Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Lehto

Kirkkolehdonkatu 19, 67700, Kokkola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
n.20 m2
Valmistunut
2010

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMaarit Lahtonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944044

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Lehto on keväällä 2010 Kokkolaan avattu 30-paikkainen hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot sijaitsevat kahdessa ryhmäkodissa. Kaikilla asukkailla on oma 21,5–26m2 asunto ja jokaisessa on omat tilavat saniteettitilat. Kodikkaan ympäristön ja viihtyisyyden tukemiseksi asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla huonekaluillaan. Hoivakodissa on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen piha matalan kynnyksen ulkoiluun.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Viriketoiminnan ja mielekkään arjen toteutuksessa huomioimme asukkaiden fyysisen kunnon ja toiveet. Kuuntelemme musiikkia usein, sekä meillä käy paljon vierailijoita. Attendo Villa Lehdon arkeen kuuluvat vierailevat kaverikoirat. Koirat tuovat iloa asukkaiden elämään ja rohkaisevat ulkoiluun. Toivotamme myös omaiset tervetulleikse kodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.8297051,"lng":23.135085},"content":"<h4>Attendo Villa Lehto</h4><p>Kirkkolehdonkatu 19, 67700 </br> 67700 Kokkola </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.8297051,23.135085' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkolehdonkatu 19, 67700,
67700 Kokkola
Länsi-Suomi

Löydä meille