Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Ajankohtaista

Täältä löydät Attendon viimeisimmät kuulumiset, tulevat tapahtumat ja blogikirjoitukset.

Uutiset

9.4.2020: Kiuruvedellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Attendo Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Kallionsydämessä on ollut erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa on menehtynyt yhdeksän asukasta. Attendo ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä haluavat päätöksellä varmistaa, että Kallionsydämen asukkaat saavat tarvitsemansa vaativan sairaanhoidon hoivakotiin.

3.4.2020: Kattavista ennakoivista toimista huolimatta muutamassa Attendo-kodissa on todettu yksittäisiä koronavirustartuntoja. Attendo jatkaa määrätietoisesti toimenpiteitä asukkaidensa ja henkilöstönsä suojaamiseksi tartunnoilta valtakunnallisesti.

Lue lisää uutisia täältä
Korona-infon löydät täältä

Artikkelit ja blogit

Koronavirustilanne on osoittanut, että vaikeina aikoina meillä suomalaisilla on tapana puhaltaa yhteen hiileen.

Attendolla on Suomessa lähes neljäsataa hoiva- ja palvelukotia. On hyvin mahdollista, että kaikista ennakoivista toimistamme huolimatta koronavirus voi tarttua myös meillä asuviin. Teemme kaikkemme tämän estämiseksi. Olemme jo viikkojen ajan varautuneet monin tavoin virukselta suojautumiseen ja toimintaan, kun tartunta todetaan meillä. 

Poikkeustila vaatii aina johdolta erityisen hyvää ennakoimista, viestintää ja myös välittämistä. Näihin mekin olemme nyt keskittyneet viimeisten viikkojen aikana.

Lue blogikirjoituksiamme täältä

Tapahtumat

Tapahtumia ei tällä hetkellä järjestetä

Koronaviruksen vuoksi Attendo ei toistaiseksi järjestestä tapahtumia tai osallistu tapahtumiin

Siirry tapahtumalistaukseen tästä