Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Artikkelit ja blogit

”Työn oppii tekemällä” – Oppisopimus tarjoaa paljon sekä opiskelijalle että työnantajalle

8.4.2021

Oppisopimuskoulutus soveltuu hyvin myös alanvaihtajille. Parhaimmillaan työnantaja saa oppisopimuslaisesta pitkäaikaisen, motivoituneen työntekijän.

Lue lisää

Kehuja, kiitosta ja kannustusta

7.4.2021

Kehu, kiitä, kannusta ja korjaa tarvittaessa. Meillä Attendolla palaute on lahja. Alkuvuoden aikana olemme saaneet kehuvaa ja kannustavaa palautetta. Kehuja on satanut sekä työyhteisöille että työkavereille, tässä kiitosten satoa!

Lue lisää

Attendo Punahilkassa asiakkaiden kanssa aloitetaan puhtaalta pöydältä

31.3.2021

Kodikas 27 asukkaan Attendo Punahilkka sijaitsee Kempeleessä. Jo avaamisesta sakka Punahilkassa on päätetty kohdata jokainen ihminen aina aidosti ja hetkessä.

Lue lisää

Fysioterapeutti tuo aktiivisuutta arkeen

24.3.2021

Päijät-Hämeen alueella kaikissa ikäihmisten Attendo-kodeissa työskentelee oma fysioterapeutti. Fysioterapeutti varmistaa yhdessä hoitajien kanssa, että Attendo-kodin asukkaat voivat elää kuntouttavaa ja aktiivista arkea.

Lue lisää

Leena tekee eläkkeellä keikkatyötä hoivakodissa: ”Tärkein on kuuntelun taito.”

15.3.2021

Monella eläkeläisellä olisi vielä annettavaa työelämään. He saattavat kaivata arkeen mielekästä tekemistä ja energiaa piisaisi satunnaisiin työvuoroihin.

Lue lisää

Asiakaslähtöistä kommunikointia myös maskiaikana

4.3.2021

Kasvomaskien käyttö on vaikeuttanut huonokuuloisten ja kuulovammaisten henkilöiden kommunikaatiota koronapandemian aikana, sillä maski vaimentaa ääntä ja puheen lukeminen huulilta ei onnistu. Jokaisen tulee kuitenkin saada tulla ymmärretyksi. Keräsimme vinkkejä attendolaisilta kommunikaation tueksi maskiaikana.

Lue lisää

Muutosblogi: Pelko, rohkeus ja rakkaus — työpaikalla

3.3.2021

Attendo on aloittanut muutosmatkan. Bloggaamme muutoksestamme, sen onnistumisista ja haasteista. Asiakaskokemuksen asiantuntija Minna Linna pohtii blogissaan tunteita työpaikalla.

Lue lisää

Muutosblogi: Näin muutosmatkamme etenee

23.2.2021

Attendo on aloittanut muutosmatkan. Bloggaamme muutoksestamme, sen onnistumisista ja haasteista. Tuoreessa blogitekstissään toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist kertoo jo tehdyistä muutoksista, sekä muutosmatkamme seuraavista tärkeistä askelista.

Lue lisää

Muutosblogi: Vaikuta enemmän siihen, mihin voit

17.2.2021

Attendo on aloittanut muutosmatkan. Bloggaamme muutoksestamme, sen onnistumisista ja haasteista. Susanna Paloheimo antaa vinkkejä miten suhtautua muutosmatkaan silloin, kun härdelli uhkaa ottaa vallan ja muutokseen liittyvät asiat tuntuvat sekavilta?

Lue lisää

Muutosblogi: Parempia kohtaamisia

1.2.2021

Attendo on aloittanut muutosmatkan. Bloggaamme muutoksestamme, sen onnistumisista ja haasteista. Asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo pohtii, mitä tapahtuu kun inhimilliset kohtaamiset nostetaan tuotantoa ja tehokkuutta korkeammalle tärkeysjärjestyksessä?

Lue lisää