Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Ylännehovi

Ylännetie 3, Mikkeli

Tervetuloa meille

Eija Haikonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
62
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ylännehovi tarjoaa tehostettua palveluasumista, eli ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Tehtävänämme Attendo Ylännehovissa on turvata asiakkaallemme laadukas ja itsenäinen elämä. Annamme hoivaa ja palvelua yksilöllisesti, asiakkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Päämääränä on asiakkaan kokema hyvä elämänlaatu. Hoiva perustuu jokaiselle asiakkaalle tehtyyn hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka tehdään yhteistyössä myös läheisten kanssa. Jokainen asiakkaamme tuntee voivansa osallistua, häntä kuunnellaan sekä kohdellaan lämmöllä ja kunnioituksella. 

Asukkaaksi Ylännehoviin pääsee ESSOTE:n puitesopimus- ja palveluseteliasiakkaina tai itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.68245,"lng":27.17775},"content":"<h4>Attendo Ylännehovi</h4><p>Ylännetie 3 </br> 50600 Mikkeli </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.68245,27.17775' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ylännetie 3,
50600 Mikkeli
Itä-Suomi

Löydä meille