Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Terveisiä Attendolta

Terveisiä Attendolta osa 6: Tapaamiset iltaisin ja viikonloppuisin

5.6.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan kuudennessa osassa toimitusjohtajamme Virpi Holmqvist vastaa läheisen palautteeseen, jossa toivotaan joustavampia aikoja ulkotapaamisille.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 5: Tapaamisbussi

29.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan viidennessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo Tapaamisbussi-kokeilustamme Hämeen alueella ja muista suunnitelmissa olevista tapaamisvaihtoehdoista.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 4: Toimintakyvyn ylläpito

22.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan neljännessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist jakaa Attendo-kodeista keräämämme vinkit asukkaiden toimintakyvyn ylläpitoon poikkeusolojen aikana.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 3: Varautuminen koronavirukseen ja henkilökunnan ohjeistaminen

15.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan kolmannessa osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo,  miten aloimme varautua koronavirukseen, ja miten ohjeistamme henkilökuntaamme. Videolla pohditaan myös hallituksen asettaman vierailukiellon eettisiä kysymyksiä.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 2: Vierailukielto ja aktiviteetit Attendo-kodeissa

7.5.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan toisessa osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo vierailukiellosta ja vastaa kysymyksiin siitä, miten Attendo-kodeissa pidetään yllä virikkeellisyyttä ja toimintakykykä korona-aikana.

Lue lisää

Terveisiä Attendolta osa 1: Läheisviestintä

29.4.2020

Terveisiä Attendolta -videosarjan ensimmäisessä osassa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist kertoo saamastamme palautteesta koskien läheisviestintää. Julkaisemme jatkossa videoita viikottain. Lähetä meille rohkeasti palautetta ja kysymyksiä, joko Attendo.fi -nettisivulla tai Attendon sosiaalisen median kanavissa.

Lue lisää