Ajankohtaista

Täältä löydät Attendon viimeisimmät kuulumiset, tulevat tapahtumat ja blogikirjoitukset.

Tapahtumat

Kutsumme Attendo Kesälammen asukkaiden omaiset ja läheiset Ystävän kahvilaan nauttimaan hyvästä seurasta, kahvista ja ohjelmasta pe 28.2. klo 13.

Attendo järjestää hyvinvointi-illan Harjavallan Terveyspankissa torstaina 19.3. klo 16-18.30. Tilaisuus on tarkoitettu keikkatyötä tekeville ja keikkatyöstä hoitoalalla kiinnostuneille.

Attendo on mukana useilla rekrytointimessuilla ja -tapahtumissa ympäri Suomen. Tervetuloa tapaamaan meitä ja juttelemaan työmahdollisuuksista Attendolla.

Siirry tapahtumalistaukseen tästä

Uutiset

18.2.2020: Sastamalassa toimiva ikäihmisten hoivakoti Attendo Amanda poistettiin viime syyskuussa Sotesin palvelusetelituottajarekisteristä toiminnassa havaittujen epäkohtien vuoksi. Attendo on korjannut epäkohdat, ja hoivakoti palautettiin rekisteriin eilen 17.2. Sastamalan kaupungin toimesta.

13.2.2020: Attendo-konsernin vuoden 2019 tulos on julkaistu: liikevaihto jatkoi kasvua, mutta henkilöstön lisärekrytoinnit sekä uusien hoivakotien avaaminen painoivat tulosta

12.2.2020: Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira on antanut Attendolle tänään 12.2.2020 määräyksen korjata ikäihmisten hoivapalveluissa havaitut epäkohdat ja puutteet. Attendo suhtautuu yksiköissä esiin nousseisiin epäkohtiin vakavasti.

Lue lisää uutisia täältä

Artikkelit ja blogit

Suomessa juhlitaan tänään 21.2.2020 ensimmäistä kertaa Care Dayta eli Sijaishuollon päivää.
Juhlapäivän visiossa jokainen lapsi sijaishuollossa kokee olevansa arvostettu ja rakastettu ja näkee maailman täynnä mahdollisuuksia.
Sijaishuollon juhlapäivää juhlitaan myös Attendon Lastensuojeluyksikkö Vilpossa, jonka asukkaat ja henkilökunta kokevat juhlapäivän sanoman erittäin tärkeänä.

Attendo-kodeissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka perustuu arvoihimme: osaamiseen, välittämiseen ja sitoutumiseen. Viranomaiset läpivalaisivat toimintamme viime vuonna: esiin nousi epäkohtia, joita jo olemme yhdessä korjanneet. On täysin selvää, että hyvään hoivaan kuuluvat asiat on saatava koko Attendolla kuntoon.

Sijaisperheitä tarvitaan lapsille, joiden asuminen omassa kodissa ei ole mahdollista. Lapsi muuttaa tulevaan sijaisperheeseen perheenjäseneksi. Sijaisperheeksi haluamme tavallisia perheitä, ei supersankareita. Haastattelimme Attendon sijaisperheenä toimivaa perhettä, ja kysyimme heidän kokemuksiaan.

Aluepäällikkö Satu Remander-Hagman kertoo omasta urapolustaan ja työstään Attendolla. Satu pitää työssään sen monipuolisuudesta. Attendolla on ollut mahdollista edetä ja luoda omannäköistään urapolkua.