Hyppää sisältöön

18 toimipaikkaa

18
Attendo Terapia Etelä-Karjala

Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.
Attendo Terapia Etelä-Savo

Attendo Terapia Etelä-Savo

Kerimäki

Attendo Terapia Etelä-Savo tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Savon hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Hämeenlinna

Attendo Terapia Hämeenlinna

Hämeenlinna

Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Hämeenlinna palvelee asiakkaitaan joko koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä Hämeenlinnan seudulla tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa. Hämeenlinnan terapia- ja kuntoutuspalveluissa asiakkaille tarjotaan monipuolisia, yksilöllisiä ja ammattitaitoisia terapia- ja kuntoutuspalveluita. Yksikössä työskentelevät terapeutit tekevät yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa.
Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.
Attendo Terapia Kaarina

Attendo Terapia Kaarina

Kaarina

Tarjoamme ammattitaitoista sekä yksilöllistä fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Varsinais-Suomen alueella. Toteutamme terapiat toimitiloissamme Kaarinassa sekä koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä. Ole meihin yhteydessä ja sovitaan ensimmäinen käynti. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tervetuloa!
Attendo Terapia Kainuu

Attendo Terapia Kainuu

Kajaani

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.
Attendo Terapia Kokkola

Attendo Terapia Kokkola

Kokkola

Attendo Terapia Kokkola tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa. Tarjoamme myös fysioterapiapalveluita itsemaksaville asiakkaille. Sopimuskumppaneitamme toimintaterapiassa ovat Kelan Pohjoinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Perho, Toholampi, Veteli ja Lestijärvi) sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Teemme yhteistyötä myös eri vakuutusyhtiöiden kanssa.
Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso

Kouvola

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysioterapiaa eri-ikäisille asiakkaille kotikäynteinä. Toteutamme fysioterapiapalveluita kotona asuville sekä Attendon hoivayksiköissä asuville. Tarjoamme myös lymfaterapiaa ja hierontaa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Näytetään 8 / 18