Attendo Villa Wihtori palvelukoti

Ritalanmäentie 2, Savonlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
13
Huoneen koko
12-15 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaMari Uimonen

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Villa Wihtori ympärivuorokauden valvottu autetun asumisen yksikkö, jonka erikoisosaamisalueenaan on autismin kirjo. Villa Wihtori tarjoaa 15 asukaspaikkaa sekä yhtä tukipaikkaa. Moniammatillinen henkilöstö pitää huolta asukkaista ympärivuorokautisesti. Meillä on käytössä omaohjaaja- järjestelmä ja kaikille asukkaille laaditaan yksilökeskeinen elämän, asumisen- ja ohjauksen suunnitelma.

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas kalustaa omilla kalusteilla oman mieltymyksen mukaan. Asukkaalla on lisäksi käytössään yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat jossa vietetään yhteistä aikaa ja puuhaillaan arjen askareiden parissa. Palvelukodissa on myös sauna ja turvallinen pihapiiri.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivätoiminta ja virkistystoiminta ovat tärkeä osa asukkaidemme hyvinvointia ja mielekästä arkea. Virkistystoimintaa suunnittelevat palvelukodin asukkaat asukaskokouksissa. Päivätoimintaryhmiämme ovat vaikeasti kehitysvammaisten päivätoimintaryhmä Joutsen, kädentaitoihin suuntautunut päivätoimintaryhmä Muuttolintu sekä Savonlinnan kristillisen opiston järjestämä Elämäntaitojen linja. Säännölliset harrastukset ovat myös tärkeitä. Osa asukkaista käy ulkopuolisissa harrastuksissa kehitysvammaisille tarkoitetussa musapiiriissä, ratsastamassa ja uimassa Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu- musiikki- ja kokkauskerho, sekä erilaisia tapahtumia esimerkiksi karaoke- ja elokuvailtoja.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendo vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8631768,"lng":28.8195676},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}