Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Podcast

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Muistisairaan läheinen on useimmiten puoliso tai aikuinen lapsi

16.5.2022

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa kuullaan Muistiliiton asiantuntijoita ja muistisairaiden läheisiä. Artikkelissa kerrotaan lisätietoa muistisarauksista ja pohditaan millaisia tunteita muistisairaan läheinen kokee eläessään muistisairautta sairastavan rinnalla.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hoivapalvelut ihmisten kielelle

14.10.2021

Hoivapalveluiden etsiminen voi välillä olla vaikeaa, ja vastassa saattaa olla termiviidakko. Kuuntele podcastimme jakso, jossa kerromme hoivapalveluista ihmisten kielellä.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Miten hoiva-alaa ja sen toimijoita valvotaan?

8.9.2021

Millaisia valvontakäyntejä hoivakoteihin tehdään ja mitä niissä tapahtuu? Kuuntele podcastimme hoiva-alan valvontaan keskittyvä jakso.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Miksi hoiva-ala ei houkuttele opiskelijoita?

3.9.2021

Opiskelijoissa on hoitajapulan ratkaisu, mutta mitä tehdä kun ala ei houkuttele opiskelijoita? Onko mediassa esitetty kuva hoiva-alasta ainoa totuus? Kuuntele podcastimme suuri opiskelujakso, jossa mietimme, miten lisätä hoiva-alan vetovoimaa!

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla - podcast: Hoiva-ala ei pärjää ilman työperäistä maahanmuuttoa

24.8.2021

Mistä osaajia hoiva-alalle, kun väestömme vanhenee ja työvoimasta on pulaa? Miten varmistamme että ulkomailta rekrytoidut osaajat viihtyvät meillä töissä? Kohtaamisia Attendolla -podcastissa keskustellaan hoiva- ja sotealasta sydämellisesti ja asiantuntevast, kuuntele työperäistä maahanmuuttoa käsittelevä jaksomme!

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Kehitysvammaisen itsemääräämisoikeus

18.8.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa keskustellaan hoiva- ja sotealasta sydämellisesti ja asiantuntevasti.Attendolla asuu monia kehitysvammaisia ja vammautuneita ihmisiä. Miten vammaisen henkilön itsemääräämisoikeus toteutuu palveluasumisessa ja mikä on normaaliuden periaate? Kuuntele jakso!

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hyvä ruoka osana hyvää hoivaa

12.8.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa keskustellaan hoiva- ja sotealasta sydämellisesti ja asiantuntevasti. Kakkoskauden avausjaksossa aiheensa on ruoka.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Läheiset lähemmäksi

13.1.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kauden päätösjaksossa äänessä ovat läheiset. Anun ja Jukan äidit asuvat Attendo-kodissa. Mitä läheiset toivovat hoivakodeilta ja mikä heidän mielestään toimii hyvin? Kuuntele jakso.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Kohtaamisen ammattilaiset

5.1.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Neljännessä jaksossa sairaanhoitaja ja lähihoitaja keskustelevat arjen kohtaamisista hoivatyössä.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Muutosta johtamassa

31.12.2020

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kolmannessa jaksossa aiheena on hyvä johtaminen sosiaali- ja terveysalalla.

Lue lisää