Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Lastensuojelu ja perhehoito

Tuotamme kuntien kumppanina lastensuojelun koko palveluketjun varhaisen tuen palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon. Perhehoitopalvelumme kautta kunnat saavat koko palvelupaketin sisältäen perheiden rekrytoinnin, koulutuksen ja tukipalvelut. Oletko kiinnostunut toimimaan sijais- tai tukiperheenä? Lue lisää palveluistamme!

hero icon left
hero icon right

Attendon lastensuojelupalvelut

Tarjoamme kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluita niin lastensuojeluyksiköiden kuin perhehoidon muodossa. Toimintamme perustuu dialogiseen työmalliin, joka tukee nuoren, hänen perheensä ja muun verkoston osallisuutta. Tavoitteenamme ovat aina inhimilliset ja vaikuttavat palvelut.

Lastensuojeluyksiköt

Lastensuojelun perhehoito

Toimimme lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti. Tarjoamme kunnille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun myös sijais- ja tukiperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi kuntia perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa.

Sähköposti perhehoidossa olevan läheisten yhteydenottoa varten: perhehoito@attendo.fi

Lue lisää

Perhehoidon koulutukset

Haluatko auttaa ja tukea lasta tai nuorta? Haemme jatkuvasti tuki- ja sijaisperheitä. Järjestämme säännöllisesti tukiperhevalmennuksia sekä PRIDE-valmennuksia ympäri Suomen. Katso sinua lähimmät koulutuspäivät täältä!

Lue lisää

Seuraa meitä somessa! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.