Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Terapia Itä-Suomi

Harjamäenraitti 1, Siilinjärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia

Tervetuloa meille

FysioterapeuttiTeemu Peuraniemi

Attendo Itä-Suomen Terapia tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista fysioterapiaa. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa muun muuassa asumispalveluyksiköissä asuville, kotihoidon asiakkaille sekä työikäisten kuntoutukseen. Meillä on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisen ja ikääntyneiden kuntoutuksesta sekä kuntouttavan hoitotyön tukipalveluista. Katso alhaalta yksikössä työskentelevien terapeuttien esittelyt ja tiedustele vapaita paikkoja suoraan fysioterapeuteilta!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Kuopion sekä Siilinjärven alueella

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Yksilöfysioterapian toimipisteemme sijaitsevat Siilinjärvellä sekä myöhemmin syksyllä 2020 myös Kuopion keskusta-alueella. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 044-7734856 tai teemu.peuraniemi@attendo.fi

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Yksilöllistä ja motivoivaa terapiaa

Fysioterapiapalveluissamme korostuu asiakaslähtöinen toimintaideologia, vaikuttavien menetelmien käyttö ja tavoitteellisuus. Kuntoutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan, läheisen ja mahdollisen hoitoyksikön henkilökunnan kanssa. Näin kuntoutustyöhön saadaan otettua huomioon kokonaisvaltainen toiminta ja siihen soveltuvat tavoitteet. Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Voit tulla asiakkaaksemme itsemaksavana tai lääkärin lähetteellä. Useimmiten pidempiaikaisiin kuntoutustarpeisiin on mahdollista saada lääkärin lähete fysioterapiaan, jolloin asiakas saa palvelusta kelan korvausta.

Fysioterapeutit

FT (Yamk) Teemu Peuraniemi

Teemu Peuraniemi

Fysioterapeutti, vastaava terapeutti

044 7734856

Kielitaito: Suomi, englanti

Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti ja nykyisin takataskusta löytyy myös Ylemmän ammattikorkeakoulun maisterin paperit kuntoutuksen asiantuntija-tutkinnosta sekä ammatillisen opettajan pätevyys. Elämäntyöni tähän mennessä olen tehnyt liittyen erilaisten neurologisten,- geriatristen- ja työikäisten kuntoutuksen parissa. Eli siis suhteellisen laajalla skaalalla. Vaikka olenkin Helsingistä lähtöisin, on sieluni sykkinyt aina maaseudulle ja alkuperäisiin luontomaisemiin. Minulla on ollut mahdollisuus tehdä työtä luontokuntoutuksen ja maaseutuamme edistävien toimintojen parissa. Pitkä työkokemukseni luontokuntoutuksen saralla on vahvistanut käsitystäni luontoelementtien vaikuttavuudesta ja mahdollisuuksista edistää ihmisen hyvinvointia laaja-alaisesti. Tavoitteenani on omassa työssäni kehittää sosiaali-ja terveyspalveluihin asiakaslähtöisempiä ja vaikuttavampia toimintamalleja, jossa yhdistyy voimavaralähtöisyys sekä kokemuksellisuus.

Minta Kärkkäinen, 044 4941 754, kielitaito Suomi, Englanti
Riikka Kinnunen, 044 4941 753, kielitaito Suomi, Englanti
Elina Romppainen, 044 4941 746, kielitaito Suomi, Englanti
Maarit Pylvänen, 044 4941 756, kielitaito Suomi, Englanti
Heidi Luttinen, 044 4941 755, kielitaito suomi, englanti

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0776681,"lng":27.6028014},"content":"<h4>Attendo Terapia Itä-Suomi</h4><p>Harjamäenraitti 1 </br> 71800 Siilinjärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.0776681,27.6028014' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harjamäenraitti 1,
71800 Siilinjärvi
Itä-Suomi

Löydä meille