Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Terveisiä Attendolta

Terveisiä Attendolta osa 6: Tapaamiset iltaisin ja viikonloppuisin

5.6.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan kuudennessa osassa toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist vastaa läheisen palautteeseen, jossa toivotaan joustavampia aikoja ulkotapaamisille.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 5: Tapaamisbussi

29.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan viidennessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo Tapaamisbussi-kokeilustamme Hämeen alueella ja muista suunnitelmissa olevista tapaamisvaihtoehdoista.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 4: Toimintakyvyn ylläpito

22.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan neljännessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist jakaa Attendo-kodeista keräämämme vinkit asukkaiden toimintakyvyn ylläpitoon poikkeusolojen aikana.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 3: Varautuminen koronavirukseen ja henkilökunnan ohjeistaminen

15.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan kolmannessa osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo,  miten aloimme varautua koronavirukseen, ja miten ohjeistamme henkilökuntaamme. Videolla pohditaan myös hallituksen asettaman vierailukiellon eettisiä kysymyksiä.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 2: Vierailukielto ja aktiviteetit Attendo-kodeissa

7.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan toisessa osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo vierailukiellosta ja vastaa kysymyksiin siitä, miten Attendo-kodeissa pidetään yllä virikkeellisyyttä ja toimintakykykä korona-aikana.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 1: Läheisviestintä

29.4.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan ensimmäisessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo saamastamme palautteesta koskien läheisviestintää. Julkaisemme jatkossa videoita viikottain. Lähetä meille rohkeasti palautetta ja kysymyksiä, joko Attendo.fi -nettisivulla tai Attendon sosiaalisen median kanavissa.

Lue lisää