Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vastamaja päivätoimintakeskus

Korkeemäenkatu 20 c, 37120 , Nokia

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille
Erikoisosaaminen
Päivätoiminta

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMira Koivula

Palvelumme

Vireyttä ja tukea arkeen

Attendo Vastamajan päivätoiminta tarjoaa voimavaroja tukevaa, toimintakyvyn ylläpitämiseen tähtäävää ja virkistävää toimintaa kotona asuville ikääntyville. Toiminnan sisältö vaihtelee asiakkaiden kiinnostuksen ja voimavarojen mukaan. Päivätoiminta tuo sisältöä ikääntyvän arkeen, lievittää yksinäisyyttä ja turvattomuuden tunnetta. Päivätoiminta on kohtaamisia, yhdessä olemista ja tekemistä: tavataan tuttuja, jutellaan, luetaan päivän lehteä ja harrastetaan yhdessä. Päivätoiminnassa on ruokailu- ja saunamahdollisuus.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.48205,"lng":23.50646},"content":"<h4>Attendo Vastamaja päivätoimintakeskus</h4><p>Korkeemäenkatu 20 c, 37120 </br> 37120 Nokia </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.48205,23.50646' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korkeemäenkatu 20 c, 37120 ,
37120 Nokia
Länsi-Suomi

Löydä meille