Vuodenvaihde toi mukanaan uudet hyvinvointialueet, ja Attendolle se tarkoitti iloisia uutisia: Saimme vastuullemme vuoden alussa startanneen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ateriapalvelut. Niistä huolehtiminen on meille hieno onnistuminen ja myös luonteva jatke, sillä olemme vuoden 2022 alusta vastanneet sosiaali- ja terveyspalveluiden julkisista ateriapalveluista myös Päijät-Hämeessä.  

4.1.2023

Kun muuttaa uuteen maahan, kielen ja kulttuurin oppimisella on keskeinen rooli siinä, kuinka pääsee solahtamaan osaksi paikallista työelämää. Pelkkä ammattisanasto ei riitä – myös keskustelutaitoja tarvitaan. TAKK toteutti Attendolle Osaajana suomalaisessa työelämässä -koulutuksen, joka kasvatti vieraskielisten työntekijöiden rohkeutta puhua ja kirjoittaa suomen kieltä.

2.1.2023

On aika virittäytyä joulutunnelmaan! Joulu on Attendo-kodeissa ennen kaikkea yhdessäolon aikaa. Kurkista Attendo-kotien lämpöisiin joulutunnelmiin, joita kodit ovat jakaneet myös omissa somekanavissaan.

7.12.2022

Kaikki Attendon mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen työntekijät saavat toipumisorientaatiokoulutuksen. Ajattelutavan ydin on se, että asukkaan omat toiveet ja unelmat huomioidaan kuntoutuksessa. Uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä ja sitouttaa työntekijöitä.

25.11.2022

Tällä viikolla on vietetty Mielenterveyden keskusliiton Mielenterveysviikkoa. Mielenterveysviikon tarkoituksena on nostaa laajasti esille mielenterveyteen liittyviä aiheita. Mielenterveys- ja päihdeyksiköidemme työntekijät keräsivät teemaviikon hengessä asukkailtamme ajatuksia siitä, mitä toivo heille merkitsee.

24.11.2022

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on kysynyt ensimmäistä kertaa vanhushoivan asiakkailta heidän mielipidettään hoivan laadusta. Kyselyssä maan kymmenen parhaan joukossa on kaksi Attendon hoivakotia.

23.11.2022