Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Torpparintupa

Torpparintie 1 E 1, 28450 Vanha-Ulvila, Ulvila

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarjo Ruohoneva

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7587517

Palvelumme

Attendo Torpparintupa on lähellä Ulvilan keskustaa sijaitseva asumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Torpparintupa tarjoaa kuntouttavaa palveluasumista 16:lle asukkaalle, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa ja valvontaa. Palveluasumisen lisäksi Torpparintuvalla on mahdollisuus tarjota kotiapua 10:lle kuntoutujalle. Toiminnan painopisteenä on monipuolinen kuntoutus sekä toimintakyvyn ja sosiaalisten suhteiden vahvistaminen. Kuntoutujaa ohjataan arjen taitojen kuten ruoanlaiton, siivoamisen ja pyykinpesun mahdollisimman itsenäiseen hoitamiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kuntoutujat asuvat omissa asunnoissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan ja jotka he voivat sisustaa mieleisekseen. Asuminen on ryhmämuotoista ja asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu ja ruokailutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Attendo Torpparintuvassa jokaisella kuntoutujalla on mahdollisuus osallistua päivätoimintaan viitenä päivänä viikossa. Päivätoiminta tarjoaa monipuolista ja mielekästä tekemistä arkeen. Tarkoituksena on tukea kuntoutujan toiminnallisuutta sekä lisätä arjessa tarvittavia taitoja ja valmiuksia. Tuvalla järjestetään monipuolista ja vaihtelevaa viriketoimintaa, retkiä, vierailuja ja työtoimintaa, joiden avulla asukkaita pyritään kuntouttamaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.433564,"lng":21.890465},"content":"<h4>Attendo Torpparintupa</h4><p>Torpparintie 1 E 1, 28450 Vanha-Ulvila </br> 28450 Ulvila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.433564,21.890465' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Torpparintie 1 E 1, 28450 Vanha-Ulvila,
28450 Ulvila
Länsi-Suomi

Löydä meille