Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Tule tekemään töitä kanssamme

Tarjoamme avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille ympäri Suomen. Meillä työ on merkityksellistä ja innovatiivista. Töitä tehdään yhdessä Suomen mukavimpien työkaverien kanssa. Olemme Attendolla aloittaneet muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa. Haluamme kohdata toisemme ja asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti. Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat tulla mukaan attendolaisten osaavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Löydät avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille ympäri Suomen; aina Hangosta Ivaloon. Selaamalla sivua alaspäin voit lukea, millaista on työskennellä kanssamme Attendolla. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan oman alueesi rekrytointikoordinaattoriin ja kysyä työmahdollisuuksista Attendolla.

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Attendolla keskitytään hyviin kohtaamisiin.

Olemme aloittaneet muutosmatkan, jotta kohtaamisemme olisivat aina hyviä. Ystävällinen hymy ja reipas tervehdys asiakkaalle, kollegalle tai vierailijalle tekevät päivästä piirun verran paremman ja osoittavat, että huomioimme kanssaihmiset. Haluamme kohdata asiakkaamme ja asiakkaidemme läheiset aina kuten haluaisimme itse tulla kohdatuksi: ystävällisesti ja huomioonottavasti.

Attendolla saa kukoistaa.

Me kannustamme ja tuemme työntekijöitämme viihtymään ja kehittymään työssään, innovoimaan uutta ja olemaan luovia. Meillä jokainen työntekijä tuo tiimiin oman yksilöllisen lisänsä, ja jokaisella on oma urapolku, jonka löytymisessä haluamme tukea. Attendolaiset voivat itse vaikuttaa omaan työhönsä. Olemme nopea organisaatio, jossa palaute otetaan vastaan ja ideat laitetaan toteutukseen

Attendolaiset tekevät merkityksellistä työtä.

Jokainen työntekijämme on tärkeä ja arvostettu osa tiimiä, jonka päivittäisellä työllä on suora vaikutus asiakkaidemme hyvinvointiin ja mahdollisuuteen elää täyttä, omannäköistä elämää. Arvostamme työyhteisöä ja kollegoitamme ja kerromme sen heille. Panostamme Attendolla myös johtamisen kehittämiseen, sillä hyvä johtaminen antaa henkilöstölle työrauhan ja luo muutokselle hedelmällistä ilmapiiriä.

Lähihoitajat

Lähihoitajamme ovat Attendo-kotien kantavia voimavaroja. He ovat sydämellisiä tiimityöskentelijöitä, jotka tarttuvat rohkeasti toimeen ja innostuvat uusista ideoista. Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja vastuuntuntoisuus kuvaavat hyvin näitä hoiva-alan rautaisia ammattilaisia. Lähihoitajamme ottavat itsenäisesti vastuuta ja tuovat positiivista, avuliasta energiaa tiimeihimme. Oletko sinäkin tällainen henkilö? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

"Minulle on tärkeintä kiireetön ja asiakaslähtöinen hoiva. Olen viihtynyt todella hyvin ja olen iloinen Attendon tarjoamista mahdollisuuksista. Saan tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa ja opin paljon uutta."

Margie Lähihoitaja

Sairaanhoitajat

Sairaanhoitajamme ovat osaavia, tarkkoja ja vastuuntuntoisia tiiminvetäjiä; meidän peruskallioitamme. Heidän ammatitaitoonsa luotetaan ja heidän näkemyksiään arvostetaan. Moni meillä sairaanhoitajana aloittanut on edennyt tiiminvetäjästä myös esimerkiksi hoivakodin johtajaksi. Millainen sinun urapolkusi Attendolla voisi olla? Ole meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä!

"Kaikkein palkitsevinta tässä työssä ovat ihanat ikäihmisemme, joiden hyvinvointi ja turvallisen elämän mahdollistaminen ovat perustehtäviäni. Heiltä ja heidän omaisiltaan saan parhaan palautteen ja voimavaroja työssä jaksamiseen”

-Ulla Sairaanhoitaja

Yksikönjohtajat

Hoivakohdin johtajamme ovat Attendo-kotien avainhenkilöitä. Yksikönjohtajamme ovat näkemyksellisiä ja oma-aloitteellisia johtajia, jotka saavat tiiminsä kukoistamaan. Hyvä yksikönjohtaja on luotettava tiimityöskentelijä, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon ja luovaan ongelmanratkaisuun. Yksikään päivä ei ole samanlainen, joten johtajalta kaivataan joustavaa suhtautumista muutokseen ja yllätyksiin. Innostuitko? Saattaisit sopia joukkoomme.

"Minulla on riittävä toimintavapaus ja voin järjestää töitäni pitkälti omalla tavallani. Attendossa luotetaan ja annetaan tilaa hoitaa asiat."

Jyrki Atttendo-kodin johtaja

Sijaisuudet ja keikkalaiset

Vakituisten tehtävien lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia työskentelymahdollisuuksia. Sijaiset ja keikkatyöntekijät mahdollistavat arvokkaalla työpanoksellaan tiimiemme työskentelyn kiireisinä aikoina, kun tarvitsemme auttavaa kättä. Keikkatyötä voit tehdä silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Keikkatyössä tai sijaisena Attendolla pääset kehittymään myös ammatillisesti. Apunasi ja tukenasi ovat Attendo-kotien ammattitaitoiset tiimit. Voit katsoa avoimet keikkatyöpaikkamme, tai olla suoraan yhteydessä rekrytointikoordinaattoreihimme, joiden yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Opiskelijoille

Teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja palkkaamme opiskelijoita esimerkiksi harjoitteluihin ja kesätöihin. Meillä pääset oppimaan uusia ammatillisia taitoja, tutustumaan lukuisiin elämäntarinoihin ja käyttämään luovuuttasi harjoittelun tai kesätyön aikana. Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista opiskelijoille.

Työssä apuna Attendon oma sovellus

Attendo henkilöstöviestinnän avuksi on tänä syksynä tullut Attendon iki oma ATSO-sovellus. ATSO on matkapuhelimeen ladattava henkilökohtainen ja helppokäyttöinen sovellus, josta löytyy ajankohtaisia ohjeita, tietoa ja uutisia Attendosta. ATSO on myös pikaviestintäväline, jossa voi viestitellä kaksin tai isommalla porukalla. Katso videosta ATSON esittely!

Mietityttääkö työnkuva, askarruttaako haastattelu?

Työntekijämme tietävät parhaiten. Kysy heiltä, millaista meillä on olla töissä.

Mitä tapahtuu kun jätän hakemuksen?

Rekrytointikoordinaattorit

Oletko kiinnostunut töistä Attendolla? Ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin! Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.
Pääkaupunkiseutu Mui Hong 044 494 0300
Länsi-Uusimaa Sari Blomqvist 044 494 4743
Kymenlaakso Marika Autio 044 752 5867
Keski-Suomi Jenni Lehtomäki 044 494 4550
Itä-Suomi Nina Rautiainen 044 494 4430 
Itä-Suomi Hanna Gök 044 494 0302
Pohjois-Karjala, Kainuu Henna Väkeväinen 044 494 0303
Varsinais-Suomi Nea Nieminen 044 494 2123
Häme Krista Golnick 044 494 1868
Pirkanmaa Hanna Tarvainen
(email: hanna.l.tarvainen)
050 539 1809
Satakunta Lotta Toivola 044 494 0301
Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa Niina Mattila 044 494 2935
Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa Päivi Kuuva 044 494 2292 
Lappi Sari Blomqvist 044 494 4743

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@attendo.fi