Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendosta

Tervetuloa tutustumaan Attendoon! Olemme Suomen johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja ja työllistämme 14 500 ammattilaista ympäri maata. Tarjoamme palveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lastensuojelun asiakkaille. Lisäksi tuotamme laadukkaita terapia- ja ateriapalveluita.

hero icon left
hero icon right

Attendo lyhyesti

  • Attendo perustettiin Ruotsissa vuonna 1985
  • Pohjoismainen konserni rakentui vuonna 2007, kun suomalaisen MedOnen toiminnot liittyivät osaksi Attendoa
  • Työllistämme Suomessa noin 14 500 henkilöä
  • Olemme Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä sekä merkittävä työnantaja sekä Suomessa että Ruotsissa. Attendo toimii myös Tanskassa.
  • Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen

Lue lisää Attendosta

Attendo työnantajana

Meillä työskentelee noin 14 500 ammattilaista ympäri Suomen. Työllistämme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, geronomeja, terapeutteja, kokkeja ja siisteysalan ammattilaisia. Olisitko sinä tuleva attendolainen? Tutustu Attendolla työskentelyyn ja tarjoamiimme työmahdollisuuksiin urasivuillamme.

ura.attendo.fi