Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vuokaari 1

Kotikaari 2, 41340, Laukaa

Tervetuloa meille

Piia Ikäheimo , Hoivakodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
14
Valmistunut
2005
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0405948400

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Vuokaari 1 palvelukoti sijaitsee Laukaan keskustassa viihtyisällä uudella asuntoalueella lähellä palveluita. Tarjoamme kodikkaan ja turvallisen kodin 14:lle kehitysvammaiselle asukkaalle. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan yhdessä asumisen- ja palvelunsuunnitelma

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa yhden- ja kahden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma WC/suihku sekä tilava vaatehuone. Asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla kodinomaisuuden tukemiseksi. Palvelukodissa on yhteiset esteettömät ruokailu-ja oleskelutilat, terassi ja piha-alue. Halukkailla on mahdollisuus saunoa viikoittain.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Yhteisissä tiloissa vaihdetaan kuulumisia ruokailun ja muun toiminnan ohessa muiden asukkaiden kanssa. Aikaa voi viettää myös terassilla ja pihassa on mahdollisuus ulkoilla turvallisesti. Tarjoamme asukkaillemme mukavan yhdessäolon lisäksi mielekästä puuhaa maustettuna erilaisilla retkillä ja vierailuilla vuodenajat ja juhlapyhät huomioon ottaen. Yhteistyö läheisen päiväkodin kanssa tuo pirteyttä arkipäiviimme.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4124549,"lng":25.9475941},"content":"<h4>Attendo Vuokaari 1</h4><p>Kotikaari 2, 41340 </br> 41340 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.4124549,25.9475941' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotikaari 2, 41340,
41340 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille