Hyppää sisältöön

259

259
Attendo Aallonharja

Attendo Aallonharja

Joensuu

Attendo Aallonharja on uusi hoivakoti Joensuun Rantakylässä. Aallonharja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.
Attendo Aapeli

Attendo Aapeli

Savonlinna

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Attendo Aapeli on viihtyisä ja kodikas hoivakoti ikääntyneille, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.
Attendo Aavatar Free space

Attendo Aavatar

Lahti

Attendo Aavatar on Lahdessa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa.
Attendo Airanne Free space

Attendo Airanne

Urjala

Attendo Airanne on viihtyisä koti ikäihmisille kun kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikähmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Attendo Aleksiina

Attendo Aleksiina

Nurmijärvi

Attendo Aleksiina on Nurmijärvelle sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.
Attendo Aliisa

Attendo Aliisa

Joensuu

Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Tarjoamme myös vuokraasuntoja ja kotipalveluja itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille.
Attendo Amanda Free space

Attendo Amanda

Sastamala

Attendo Amanda on Sastamalassa sijaitseva kotoisa ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa.
Attendo Anianpelto

Attendo Anianpelto

Vääksy

Attendo Anianpelto on Vääksyssä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Hoivakotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Näytetään 8 / 259