Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Tule tekemään töitä kanssamme

Tarjoamme avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille ympäri Suomen. Meillä työ on merkityksellistä ja innovatiivista. Töitä tehdään yhdessä Suomen mukavimpien työkaverien kanssa. Olemme Attendolla aloittaneet muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa. Haluamme kohdata toisemme ja asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti. Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat tulla mukaan attendolaisten osaavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä.

hero icon left
hero icon right

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Löydät avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille ympäri Suomen; aina Hangosta Ivaloon. Selaamalla sivua alaspäin voit lukea, millaista on työskennellä kanssamme Attendolla. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan oman alueesi rekrytointikoordinaattoriin ja kysyä työmahdollisuuksista Attendolla.

Avoimet työpaikat

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään hyviin kohtaamisiin.

Olemme aloittaneet muutosmatkan, jotta kohtaamisemme olisivat aina hyviä. Ystävällinen hymy ja reipas tervehdys asiakkaalle, kollegalle tai vierailijalle tekevät päivästä piirun verran paremman ja osoittavat, että huomioimme kanssaihmiset. Haluamme kohdata asiakkaamme ja asiakkaidemme läheiset aina kuten haluaisimme itse tulla kohdatuksi: ystävällisesti ja huomioonottavasti.

Attendolla saa kukoistaa.

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendolaiset voivat itse vaikuttaa omaan työhönsä. Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä.

Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää. Arvostamme työyhteisöä ja kollegoitamme ja kerromme sen heille. Panostamme Attendolla myös johtamisen kehittämiseen, sillä hyvä johtaminen antaa henkilöstölle työrauhan ja luo muutokselle hedelmällistä ilmapiiriä.

Lähihoitajat

Lähihoitajamme ovat Attendo-kotien kantavia voimavaroja. He ovat sydämellisiä tiimityöskentelijöitä, jotka tarttuvat rohkeasti toimeen ja innostuvat uusista ideoista. Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja vastuuntuntoisuus kuvaavat hyvin näitä hoiva-alan rautaisia ammattilaisia. Lähihoitajamme ottavat itsenäisesti vastuuta ja tuovat positiivista, avuliasta energiaa tiimeihimme. Oletko sinäkin tällainen henkilö? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Katso avoimet työpaikkamme

"Minulle on tärkeintä kiireetön ja asiakaslähtöinen hoiva. Olen viihtynyt todella hyvin ja olen iloinen Attendon tarjoamista mahdollisuuksista. Saan tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa ja opin paljon uutta."

Margie Lähihoitaja

Sairaanhoitajat

Sairaanhoitajamme ovat osaavia, tarkkoja ja vastuuntuntoisia tiiminvetäjiä; meidän peruskallioitamme. Heidän ammatitaitoonsa luotetaan ja heidän näkemyksiään arvostetaan. Moni meillä sairaanhoitajana aloittanut on edennyt tiiminvetäjästä myös esimerkiksi hoivakodin johtajaksi. Millainen sinun urapolkusi Attendolla voisi olla? Ole meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä!

Katso avoimet paikkamme!

"Kaikkein palkitsevinta tässä työssä ovat ihanat ikäihmisemme, joiden hyvinvointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen ovat perustehtäviäni. Heiltä ja heidän omaisiltaan saan parhaan palautteen ja voimavaroja työssä jaksamiseen”

-Ulla Sairaanhoitaja

Yksikönjohtajat

Hoivakohdin johtajamme ovat Attendo-kotien avainhenkilöitä. Yksikönjohtajamme ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia johtajia, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Hyvä yksikönjohtaja on luotettava tiimityöskentelijä, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon ja luovaan ongelmanratkaisuun. Yksikään päivä ei ole samanlainen, joten johtajalta kaivataan joustavaa suhtautumista muutokseen ja yllätyksiin. Innostuitko? Saattaisit sopia joukkoomme.

Katso avomet työpaikkamme

"Minulla on riittävä toimintavapaus ja voin järjestää töitäni pitkälti omalla tavallani. Attendossa luotetaan ja annetaan tilaa hoitaa asiat."

Jyrki Atttendo-kodin johtaja

Sijaisuudet ja keikkalaiset

Vakituisten tehtävien lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia työskentelymahdollisuuksia. Sijaiset ja keikkatyöntekijät mahdollistavat arvokkaalla työpanoksellaan tiimiemme työskentelyn kiireisinä aikoina, kun tarvitsemme auttavaa kättä. Keikkatyötä voit tehdä silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Keikkatyössä tai sijaisena Attendolla pääset kehittymään myös ammatillisesti. Apunasi ja tukenasi ovat Attendo-kotien ammattitaitoiset tiimit. Voit katsoa avoimet keikkatyöpaikkamme, tai olla suoraan yhteydessä rekrytointikoordinaattoreihimme.

Katso avoimet keikkatyöpaikat

Opiskelijoille

Teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja palkkaamme opiskelijoita esimerkiksi harjoitteluihin ja kesätöihin. Meillä pääset oppimaan uusia ammatillisia taitoja, tutustumaan lukuisiin elämäntarinoihin ja käyttämään luovuuttasi harjoittelun tai kesätyön aikana. Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista opiskelijoille.

Lue lisää

Työssä apuna Attendon oma sovellus

Koko henkilökunnan käytössämme on Attendon ikioma ATSO-sovellus. ATSO on matkapuhelimeen ladattava henkilökohtainen ja helppokäyttöinen sovellus, josta löytyy ajankohtaisia ohjeita, tietoa ja uutisia Attendostan sekä Attendn oma some. ATSO on myös pikaviestintäväline, jossa voi viestitellä kaksin tai isommalla porukalla. Katso videosta ATSON esittely!

Rekrytoinnin yhteystiedot

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin.Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.

Rekrytointikoordinaattorit