Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vaahtera

Perkiöntie 55, 33960, Pirkkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin vt. johtajaSini Lehtinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943213

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vaahtera on Pirkkalassa sijaitseva vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti on tarkoitettu asukkaille, joilla on sairaudesta (esim. muistihäiriö / psykiatrinen sairaus / elimellinen aivo-oireyhtymä) johtuen vaikeita käytösoireita tai vaikeita pakko-toimintoja. Tarjoamme tehostettua sekä vaativaa tehostettua asumispalvelua 15 asukkaalle. Kiinteistössä toimii Pirkkalan kunnan ravintokeskus ja ruokasali sekä palveluohjausyksikkö. Lisäksi kiinteistössä toimivat yksityisinä palveluntuottajina jalkahoitola, parturi-kampaamo ja hierontapalvelu.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 15 asukashuonetta, joissa kaikissa on oma invamitoitettu WC-tila. Asukkaalla on käytössään pääsääntöisesti yhden hengen huone (noin 28 m²), mutta tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Lisäksi hoivakodissa on asukkaiden käyttöön tarkoitettuja yhteistiloja sekä iso parveke ja saunatila. Yhteiset tilat on suunniteltu huomioiden asukkaiden erityistarpeet. Asukkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia hoitoyksikössä esteettömästi ja turvallisesti.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden mielekästä arkea tuetaan erilaisella harraste-/viriketoiminnalla, kannustamme myös liikunnallisuuteen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Lisäksi toimintakykyä ylläpitävää liikuntaa kuten tuolijumppaa ja fysioterapiaa järjestetään asukkaan kuntoisuuden ja voimavarojen mukaan päivittäin. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon yhteisissä tiloissa – omia toiveita kunnioittaen. Saunominen on oleellinen osa suomalaista elämää ja jatkuu sellaisena myös hoivakodeissamme. Ulkoilu tehdään mahdollisimman helpoksi ja luonnollisesti osaksi jokaista päivää.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4631596,"lng":23.6381705},"content":"<h4>Attendo Vaahtera</h4><p>Perkiöntie 55, 33960 </br> 33960 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4631596,23.6381705' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Perkiöntie 55, 33960,
33960 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille