Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Artikkelit ja blogit

Einen uusi koti löytyi Attendolta

19.1.2021

”Tuli aika, kun omakotitalomme jäi minulle liian suureksi ja vaativaksi hoitaa. Lasteni kanssa sovimme, että etsimme minulle uuden kodin hoivakodista. Nyt lapseni tietävät, että minulla on kaikki hyvin.” kertoo 86-vuotias Eine-rouva.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Läheiset lähemmäksi

13.1.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kauden päätösjaksossa äänessä ovat läheiset. Anun ja Jukan äidit asuvat Attendo-kodissa. Mitä läheiset toivovat hoivakodeilta ja mikä heidän mielestään toimii hyvin? Kuuntele jakso.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Kohtaamisen ammattilaiset

5.1.2021

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Neljännessä jaksossa sairaanhoitaja ja lähihoitaja keskustelevat arjen kohtaamisista hoivatyössä.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Muutosta johtamassa

31.12.2020

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kolmannessa jaksossa aiheena on hyvä johtaminen sosiaali- ja terveysalalla.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hymyillään kun kohdataan

21.12.2020

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kakkosjaksossa aiheena on asiakaspalvelu.

Lue lisää

Kohtaamisia Attendolla - podcast: Hoivakriisin jälkeen

17.12.2020

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan hoivakriisistä ja sen opetuksista.

Lue lisää

Joulun tunnelmaa Attendo-kodeissa

15.12.2020

Joulupiparien tuoksu leijailee ja luo joulun tunnelmaa. Kauniisti koristeltu kuusi luo loistoaan yhteisiin tiloihin. Attendo-kotien asukkaat tarttuvat tottuneesti kaulimeen ja painavat sydänmuotilla taikinasta pipareita hoitajien avustaessa. Askartelupöydissä iloinen hälinä ja keskittynyt hiljaisuus vuorottelevat: joulukorttien askartelu läheisille on tarkkaa puuhaa. Tältä näyttää joulu Attendo-kodeissa.

Lue lisää

Muutosblogi: Arkea uuden attendolaisen silmin

4.12.2020

Attendo on aloittanut muutosmatkan. Bloggaamme muutoksestamme, sen onnistumisista ja haasteista. Tuore Attendolainen, asiakaskokemuksen asiantuntija Minna Linna pohtii blogissaan kohtaamisen tärkeyttä. Myös etänä.

Lue lisää

Luonto, liikunta ja rauha houkuttelivat sairaanhoitajaksi Lappiin

26.11.2020

Moni haaveilee Lappiin muutosta luonnon, harrastusmahdollisuuksien ja hidastamisen takia. Sote-alan osaajille on tarjolla töitä myös pohjoisessa, mutta ajatus irtiotosta voi tuntua pelottavalta. Sallassa sairaanhoitajana työskentelevä Teija toteutti haaveensa Lappiin muutosta, eikä ole katunut hetkeäkään.

Lue lisää

Uutena johtajana Attendolla: “Täällä on vähemmän rahapuhetta ja aito ymmärrys alasta”

24.11.2020

"Eihän kunnalliselta kannata siirtyä yksityiselle!” – tuttu lause, mutta onko sillä pohjaa? Anne Koskimäki viihtyi pitkään kunnalla töissä, kunnes päätyi vaihtamaan Attendolle. Vaihdon myötä työhön tuli mukaan laadunvalvonta, sekä mahdollisuus rakentaa uudesta yksiköstä hyvä työpaikka omalle tiimille.

Lue lisää