Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Artikkelit ja blogit

Alanvaihtajan aiempi osaaminen rikastuttaa hoitotyötä

31.7.2020

Jenni Korpinen on kartuttanut osaamistaan kukkakaupan myyjänä ja vartijana. Sairaanhoitajaopinnot vievät Jenniä nyt kohti uutta urapolkua. Aiemmista ammateista muotoutuu hyödyllistä erityisosaamista myös uuteen työhön.

Lue lisää

Hyvä tiimihenki alkaa pienistä kohtaamisista

30.7.2020

Iloinen hälinä täyttää tilan, kun samaan huoneeseen istahtaa Heinolassa sijaitsevan Attendo Lähteenpuiston neljä hyväntuulista työntekijää. Lähteenpuistossa on ollut viime aikoina vielä tavallistakin enemmän ilon aihetta: tiimi sai vastikään täydet 100 pistettä Attendo Quality -laatumittauksessa.

Lue lisää

Agenttirakkautta Haarlan Helmessä

17.7.2020

Keväällä 2018 tuttu tumma nainen hienoissa silmälaseissa kiinnitti Karri Toivosen huomion, miten hän ei ollutkaan huomannut tätä aiemmin? Samaan aikaan Susanna Heinonen oli myös alkanut panna merkille, kuinka komealta tuo tuttu Karri näyttääkään. Nyt pariskunta istuu tiiviisti vierekkäin ja molempien nimettömissä kimmeltävät kauniit kihlat. Karrin ja Susannan ennakkohäitä juhlittiin tänä kesänä.

Lue lisää

Eläinystävät ilahduttavat asukkaita Attendo-kodeissa

8.7.2020

Tiesitkö, että Attendo-kodeissa vierailee ja asustaa monenkarvaista, -pörröistä ja -sulkaista kaveria?

Lue lisää

Ihan tavallista arkea ja elämää

30.6.2020

Pitäisikö kehitysvammaisen ihmisen voida päättää omaa elämäänsä koskevista asioista? Ehdottomasti, sanovat palvelukoteja luotsaavat Kirsi Timonen ja Katri Malin.

Lue lisää

”Johtajan tuki on yhteisön tuki”

25.6.2020

Suomen Attendoa luotsaava Virpi Holmqvist tietää, että johtajan tukemisella on kertautuvat seuraukset. Kun johtaja saa tukea, vaikutus heijastuu niin työntekijöiden kuin asukkaiden ja heidän läheistensä arkeen.

Lue lisää

Maukasta ja ravitsevaa ruokaa

18.6.2020

Niina Uusi-Äijälä on Uudenkaupungin Attendo Hellän keittiövastaava. Yhdessä työparinsa kanssa hän laittaa päivittäin kolmen Attendo-kodin ruoat.

Lue lisää

Hyvä hoiva lähtee siisteydestä

16.6.2020

Martta Neuvonen alaisineen pitää Attendon Kokkolassa sijaitsevien yksiköiden paikat puhtaina ja siisteinä.

Lue lisää

”Tyytyväinen henkilöstö, parempi palvelu”

11.6.2020

Mielenterveyskuntoutujien palvelukotia johtava Jyrki Kulmala luottaa alaisiinsa. Henkilökunta onkin keskimääräistä tyytyväisempää.

Lue lisää

"Hoivan tulee olla kiireetöntä"

3.6.2020

Filippiineiltä Suomeen muuttanut lähihoitaja Margie Mendoza pitää työssään tärkeimpänä asiakaslähtöisyyttä.

Lue lisää