Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Ajankohtaista

Täältä löydät Attendon viimeisimmät kuulumiset, uutiset ja tulevat tapahtumat

Artikkelit ja blogit

Jari-Pekka Lehtisen innovoima tapaamisbussi kiertää Hämeen alueen Attendo-kodeissa touko-kesäkuun aikana. Bussin tehtävänä on toimia ikäihmisten ja heidän läheistensä turvallisena kohtaamispaikkana.

Poikkeusolojen aikana on tullut puuhasteltua ulkona, keskitytty kauneudenhoitoon kotona ja herkuteltu lempiruuilla. Kuulostaako tutulta? Monen perheen arjesta tuttuihin asioihin paneudutaan myös Attendo-kodeissa.

Keräsimme parhaat vinkit asukkaiden toimintakyvyn ylläpitoon Attendo-kodeissa poikkeusolojen aikana.

Lue blogikirjoituksiamme täältä

Uutiset

26.5.2020: Attendo Suomi -konserni aloittaa yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisten ja taloudellisten syiden perusteella. Neuvottelut koskevat palvelutoimintoja eli keskushallintoa.

7.5.2020: Itä-Suomen poliisi on päättänyt tänään 7.5.2020 aloittaa esitutkinnan ikäihmisten hoivakoti Kallionsydämen toiminnasta koronavirusepidemian aikana. Attendo siirsi Kiuruvedellä sijaitsevan Kallionsydämen toimintavastuun Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Hoivakotia kohtasi maaliskuun lopussa erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa menehtyi asukkaita.

Lue lisää uutisia täältä
Korona-infon löydät täältä

Tapahtumat

Tapahtumia ei tällä hetkellä järjestetä

Koronaviruksen vuoksi Attendo ei toistaiseksi järjestestä tapahtumia tai osallistu tapahtumiin

Siirry tapahtumalistaukseen tästä