Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vastamaja päivätoimintakeskus

Korkeemäenkatu 20 c, 37120 , Nokia

Tervetuloa meille

Hanna Kuusiluoto,

vt. hoivakodin johtaja, Attendo Vastamaja päivätoimintakeskus ja Attendo Fredrik

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille
Erikoisosaaminen
Päivätoiminta

Palvelumme

Vireyttä ja tukea arkeen

Attendo Vastamajan päivätoiminta tarjoaa voimavaroja tukevaa, toimintakyvyn ylläpitämiseen tähtäävää ja virkistävää toimintaa kotona asuville ikääntyville. Toiminnan sisältö vaihtelee asiakkaiden kiinnostuksen ja voimavarojen mukaan. Päivätoiminta tuo sisältöä ikääntyvän arkeen, lievittää yksinäisyyttä ja turvattomuuden tunnetta. Päivätoiminta on kohtaamisia, yhdessä olemista ja tekemistä: tavataan tuttuja, jutellaan, luetaan päivän lehteä ja harrastetaan yhdessä. Päivätoiminnassa on ruokailu- ja saunamahdollisuus.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.48205,"lng":23.50646},"content":"<h4>Attendo Vastamaja päivätoimintakeskus</h4><p>Korkeemäenkatu 20 c, 37120 </br> 37120 Nokia </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.48205,23.50646' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korkeemäenkatu 20 c, 37120 ,
37120 Nokia
Länsi-Suomi

Löydä meille