Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vehkarinne

Ruustinnantie 1, 76100, Pieksämäki

Tervetuloa meille

Petri Skaffari, Palvelukodin päällikkö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tukiasuminen, Palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
20
Valmistunut
2016
Palveluseteli käy
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Vehkarinne on mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Pieksämäellä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä kevyempää palveluasumista yhteensä 20 asukkaalle. Kuntoutuksessa huomioidaan yksilön voimavarat ja tuetaan kuntoutujaa kohti parempaa arjen- ja elämänhallintaa.

Asuminen

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Attendo Vehkarinteessä kuntoutujalle tarjotaan mahdollisuus palata parempaan arkeen aktivoinnin, tuen ja yksilöllisen kuntoutuksen avulla. Yksikkö tukee kuntoutujan oma-aloitteisuutta sekä vahvistaa turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunteita. Kodin eri asumismuotojen tuella kuntoutujan on mahdollista edetä kohti itsenäisempää elämää ja päihteettömyyttä. Kuntoutujat asuvat omissa asunnoissaan ja heidän käytössään ovat myös viihtyisät yhteistilat.

Arki ja aktiviteetit

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Kuntouttavien asumispalveluiden tavoitteena on edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia, tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Toiminnan tavoitteena on saavuttaa itsenäinen ja päihteetön elämä. Päivätoiminta on suunniteltu asukkaiden mielenkiinnon ja tarpeiden mukaan. Arjesta tehdään mielekästä ja yhteisöllistä, huomioiden jokaisen henkilökohtaiset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.30292,"lng":27.12394},"content":"<h4>Attendo Vehkarinne</h4><p>Ruustinnantie 1, 76100 </br> 76100 Pieksämäki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.30292,27.12394' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruustinnantie 1, 76100,
76100 Pieksämäki
Itä-Suomi

Löydä meille