Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Willa Wanha

Koulutie 7, Ristijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
23
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköNonna Tammisalo

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Willa Wanha on 23 paikkainen lämminhenkinen koti ikääntyneille asukkaille Ristijärvellä. Willa Wanha tarjoaa asukkailleen arvokkaan vanhuuden viihtyisässä ympäristössä lähellä Ristijärven monipuolisia peruspalveluita. Jokaiselle asukkaalle nimetän omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa otetaan huomioon jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat. Toiminta-ajatuksena on tarjota kodinomainen, ympärivuorokautinen asumismahdollisuus ja monipuolisia, yksilöllisiä hoito- ja hoivapalveluita. Kodissa asukkaita palvelee ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka huolehtii turvallisesta ja lämminhenkisestä asuinympäristöstä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Willa Wanhassa jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosasto sekä turvallinen pihapiiri ulkoiluun. Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien äärellä, rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Willa Wanhan toiminta ja arki perustuu asukaslähtöisyyteen. Kodin toimintojen suunnittelua ja toimintaa ohjaavat asukkaan yksilölliset henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet, ikääntyneidenpalveluihin liittyvät laatusuositukset ja käypähoitosuositukset. Jokaisen asukkaan yksilöllinen elämäntarina huomioidaan tärkeänä osana hoivaa ja kuntoutusta. Kodin toimintaan kuuluu monipuolisia virike- ja kuntoutustoimintaa ikääntyneille asukkaille. Asukkaita kannustetaan ja ohjataan osallistumaan palvelukodin arkeen ja toimintaan. Asukkaiden läheiset, omaiset ja muu tärkeä tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaiden hoivaan ja kuntoutukseen sekä kodin arkeen ja juhlaan.

Palvelut ikääntyneille

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.503013,"lng":28.203317},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}