Hyppää sisältöön

Attendo-kodeissa asukkaamme elävät täyttä, omannäköistä elämää kodinomaisesti ja yhteisöllisesti. Attendo-kotien päivittäiseen arkeen kuuluu paljon yhteisiä hetkiä, aina ruokailusta erilaisiin aktiviteetteihin. Henkilökuntamme tukee asukkaiden itsenäisyyttä ja hyvinvointia tarjoten samalla tarvittavaa apua päivittäisissä toiminnoissa.

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja yksilöllisen ja laadukkaan hoivan mahdollistamiseen ja Attendo-kodin arjen sujuvoittamiseen. Lisäksi haluamme tarjota innovatiivisia ja tehokkaita palveluita hyvinvointialueille.

Juuri tällä hetkellä pyrimme erityisesti löytämään ratkaisuja reaaliaikaiseen kirjaamiseen sekä oikea-aikaiseen ja turvalliseen yöhoivaan ja pääsynhallintaan.

Meille teknologia ei ole itseisarvo, vaan sen tehtävä on mahdollistaa uudenlainen tapa toimia. Parhaimmillaan teknologia toimii taustalla auttaen työntekijöitämme tarjoamaan yksilöllistä, oikea-aikaista ja laadukasta hoivaa asukkaillemme – samalla vapauttaen aikaa siihen tärkeimpään eli inhimillisiin kohtaamisiin.

Mikäli teillä on tarjota meille ratkaisu arkeamme ja työtämme helpottamaan, kuulemme siitä mielellämme! 

Täytäthän alla olevan lomakkeen ja annathan myös tarkemman kuvauksen tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta. Asiantuntijamme käyvät ehdotuksia säännöllisesti läpi ja ottavat tarvittaessa yhteyttä. Huomioithan, että pystymme käsittelemään vain alla olevan lomakkeen kautta tulevat ehdotukset.

Huomioittehan, että emme toimi terveydenhoitoalalla. Tämän myötä esimerkiksi sairaaloille toteutetut ratkaisut toimivat meillä harvoin. Kumppanit, joiden toteuttamat ratkaisut ovat toimineet hoiva-alan ulkopuolella, ovat tervetulleita. Lisäksi toivomme, että meille tarjottavissa ratkaisuissa on otettu huomioon, että hoivakodeissa molemmat kädet ovat usein varattu itse hoivatyöhön.


Lomake: Ehdota teknologista ratkaisuasi Attendolle