Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Villa Pentby

Pentbyntie 5, Raasepori

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5 m2
Palvelua kielillä
suomi, ruotsi

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnn-Catrin Grünn

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: +358444944076

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Pentby on Raaseporissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti 60:lle ikääntyneelle. Hoivakoti on valmistunut 2009. Villa Pentby on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Henkilökunta läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Pentbyn asuinhuoneet ovat 21,5 neliöisiä ja jokaisessa on oma invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Kodin asukkaiden yhteisessä käytössä ovat viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Villa Pentbyssä on asukkaittensa näköistä. Järjestämme mielekästä ja mukavaa toimintaa kodilla asukkaitten toiveiden mukaan. Arjen aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi ulkoilua, pelejä, musiikin kuuntelua, laulua, vierailijoita jutustelua, bingoa ja leipomista. Kannustamme mukaan yhteiseen toimintaan, mutta mahdollistamme myös vetäytymisen oman rauhaan. Toivotamme myös asukkaiden omaiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

”Olemme kiitollisia siitä huolehtivasta ja ystävällisestä hoivasta, jota äitimme sai hoivakodissa asuessaan. Hän tunsi olonsa turvalliseksi ja siitä usein myös mainitsi. Hän arvosti myös henkilökunnan ystävällisyyttä.”

Hoivakodin asukkaan omainen

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.075833,"lng":23.6603811},"content":"<h4>Attendo Villa Pentby</h4><p>Pentbyntie 5 </br> 10300 Raasepori </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.075833,23.6603811' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pentbyntie 5,
10300 Raasepori
Etelä-Suomi

Löydä meille