Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Vanamo

Honkaharju 5 B, Imatra

Tervetuloa meille

Sari Lähteenmäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Vanamo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Imatralla, Honkaharjun sairaalan lähellä. Hoivakoti on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Villa Vanamossa asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Painotamme työssämme kuntouttavaa ja asukaslähtöistä sekä yksilöllistä hoitotyötä. Moniammatillinen hoitohenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja, ja asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma yhdessä läheisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Villa Vanamon huoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 21,5-26 m2. Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat viihtyistä ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ja oma piha, jossa on turvallista ulkoilla.

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Hoivakodin arjen aktiviteetit koostuvat muun muassa yhteisistä lukuhetkistä, peleistä, ulkoilusta, leipomisestä, askartelusta, musiikin kuuntelusta ja jumppahetkistä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.22105,"lng":28.82431},"content":"<h4>Attendo Villa Vanamo</h4><p>Honkaharju 5 B </br> 55800 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.22105,28.82431' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Honkaharju 5 B,
55800 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille