Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Välitupa

Mäntyhovintie 2 B 2, Kauhava

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
20
Valmistunut
2001

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköJari Lipasti

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Välitupa on entisen Härmän sairaalan tiloissa Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla toimiva palvelukoti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Luonnon keskellä, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä toimiva Välitupa tarjoaa kodinomaista asumis- ja kuntoutuspalvelua tehostetussa palveluasumisessa 16 asukkaalle. Tehostetun palveluasumisen lisäksi Välitupa tarjoaa tuettua asumista ja tukitoimintaa päiväkävijöille sekä kotona asuville. Palvelukoti tarjoaa lisäksi myös räätälöityjä IV-jaksoja sekä TutKA-jaksoja eli Tutkimus-, konsultointi- ja arviointijaksoja kuntoutujille. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Asuminen

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Viihtyisässä ja kotoisassa Välituvassa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneensa asukas voi niin halutessaan sisustaa ja kalustaa mieleisekseen. Kodin yhteisissä tilavissa ja viihtyisissä tiloissa voivat asukkaat viettää yhteistä aikaa, vaihtaa kuulumisia, rentoutua ja puuhata erilaisia arjen puhteita.

Arki ja aktiviteetit

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen kuntouttavaa työotetta käyttäen. Arki muotoutuu asukkaitten toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Toimintaa suunnataan paljon myös kodin ulkopuolelle toimintoihin, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisessä elämässä. Kodissa opetellaan ja vahvistetaan erilaisia arjentaitoja, kuten itsestä huolehtimista, siivous- ja ruoanlaittotaitoja, hygieniasta huolehtimista sekä erilaisia asiointeja. Harrastukset, opiskelut ja työt ovat kiinteänä osana arkea.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.1581587,"lng":22.8276389},"content":"<h4>Attendo Välitupa</h4><p>Mäntyhovintie 2 B 2 </br> 62370 Kauhava </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.1581587,22.8276389' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mäntyhovintie 2 B 2,
62370 Kauhava
Länsi-Suomi

Löydä meille