Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Palvelumme

Tarjoamme hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita suomalaisille Hangosta Ivaloon, minkä lisäksi tuotamme laadukkaita terapia- ja lastensuojelupalveluita. Noin 14 500 attendolaista tekee töitä, jotta jokainen asukkaamme ja asiakkaamme saa tarvitsemansa palvelut itselleen sopivalla tavalla. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme!

hero icon left
hero icon right

Palvelut ikäihmisille

Tarjoamme ikäihmisille yksilöllistä hoivaa ja yhteisöllistä asumista. Hoivakodeissamme on vaihtoehtoja erilaisiin tuentarpeisiin: ympärivuorokautista eli tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista asumista esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Attendon hoivakodit ovat erikoistuneet muistisairaiden ikäihmisten hoivaan.

Lue lisää

Palvelut kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille

Kehitysvammaisten ja vammautuneiden henkilöiden palvelukodeissamme eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu osallisuuteen ja välittämiseen. Palvelumme kattavat asukkaiden erilaiset tarpeet koko elämänkaaren mitalta. Osalla paikkakunnista tarjoamme myös henkilökohtaisen avustajan palveluita.

Lue lisää

Palvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille

Tarjoamme laadukkaita asumis- ja kuntoutuspalveluja niin mielenterveys- kuin päihdekuntoutujille heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Mielenterveys- ja päihdepalvelumme muodostavat koko maan kattavan verkoston, jossa yhteistyötä tehdään yli kunta- ja sektorirajojen.

Lue lisää

Lastensuojeluyksiköt ja perhehuollon palvelut

Tuotamme kuntien kumppanina lastensuojelun koko palveluketjun varhaisen tuen palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon. Perhehoitopalvelumme kautta kunnat saavat täyden palvelupaketin sisältäen perheiden rekrytoinnin, koulutuksen ja tukipalvelut. Oletko kiinnostunut toimimaan sijais- tai tukiperheenä? Lue lisää palveluistamme!

Lue lisää

Terapiapalvelut

Laadukkaisiin terapiapalveluihimme lukeutuvat fysio-, toiminta-, puhe- ja seksuaaliterapia. Terapeuttimme toimivat asiakkaiden omissa arjen toimintaympäristössä, minkä lisäksi otamme vastaan toimipisteissämme. Yksilöterapian lisäksi saatavilla on ryhmäpalveluja.

Lue lisää

Ateriapalvelut

Meille itse valmistettu, ravitseva ruoka on ylpeyden aihe. Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Keittiöissämme valmistuukin vuodessa peräti 16,5 miljoonaa maistuvaa ateriaa vuosittain. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa vaiheessa. Meillä ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.

Lue lisää