Hyppää sisältöön

Sijoituskyselyt, hyvinvointialueet

Laitoshoito: Sijoitusyselyt suoraan yksiköistä tai lastensuojelun aluepäällikkö Susanna Lauhava, 044 407 2255, susanna.lauhava@attendo.fi

Perhehoito: 044 4940015 tai perhehoito@attendo.fi

Inhimillistä, tuettua ja vaikuttavaa

Tarjoamme hyvinvointialueille monipuolisia lastensuojelupalveluita niin lastensuojeluyksiköiden kuin perhehoidon muodossa. Toimintamme perustuu dialogiseen työmalliin, joka tukee nuoren, hänen perheensä ja muun verkoston osallisuutta. Tavoitteenamme ovat aina inhimilliset ja vaikuttavat palvelut.

Toimimme lastensuojelun perhehoidon ja sijaisvanhemmuuden kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti. Tarjoamme hyvinvointialueille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun myös sijais- ja tukiperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi hyvinvointialueita perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa.

Perhehoito ja sijaisvanhemmuus

Useat lapset kaipaavat tälläkin hetkellä turvallista kotia. Etsimme ihan tavallisia perheitä tukivanhemmiksi. Toivomme, että perheessä on lapselle tilaa ja aikaa. Ei siis tarvitse olla supersankari tai sosiaalialan ammattilainen voidakseen toimia sijaisvanhempana. Lapsi muuttaa tulevaan sijaisperheeseen perheenjäseneksi. Sijaisperheeksi etsimme tavallisia perheitä, joissa lapselle on aikaa ja tilaa. Attendon perhehoitopalvelut tukevat sijaisperheitä ennen lapsen tuloa sekä koko sen ajan, kun lapsi on osa perhettä.

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan sijaisperheenä? Tutustu toimintaamme.

Sähköposti perhehoidossa olevan läheisten yhteydenottoa varten: perhehoito@attendo.fi

Lue lisää perhehoidosta ja sijaisvanhemmuudesta

Tukiperhetoiminta

Tukiperheet tarjoavat lapselle turvallista yhdessäoloa esimerkiksi viikonlopun tai koulujen loman aikana. Tukiperheestä lapsi saa rinnalleen lisää turvallisia aikuisia. Tukiperheet toimivat lapsen tai nuoren tukena tilanteessa, jossa oman perheen lisäksi hänen ympärilleen kaivataan turvallisia aikuisia. Tukiperheet käyvät valmennuksen ennen tukiperheeksi ryhtymistä. Valmennamme jatkuvasti uusia tukiperheitä. 

Lue lisää tukiperhetoiminnasta

Perhehoidon koulutukset

Haluatko auttaa ja tukea lasta tai nuorta? Haemme jatkuvasti sijaisvanhempia ja tukiperheitä. Järjestämme säännöllisesti infotilaisuuksia kiinnostuneille sekä valmennuksia tuleville sijaisvanhemmille ja tukiperheille ympäri Suomen. Katso sinua lähimmät koulutuspäivät täältä!

Koulutukset ja infotilaisuudet

Seuraa meitä somessa! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.


Tykkää facebookissa
Seuraa instagramissa