Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tornela

Paranvahe 2, 26660, Rauma

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
37
Huoneen koko
29-45 m²

Tervetuloa meille

Palvelukodin päälikköLauri Hiljanen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447587506

Palvelumme

Attendo Tornela tarjoaa 37:lle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle monipuolisia, yksilölliseen kuntoutumiseen perustuvia asumis- ja kuntoutuspalveluita Raumalla. Lisäksi yksin asuville ja itsenäistyville asukkaille Tornelan palvelutalo tarjoaa tukikäyntejä, kunkin yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Tornelan palvelutalon asunnot ovat nykyaikaisia, juuri peruskorjattuja kerrostaloasuntoja, joiden koot vaihtelevat 29-45 m² välillä. Asukkaiden on mahdollista edetä myös itsenäisempään asumismuotoon, jolloin asunnoissa on makuuhuoneen lisäksi myös tupakeittiö. Tornelassa asukkaille on tarjolla terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa, joustavasti asukkaan ehdoilla. Ruokaa tarjoillaan yhteisesti viidesti päivässä, lisäksi itsenäistyvillä kuntoutujilla on mahdollisuus niin sanottuun joustavaan ruokailuun, jolloin heidän on mahdollista opetella ruoanvalmistusta myös itsenäisesti omassa asunnossaan.

Arki ja aktiviteetit

Kodissa eletään vaihtelevaa, innostavaa ja elämänmakuista arkea. Attendo Tornelassa kuntoutujilla on mahdollisuus osallistua monipuoliseen päivätoimintaan, kodissa tarjolla on lukuisia avoimia ryhmiä, joihin kuntoutujilla kaikilla vapaa pääsy. Lisäksi kodissa järjestetään useita tavoitteellisempia ryhmiä, jonka jäsenet ovat sitoutuneet säännölliseen toimintaan eikä siten ryhmään voi tulla ilman erillistä sopimusta.
Ryhmätoiminnan lisäksi Tornelassa on oma virkistyssuunnitelma, johon kuuluu monenlaista yhteistä tekemistä, kuten retkiä, vieraita ja vierailuja. Suunnittelemme myös vapaamuotoista toimintaa asukkaiden toiveiden ja kiinnostustenkohteiden mukaisesti, kuten retkiä ja vierailuita.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1134296,"lng":21.5141856},"content":"<h4>Attendo Tornela</h4><p>Paranvahe 2, 26660 </br> 26660 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1134296,21.5141856' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paranvahe 2, 26660,
26660 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille