Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Torkon talo

Torkonkatu 3, 15300, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaKatja Nousiainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447238261

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Kuntoutusyksikkö Torkon talo on päihdekuntoutujien 29-paikkainen asumis- ja kuntoutuspalvelukoti Lahden Ahtialassa. Tarjoamme yksilölliseen kuntoutussuunnitelmaan pohjautuvaa kuntouttavaa asumispalvelua 25-65-vuotiaille henkilöille, joilla on päihde- ja muiden sosiaalisten ongelmien vuoksi pitkäaikaista asunnottomuutta tai laitosasumista. Torkon talossa on tarjolla sekä tehostettua palveluasumista, että kevyempää palveluasumista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Ensimmäisessä kerroksessa on 14 palveluasumisen asuntoa, jotka muodostavat kaksi ryhmäkotia. Asukkaat tarvitsevat tukea päivittäisten asioiden hoitamisessa. Heitä autetaan esimerkiksi asumiseen, puhtauteen ja hygieniaan, virallisten asioiden hoitamiseen ja ravintoon liittyvissä asioissa. Talon toisessa kerroksessa on 15 asuntoa, kaksi ryhmäkotia tehostettuun palveluasumiseen, jonne asukkaat voivat siirtyä esimerkiksi laitoksesta. Kerroksen asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, tukea ja valvontaa.

Arki ja aktiviteetit

Torkon talossa eletään monipuolista ja elämänmakuista arkea. Viriketoimintaa suunnittelemme asukas- ja työyhteisön yhteistyönä, jokaisen taitoja, mielenkiinnonkohteita ja voimavaroja hyödyntäen. Myös asukkaan sosiaalinen verkosto huomioidaan toimintaa järjestettäessä, mahdollistaen yhteiset kokoontumiset ja kuulumisten vaihdon. Asukkaille tarjotaan esimerkiksi käsityö-, musiikki- ja elokuva- sekä liikuntaryhmiä. Toiminnassamme huomioimme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.000601,"lng":25.765246},"content":"<h4>Attendo Torkon talo</h4><p>Torkonkatu 3, 15300 </br> 15300 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.000601,25.765246' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Torkonkatu 3, 15300,
15300 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille