Hyppää sisältöön

Palvelut ikäihmisille

Etsitkö kotia ja hoivaa uuteen elämänvaiheeseen? Tarjoamme ikäihmisille jokaisen omien tarpeiden mukaista, yksilöllistä hoivaa ja turvallista asumista yhdessä. Attendo-kodit tarjoavat palvelua erilaisiin elämäntilanteisiin: ympärivuorokautista hoivaa eli tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista asumista esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Attendon ikäihmisten hoivakodeissa on erikoistuttu muistisairaiden ikäihmisten hoivaan. 

Lue lisää

Palvelut kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille

Meillä jokainen asiakas saa elää omannäköistä, täyttä elämää. Tehtävämme on huolehtia siitä, että myös jokainen meillä asuva kehitysvammainen tai vammautunut henkilö saa elää omien voimavarojensa ja ominaisuuksiensa mukaista mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea. Arvostamme ja toteutamme vahvasti osallisuutta ja välittämistä. Palvelumme kattavat asukkaiden erilaiset tarpeet koko elämänkaaren mitalta. Tarjoamme myös työ- ja päivätoimintaa.

Lue lisää

Palvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille

Tarvitsetko tukea tai ohjausta kuntoutumisesi tueksi? Ehkä ensin olisi tärkeintä saada katto pään päälle? Kaiken työmme lähtökohtana on toipumisorientaatio, jolla tavoittelemme yhdessä mielenterveys- ja päihdekuntoutujan kanssa tämän yksilöllistä kuntoutumista. Attendolta saat laadukkaita asumis- ja kuntoutuspalveluja yksilöllisiin tarpeisiisi. Mielenterveys- ja päihdepalvelumme muodostavat koko maan kattavan verkoston, jossa yhteistyötä tehdään yli hyvinvointialue- ja sektorirajojen.  

Lue lisää

Lastensuojelun laitoshuolto ja perhehoito sekä tukiperhepalvelut

Oletko kiinnostunut toimimaan sijais- tai tukiperheenä? Entä tarvitseeko perheesi lastensuojelun tukea arkeensa? Toimimme hyvinvointialueiden kumppanina ja tarjoamme sijaishuollon palveluita sekä tukiperhetoimintaa. Perhehoitopalvelumme kautta hyvinvointialueet saavat täyden palvelupaketin sisältäen perheiden rekrytoinnin, koulutuksen ja tukipalvelut. Lue lisää palveluistamme! 

Lue lisää

Terapiapalvelut

Tiesitkö, että Attendolla toimii myös taitavia terapeutteja? Löydät meiltä apua, kun tarvitset esimerkiksi fysioterapiaa, toimintaterapiaa, puheterapiaa tai hierontaa. Terapiapalveluidemme ammattilaiset toimivat asiakkaiden omissa arjen toimintaympäristössä, minkä lisäksi otamme vastaan toimipisteissämme. Yksilöterapian lisäksi saatavilla on ryhmäpalveluja. 

Lue lisää

Ateriapalvelut

Ruoka on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan. Kunnollisesta ruoasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen on luonnollisesti tärkeä osa hyvää hoivaa. Omat kokkimme pitävät huolta siitä, että Attendolla tarjotaan maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa joka päivä.

Lue lisää

Haluamme kuulla sinusta

Jos sinulle on herännyt ajatuksia tai kysymyksiä liittyen palveluihimme, ole meihin yhteydessä tai anna meille palautetta