Attendo Vuokaari 1

Kotikaari 2, Laukaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Valmistunut
2005
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPiia Ikäheimo

Attendo Vuokaari 1 on kotoisa, asumispalveluita kehitysvammaisille ihmisille tarjoava palvelukoti

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Vuokaari 1 palvelukoti sijaitsee Laukaan keskustassa viihtyisällä uudella asuntoalueella lähellä palveluita. Tarjoamme turvallisen ja kodikkaan kodin 12:lle kehitysvammaiselle ihmisille. Lisäksi palvelukodissa on 2 paikkaa ikäihmisille. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja laadukas hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat turvallisen arjen aina elämän loppuun asti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa yhden- ja kahden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma WC/suihku sekä tilava vaatehuone. Asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla kodinomaisuuden tukemiseksi. Palvelukodissa on yhteiset esteettömät ruokailu-ja oleskelutilat, terassi ja piha-alue. Halukkailla on mahdollisuus saunoa viikoittain.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Yhteisissä tiloissa vaihdetaan kuulumisia ruokailun ja muun toiminnan ohessa muiden asukkaiden kanssa. Aikaa voi viettää myös terassilla ja pihassa on mahdollisuus ulkoilla turvallisesti. Tarjoamme asukkaillemme mukavan yhdessäolon lisäksi mielekästä puuhaa maustettuna erilaisilla ohjelmilla vuodenajat ja juhlapyhät huomioon ottaen. Yhteistyö läheisen päiväkodin kanssa tuo pirteyttä arkipäiviimme.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4124549,"lng":25.9475941},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}