Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä kokeille ja siistijöille ympäri Suomen. Attendo tarjoaa vastuullisen ja merkityksellisen toimen työympäristössä, jossa voi kehittyä eteenpäin. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Sairaanhoitajat ja lähihoitajat

Hoitajat ovat Attendo-kotiemme kantava voimavara. He takaavat Attendo-kotien asukkaille asiantuntevan hoidon, sekä turvallisen ja mielekkään arjen. Hoitajamme ovat sydämellisiä tiimityöskentelijöitä, jotka tarttuvat rohkeasti toimeen ja innostuvat uusista ideoista. Meillä on tarjota hoitoalan ammattilaisille monenlaisia tehtäviä käytännön hoitotyöstä hallinnollisempiin rooleihin.

Yksikönjohtajat

Yksikönjohtajamme ohjaavat hoivakotiemme toimintaa ja vastaavat hoivakodin toiminnasta ja kehittämisestä. Yksikönjohtajamme ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia johtajia, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Tarjoamme yksikönjohtajille vastuullisen toimen, kannustavan työympäristön ja etenemismahdollisuuksia. Yksikönjohtajana tukenasi on myös kaikkien Attendon palvelutoiminnoissa työskentelevien ammattitaito.

Sijaisuudet ja keikkalaiset

Vakituisten tehtävien lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia työskentelymahdollisuuksia. Sijaiset ja keikkatyöntekijät mahdollistavat arvokkaalla työpanoksellaan tiimiemme työskentelyn kiireisinä aikoina, kun tarvitsemme auttavaa kättä. Keikkatyötä voit tehdä silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Keikkatyössä tai sijaisena Attendolla pääset kehittymään myös ammatillisesti. Apunasi ja tukenasi ovat Attendo-kotien ammattitaitoiset tiimit. Voit katsoa avoimet keikkatyöpaikkamme, tai olla suoraan yhteydessä rekrytointikoordinaattoreihimme, joiden yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Opiskelijoille

Teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja palkkaamme opiskelijoita esimerkiksi harjoitteluihin ja kesätöihin. Meillä pääset oppimaan uusia ammatillisia taitoja, tutustumaan lukuisiin elämäntarinoihin ja käyttämään luovuuttasi harjoittelun tai kesätyön aikana. Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista opiskelijoille.

Kesätyöhakumme on edelleen käynnissä. Tule viettämään kesä kanssamme!

Mitä lupaamme sinulle, kun tulet meille töihin

1. Työ, jolla on tarkoitus

Työskentelemällä Attendolla tuot ikäihmisten, mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten ja vammautuneiden ihmisten arkeen olennaisen merkityksen.

2. Vapautta ja vastuuta työympäristössä

Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yhdessä innostavaa ja positiivista työyhteisöä. Tarjoamme vastuullisia tehtäviä kannustavassa työympäristössä.

3. Urakehitys ja koulutus

Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan ja tuemme osaamisen kehittymistä monin eri tavoin.

4. Esimiestyön kehittäminen

Attendolla on matala ja suoraviivainen organisaatiorakenne. Esimiehemme saavat tukea työhönsä ja arvioivat toimintatapojaan säännöllisesti parhaan työntekijä- ja asiakaskokemuksen takaamiseksi.

5. Ammattitaitoiset ja moniammatilliset tiimit

Tiimimme muodostavat kokonaisuuksia tuoden kunkin työntekijän oman ammattillisen osaamisen ja persoonansa tiimin kehittämisen osaksi. Arvostamme kaikessa työssämme moniammatillisuutta ja monikulttuurisuus on osa modernia yhteiskuntaa, jota haluamme olla mukana rakentamassa.

6. Vastuullisuus

Attendo on vastuullinen yritys. Liiketoiminnassamme huomioidaan sosiaalinen, ekologinen ja taloudellinen kestävyys. Arvojamme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Noudatamme yksiköissämme Erinomaisen palvelun –konseptia, joka on luotu yhdessä työntekijöiden kanssa. Konseptin avulla olemme saaneet arvomme vahvasti mukaan päivittäiseen työhömme.

7. Modernit tilat ja työtavat

Laadukas hoivatyö vaatii nykyaikaiset tilat ja työtavat. Me panostamme työympäristöön ja hoivatyön puitteisiin.

8. Työterveyshuolto

Henkilöstön hyvinvointi on koko toimintamme lähtökohta. Tarjoamme henkilöstöllemme korkealaatuisen työterveyshuollon.

9. Asukkaat

Teemme työtä asukkaillemme. Henkilöstömme pääsee osaksi monen ihmisen elämäntarinaa ja kulkemaan yhdessä asukkaiden kanssa eri elämänvaiheissa.

10. Työsuhteen etuja

Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia. Niinpä tarjoammekin työntekijöillemme tehtävästä riippuen erilaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, virkistyspäiviä ja liikunta- ja kulttuuriseteliedun. Hoitohenkilöstöllemme tarjoamme ateriaedun suurimmassa osassa hoivakodeissamme.

11. Modernit työvuorojärjestelmät

Henkilöstömme käytössä on henkilöstöportaali (ESSi). ESSistä näet työvuorosi ja voit tehdä vuoronvaihto-, vuoro- ja lomatoiveita. Avoimet vuorot näet vuorotarjouksen kautta ja voit ilmoittaa käytettävyytesi näppärästi mobiilissa

Mietityttääkö työnkuva, askarruttaako haastattelu?

Työntekijämme tietävät parhaiten. Kysy heiltä, millaista meillä on olla töissä.

Mitä tapahtuu kun jätän hakemuksen?

Tutustu Attendolla tehtävään työhön

Rekrytointikoordinaattorit

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin! Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.
Pääkaupunkiseutu Mui Hong 044 494 0300
Länsi-Uusimaa Sari Blomqvist 044 494 4743
Kymenlaakso Marika Autio 044 752 5867
Keski-Suomi Jenni Lehtomäki 044 494 4550
Itä-Suomi Nina Koski 044 494 4430 
Itä-Suomi Hanna Gök 044 494 0302
Pohjois-Karjala, Kainuu Henna Väkeväinen 044 494 0303
Varsinais-Suomi Nea Nieminen 044 494 2123
Häme Krista Golnick 044 494 1868
Pirkanmaa Hanna Tarvainen
(email: hanna.l.tarvainen)
050 539 1809
Satakunta Lotta Toivola 044 494 0301
Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa Niina Mattila 044 494 2935
Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa Päivi Kuuva 044 494 2292 
Lappi Joona Jauhiainen 044 494 2313

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@attendo.fi