Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Ruustinna

Opistokatu 4, 57600, Savonlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
14
Huoneen koko
12,5-21,5 m2
Valmistunut
2002

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Mari Käyhkö

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Savonlinnan Pihlajaniemessä sijaitseva palvelukoti Attendo Villa Ruustinna tuottaa asiakkailleen laadukkaita kehitysvammaisten asumis- ja päivätoimintapalveluja. Olemme erikoistuneet ohjaamaan kehitysvammaisia, joilla on psyykkisiä tai mielenterveydellisiä haasteita. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma 12,5-21,5m2 kokoinen huone, jonka asukas kalustaa omilla kalusteilla oman mieltymyksen mukaan. Asukkaalla on käytössään myös kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, jossa vietetään yhteistä aikaa ja puuhaillaan arjen askareiden parissa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä. Työtapanamme on yksilökeskeinen elämänsuunnittelu. Virkistystoimintaa järjestetään asukkaillemme ympäri vuoden ja asukkaat saavat itse osallistua toiminnan suunnitteluun. Henkilökuntamme toteuttaa ja ideoi asukkaiden toiveiden mukaista toimintaa ja askaretta.
Asukkaille järjestetään myös mahdollisuus erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Päivätoimintaamme kuuluu kädentaitoihin suuntautunut Muuttolintu sekä Savonlinnan kristillisen opiston järjestämät päivät. Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu- musiikki- ja kokkauskerho. Osa asukkaistamme käy työtoiminnassa kodin ulkopuolella.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8668329,"lng":28.8129435},"content":"<h4>Attendo Villa Ruustinna</h4><p>Opistokatu 4, 57600 </br> 57600 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8668329,28.8129435' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opistokatu 4, 57600,
57600 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille