Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Lastensuojeluyksiköt ja perhehoito

Tuotamme kuntien kumppanina lastensuojelun koko palveluketjun varhaisen tuen palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon. Perhehoitopalvelumme kautta kunnat saavat koko palvelupaketin sisältäen perheiden rekrytoinnin, koulutuksen ja tukipalvelut. Oletko kiinnostunut toimimaan sijais- tai tukiperheenä? Lue lisää palveluistamme!

Hae palveluitamme

Attendo lastensuojelupalvelut

Tarjoamme kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluita niin lastensuojeluyksiköiden kuin perhehoidon muodossa. Toimintamme perustuu dialogiseen työmalliin, joka tukee nuoren, hänen perheensä ja muun verkoston osallisuutta. Tavoitteenamme ovat aina inhimilliset ja vaikuttavat palvelut. Sijoituskyselyt numerosta: ‪0444940015‬ tai perhehoito@attendo.fi

Lastensuojelun perhehoito

Toimimme lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti. Tarjoamme kunnille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun myös sijais- ja tukiperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi kuntia perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa.

Puhelinnumero perhehoidossa olevan läheisten yhteydenottoa varten: perhehoito@attendo.fi

Koulutukset

Haluatko auttaa ja tukea lasta tai nuorta? Haemme jatkuvasti tuki- ja sijaisperheitä. Järjestämme säännöllisesti tukiperhevalmennuksia sekä PRIDE-valmennuksia ympäri Suomen. Katso sinua lähimmät koulutuspäivät täältä!

Osallistavaa arkea lastensuojeluyksiköissä

Tarjoamme lastensuojelupalveluita myös asumisyksiköissä eri puolilla Suomea. Erityisosaamistamme ovat muun muassa neuropsykiatrinen valmennus, psykiatrinen hoitotyö, perhetyön ja perheterapian osaaminen, toimintaterapia sekä elämyspedagoginen ryhmäohjaaminen. Tarvittaessa käytössämme on lisäksi aina moniammatillinen asiantuntijaryhmä lastensuojelupalveluiden oman psykologin tukemana. Voit hakea Attendon lastensuojeluyksiköitä hakutoimintomme avulla sivun yläreunassa.

Ota yhteyttä!

Hanna-Kaisa Kotilainen 044 494 0010 / hanna.kotilainen@attendo.fi Helsinki
Antti Apajalahti 044 494 0006 / antti.apajalahti@attendo.fi Helsinki
Kaisa Ruokojärvi 044 494 0007 / kaisa.ruokojarvi@attendo.fi Oulu
Miia Klemola 044 494 0005 / miia.klemola@attendo.fi Oulu
Marianne Tossavainen 044 494 0016 / marianne.tossavainen@attendo.fi Tampere

Seuraa meitä somessa! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.