Hyppää sisältöön
Jos olet kiinnostunut tekemään tutkimuksen tai opinnäytetyön Attendolle, lue alla olevat kohdat ja täytä lomake, jonka löydät Hae lupaa -painikkeen alta.
 

Näin haet tutkimuslupaa:

 
1. Valmistelu
Ennen kuin aloitat lupahakemuksen täyttämisen, varmista, että sinulla on seuraavat asiat kunnossa:
  • Varmistahan, että olet sopinut tutkimuksesi tekemisestä myös Attendo-kodin johtajan tai Attendon palvelutoimintojen kanssa.
  • Tutkimussuunnitelma: Laadi yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma, joka sisältää tutkimuskysymykset, menetelmät, osallistujien suostumuksen ja tietosuojan suunnitelmat. Tämä auttaa sinua täyttämään lomakkeen nopeasti ja tarkasti.
  • Vaaditut liitteet: Tutustu etukäteen lupahakemuksen vaatimiin liitteisiin, kuten eettiset hyväksynnät tai tutkimuksen suunnittelua koskevat asiakirjat. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedostot valmiina.
2. Täytä lupahakemuslomake
Kun olet tehnyt yllä olevat asiat, siirry lupahakemuslomakkeeseen verkkosivullamme. Lomake on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, ja se ohjaa sinua täyttämään tarvittavat tiedot kussakin osiossa. Seuraa ohjeita huolellisesti ja täytä kaikki vaaditut kentät.
 
3. Liitteet ja dokumentit
Kun olet täyttänyt lupahakemuksen, lisää tarvittavat liitteet ja dokumentit ohjeiden mukaisesti. Varmista, että kaikki tiedostot ovat selkeitä ja asianmukaisesti nimettyjä.
 
4. Lähetä hakemus
Kun olet tarkistanut, että kaikki tiedot ovat oikein ja liitteet liitetty mukaan, voit lähettää hakemuksen verkkosivustomme kautta.
 
5. Odota päätöstä
Hakemuksen lähettämisen jälkeen odota päätöstä. Lupaprosessi voi vaihdella tutkimustyypistä riippuen. Olemme sitoutuneet käsittelemään hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja ilmoittamaan päätöksestä heti, kun se on tehty.
 
Hae lupaa

Huomioithan, että heinäkuun aikana tulevat tutkimuslupahakemukset käsitellään elokuussa.

Jos sinulla on kysymyksiä tutkimuslupiin liittyen, ota yhteyttä: kehitys@attendo.fi