Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Terapiapalvelut

• Fysioterapia • Toimintaterapia • Puheterapia 
• Seksuaaliterapia • Hieronta

Meiltä saat monipuoliset terapiapalvelut elämäsi kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme koostuvat fysio-, toiminta-, puhe- ja seksuaaliterapeuteista. Olemme usealla paikkakunnalla Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Työskentelemme asiakkaan arjen toimintaympäristössä sekä otamme vastaan toimipisteissämme.

hero icon left
hero icon right

Monipuoliset terapiapalvelumme tukevat toimintakykyä

Terapiaa toteutetaan kaikenikäisten ja -kuntoisten henkilöiden kanssa, ja sille asetetaan aina tavoitteet yhdessä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Terapeuttimme toimivat kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämäntilanne huomioon ottaen: toimintakykyä vahvistetaan arjen haasteiden voittamiseksi. Terapiassa huomioidaan asiakkaan toimintakyky ja -ympäristö kokonaisuudessaan. Usein kuntoutuksen tarve voi koskea tavallisia asioita, kuten kykyä suoriutua kotioloissa, työssä tai vapaa-ajan harrastuksissa erilaisista toimintakyvyn haasteista johtuen. Erilaisia terapioita hyödynnetään myös haastavampien kehityshäiriöiden, sairauksien tai vammojen kuntoutuksessa.

Katso toimipisteemme täältä

Tarjoamamme palvelut

Terapiapalvelumme palvelevat kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä heidän tarpeisiinsa vastaten. Eri puolilla Suomea toimivat ammattitaitoiset terapeuttimme ottavat asiakkaan elämäntilanteen aina kokonaisvaltaisesti huomioon.

Attendo Studio

Tarjoamme yhteistyössä KotiTV:n kanssa mielekkäitä ja virkistäviä ohjelmasisältöjä Attendo Studion muodossa. Attendo Studio tarjoaa Attendon fysio- ja toimintaterapeuttien opastuksella jumppia sekä taide- ja toimintaterapiahetkiä, jotka soveltuvat etenkin ikäihmisille, muistisairaille ja heidän läheisilleen.

Attendo Studio

Löydät meidät myös somesta!