Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Ajankohtaista

Täältä löydät Attendon viimeisimmät kuulumiset, uutiset ja tulevat tapahtumat

Artikkelit ja blogit

Pitäisikö kehitysvammaisen ihmisen voida päättää omaa elämäänsä koskevista asioista? Ehdottomasti, sanovat palvelukoteja luotsaavat Kirsi Timonen ja Katri Malin.

Attendolainen Niina Uusi-Äijälä tuntee ruoan. Hän on kokannut Attendon asukkaille jo yli kuusi vuotta ja kokee, että ravitseva ruoka on yksi hyvän hoivan peruspilareista.

Martta Neuvonen alaisineen pitää Attendon Kokkolassa sijaitsevien yksiköiden paikat puhtaina ja siisteinä. Martta nauttii työnsä monipuolisuudesta ja hyvästä hengestä muiden Attendolaisten kanssa.

Lue blogikirjoituksiamme täältä

Uutiset

22.6.2020: Queen Silvia Nursing Award -stipendiohjelma palkitsee innovatiivisia sairaanhoitajaopiskelijoita heidän ideoistaan ikääntyneiden ja muistisairaiden ihmisten elämänlaadun parantamiseksi sekä hoivan kehittämiseksi.

Suomen hallitus linjasi 17.6.2020, että ympärivuorokautisen hoivan yksiköiden iäkkäille ja muihin riskiryhmiin kuuluville asiakkaille tulee järjestää mahdollisuus turvallisesti tavata läheisiään esimerkiksi ulkona riittävästä suojautumisesta huolehtien, tai järjestämällä erillisiä suojattuja tapaamistiloja. Vierailuajankohdasta pyydämme sopimaan Attendo-kodin henkilökunnan kanssa etukäteen.

16.6.2020: Attendo Suomi -konsernin palvelutoimintoja eli keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.

Lue lisää uutisia täältä
Korona-infon löydät täältä

Tapahtumat

Tapahtumia ei tällä hetkellä järjestetä

Koronaviruksen vuoksi Attendo ei toistaiseksi järjestestä tapahtumia tai osallistu tapahtumiin

Siirry tapahtumalistaukseen tästä