Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Ajankohtaista

Täältä löydät Attendon viimeisimmät kuulumiset, uutiset ja tulevat tapahtumat

Artikkelit ja blogit

Vanhuspalveluiden rakennemuutoksella voidaan tarjota yhä useammalle seniorille turvaa ja palvelua. Muutos on tarpeen, sillä nykymenolla tarvitsemme lisää hoitajia ja lisää rahaa. Attendo Tupa eli tavallinen palveluasuminen on jo olemassa oleva ratkaisu kunnille, kirjoittaa Attendon Pertti Karjalainen.

Etsimme Kuntamarkkinoilla yhdessä ratkaisuja luottamuksen kasvattamiseksi vanhuspalveluita kohtaan. Katso video keskustelusta, jossa mukana Oulun kaupungin vanhustyön johtaja Mervi Koski, Attendon aluepäällikkö Minna Hirvaskoski ja Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Kohtaamisissa syntyy hyvä hoiva. Kalliohovissa Kuopiossa työskentevälle Anniina Hyväriselle kohtaamisissa empatia, läsnäolo ja kosketus ovat tärkeässä roolissa.

Lue blogikirjoituksiamme täältä

Uutiset

Attendon Suomen liikevaihto jatkoi kasvua huhti-kesäkuussa 2020, mutta tulosta painoivat koronapandemian vuoksi kasvaneet henkilöstö- ja suojavarustekulut. Lisäksi koronapandemia hidasti keväällä avattujen uusien hoivakotien asukaspaikkojen myyntiä. Attendon henkilökunta on työskennellyt erinomaisesti kovan paineen alaisena maaliskuusta asti suojatessaan asukkaita koronavirukselta.

Erilaisia suojaimia on tarvittu tänä keväänä poikkeuksellisen paljon koronaviruksen aiheuttamien varautumistoimien takia. Nyt suojaimia on saatu myös kotimaasta, kun Attendo on tilannut 10 000 kappaletta suojaimia vantaalaiselta Avainlippu-merkin saaneelta Futushop Oy:ltä.

22.6.2020: Queen Silvia Nursing Award -stipendiohjelma palkitsee innovatiivisia sairaanhoitajaopiskelijoita heidän ideoistaan ikääntyneiden ja muistisairaiden ihmisten elämänlaadun parantamiseksi sekä hoivan kehittämiseksi.

Lue lisää uutisia täältä
Korona-infon löydät täältä

Tapahtumat

Rekrytointitapahtuma Lahdessa 29.9. klo 12-15. Tervetuloa!

Tervetuloa kuuntelemaan Attendon tietoiskuja Kuntamarkkinoille 9.9.-10.9. Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna kokonaan verkossa.

Siirry tapahtumalistaukseen tästä