriahossa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin. Lisäksi asukkailla on käytössään saunatilat sekä oma kaunis ja turvallinen pihapiiri sekä terassit.

Arki ja aktiviteetit

Erilaiset toimintatuokiot tuovat väriä arkeen joka viikko. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Asukkaat osallistuvat voimavarojensa ja kiinnostustensa mukaan arkisiin askareisiin, kuten leivontaan, siistimiseen ja ulkotöihin. Puutarha tarjoaa kesäisin mukavaa yhteistä tekemistä ja pihapiirissä sijaitseva grillikatos on tiuhaan asukkaiden käytössä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.2899275,"lng":29.2298871},"content":"<h4>Attendo Tetriaho</h4><p>Tetriahontie 10, 83900 </br> 83900 Juuka </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.2899275,29.2298871' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tetriahontie 10, 83900,
83900 Juuka
Itä-Suomi

Löydä meille