Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vaahtera

Perkiöntie 55, 33960, Pirkkala

Tervetuloa meille

Tiina Jokinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3213

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vaahtera on Pirkkalassa sijaitseva vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti on tarkoitettu asukkaille, joilla on sairaudesta (esim. muistihäiriö / psykiatrinen sairaus / elimellinen aivo-oireyhtymä) johtuen vaikeita käytösoireita tai vaikeita pakko-toimintoja. Tarjoamme tehostettua sekä vaativaa tehostettua asumispalvelua 15 asukkaalle. Kiinteistössä toimii Pirkkalan kunnan ravintokeskus ja ruokasali sekä palveluohjausyksikkö. Lisäksi kiinteistössä toimivat yksityisinä palveluntuottajina jalkahoitola, parturi-kampaamo ja hierontapalvelu.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 15 asukashuonetta, joissa kaikissa on oma invamitoitettu WC-tila. Asukkaalla on käytössään pääsääntöisesti yhden hengen huone (noin 28 m²), mutta tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Lisäksi hoivakodissa on asukkaiden käyttöön tarkoitettuja yhteistiloja sekä iso parveke ja saunatila. Yhteiset tilat on suunniteltu huomioiden asukkaiden erityistarpeet. Asukkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia hoitoyksikössä esteettömästi ja turvallisesti.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden mielekästä arkea tuetaan erilaisella harraste-/viriketoiminnalla, kannustamme myös liikunnallisuuteen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Lisäksi toimintakykyä ylläpitävää liikuntaa kuten tuolijumppaa ja fysioterapiaa järjestetään asukkaan kuntoisuuden ja voimavarojen mukaan päivittäin. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon yhteisissä tiloissa – omia toiveita kunnioittaen. Saunominen on oleellinen osa suomalaista elämää ja jatkuu sellaisena myös hoivakodeissamme. Ulkoilu tehdään mahdollisimman helpoksi ja luonnollisesti osaksi jokaista päivää.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4631596,"lng":23.6381705},"content":"<h4>Attendo Vaahtera</h4><p>Perkiöntie 55, 33960 </br> 33960 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4631596,23.6381705' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Perkiöntie 55, 33960,
33960 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille