Hyppää sisältöön

433

433
Attendo Aallonharja

Attendo Aallonharja

Joensuu

Attendo Aallonharja on uusi hoivakoti Joensuun Rantakylässä. Aallonharja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.
Attendo Aapeli

Attendo Aapeli

Savonlinna

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Attendo Aapeli on viihtyisä ja kodikas hoivakoti ikääntyneille, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.
Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo

Nurmijärvi

Attendo Aarnisampo on rauhallisella pientaloalueella Nurmijärvellä sijaitseva 7-paikkainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Aarnisampo tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa 12–18-vuotiaille lapsille. Aarnisampo pyrkii tarjoamaan lapselle turvallisen aikuisjohtoisen kasvuympäristön, jossa saadun turvan ja luotettavien aikuisten myötä hän pystyy kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi pärjääväksi henkilöksi, jolla on omia toiveita ja unelmia tulevaisuudesta.
Attendo Aava

Attendo Aava

Kokkola

Attendo Aava toimii Kokkolassa, Vikån luonnonläheisellä alueella. Sijaitsemme lähellä merta, uusissa tiloissa. Aava tarjoaa mielenterveyskuntoutujille sekä ympärivuorokautista että yhteisöllistä palveluasumista. Tukiasuminen ja kotikuntoutus on myös mahdollista järjestää Aavan kautta.
Attendo Aavatar Free space

Attendo Aavatar

Lahti

Attendo Aavatar on Lahdessa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa.
Attendo Ahola

Attendo Ahola

Savonlinna

Attendo Ahola tarjoaa kehitysvammaisille sekä tehostettua palveluasumista että palveluasumista moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Sijaitsemme Savonlinnan Kellarpellon rauhallisella asuinalueella.
Attendo Airanne

Attendo Airanne

Urjala

Attendo Airanne on viihtyisä koti ikäihmisille kun kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikähmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Attendo Aittapolku

Attendo Aittapolku

Kotka

Attendo Aittapolku tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista hoivaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Ryhmäkodin arki on toiminnallista ja virikkeellistä, jossa otetaan huomioon jokaisen asukkaan voimavarat yksilöllisesti.

Näytetään 8 / 433