Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Terapia Seinäjoki

Pakkamestarinkatu 5A, 60100, Seinäjoki

Tervetuloa meille

Mirella Tenkanen, Toimintaterapeutti

Parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Toimintaterapia
Attendo Terapia Seinäjoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa, toimipaikkana Pakkamestarinkatu 5A, 60100 Seinäjoki. Yksikön asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaat. Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Keskinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Alavus), Seinäjoen kaupunki alueilla kantakaupunki, Nurmo, Ylistaro, Isokyrö) sekä JIK Ky (alueilla Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka). Lisäksi teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tiedustele vapaita paikkoja terapiayksikön toimintaterapeutti Mirella Tenkaselta!

Yksilöllinen, räätälöity terapia ja ammattitaitoinen henkilökunta

Monipuoliset terapiatilamme sijaitsevat aivan Seinäjoen keskustan tuntumassa, Ruukintien varrella osoitteessa Pakkamestarinkatu 5A. Terapiatiloihimme on oma sisäänkäynti rakennuksen takaovesta, jonne johtaa laatoitettu ramppi. Rampin eteen on pääsy invataksilla. Pihasta ja kadunvarrelta löytyy ilmaista pysäköintitilaa omalla autolla saapuville asiakkaille. Tiloissamme on sali, keittiö, odotustila ja toimisto. Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa tai koulussa tai toimitilakäynteinä.

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Toimintaterapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli.

Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Attendon Seinäjoen yksikössä työskentelee 2 laillistettua, ammattitaitoista, työstään innostunutta ja työhön paneutunutta terapeuttia, jotka tekevät työtä sydämellään. Terapeuttimme toteuttaa terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella.

Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Terapeuttimme

Sofia.jpg

Sofia Kuisti-Rannanjärvi (toimintaterapeutti, äitiysvapaalla)

Osaamisalueet: Lasten, nuorten ja aikuisten yksilömuotoinen toimintaterapia

Palvelukieli: Suomi

Puhelin: 044 494 1752

Email: sofia.kuisti-rannanjarvi@attendo.fi

Mirella.jpg

Mirella Tenkanen (toimintaterapeutti)

Osaamisalueet: Lasten, nuorten ja aikuisten yksilömuotoinen toimintaterapia

Palvelukieli: Suomi, Englanti

Puhelin: 044 780 8128

Email: mirella.tenkanen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.78172,"lng":22.860032},"content":"<h4>Attendo Terapia Seinäjoki</h4><p>Pakkamestarinkatu 5A, 60100 </br> 60100 Seinäjoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.78172,22.860032' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pakkamestarinkatu 5A, 60100,
60100 Seinäjoki
Länsi-Suomi

Löydä meille