Valitse paikkakunta tai alue ja palvelu

Attendo Aapeli

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Attendo Aapeli on viihtyisä ja kodikas hoivakoti ikääntyneille, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä, rauhallisella pientaloalueella, sijaitseva 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Aarnisampo tarjoaa kuntouttavaa sijoitusta 12–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisäksi otamme nuoria vastaan kriisijaksoille. Sijoituksen jälkeen on nuorella ja hänen perheellään kauttamme mahdollisuus erilaisiin tukimuotoihin ja jälkihuollon tukitoimiin.

Attendo Aava

Attendo Aava toimii Kokkolassa, Vikån luonnonläheisellä alueella. Aava tarjoaa mielenterveyskuntoutujille tehostettua palveluasumista

Attendo Aavatar

Attendo Aavatar on Lahdessa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa.

Attendo Ahola

Attendo Ahola tuottaa kehitysvammaisille laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Sijaitsemme Savonlinnan Kellarpellon rauhallisella asuinalueella.

Attendo Aihki

Attendo Aihki on välittävä ja lämminhenkinen koti ikäihmisille. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Aihkissa asukas, omaiset, henkilökunta ja yhteistyökumppanit toimivat kiinteässä ja luottamukseen perustuvassa yhteistyössä keskenään.