Ruokalistat

Mitä tänään on ruoaksi?

Attendo-kotien ruokalistat on suunniteltu ravitsemusasiat huomioiden mutta  meillä juhlitaan myös merkkipäiviä sekä juhlapyhiä. Tarjoamme ruokaa viidesti päivässä ja yöpalaakin saa, jos nälkä yllättää kesken unien. Jos haluat kurkistaa, mitä tänään on ruoaksi Attendon hoivakodeissa ja palvelukodeissa, olet oikeassa paikassa! 

Vietämme Attendon hoivakodeissa perinneruokaviikkoa 2.10.-6.10., jolloin tarjoilemme lounaalla perinteisiä ruokia eri maakunnista. Katso perinneruokaviikon ruokalista täältä

Ruokalista ikäihmisten hoivakodeissa Vammaispalvelujen ja mielenterveyspalvelujen ruokalista

Hyvää ruokaa omasta keittiöstä

Attendo-kodeissa työskentelee noin 400 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. Meillä on yhteenä 190 valmistuskeittiötä. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun ja tarjoamaan maukasta kotiruokaa asukkaillemme aamiaisesta iltapalaan. Käytämme aterioissamme pääosin kotimaisia raaka-aineita.

Ruokailuhetket ravitsevat kehoa ja mieltä

Ruoka rytmittää elämää. Aamupuuro on lapsesta asti aloittanut päivän, työpaikalla lounastauko on sosiaalisen elämän keskus. Illallinen perheen kanssa on päivän paras hetki. Tämän ei tarvitse muuttua Attendo-kodissa. Ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.

 

Katso Oiva-luokituksemme täältä

Ruokaa hyvällä mielellä höystettynä

Ruokamme tulee läheltä

Ruoka mitä syömme on osa meitä, se on osa kulttuuriamme. Vedämme reilusti kotiinpäin: tavoitteenamme on tehdä kaikki mahdollinen kotimaisista raaka-aineista. Tällä hetkellä kotimaisuusasteemme on yli 70 prosenttia.

Itse tehtyä ruokaa

Attendolla työskentelee noin 400 keittiöalan ammattilaista, jotka palvelevat Attendo-kodeissa asuvia kaikkialla Suomessa.

Hyvän maun puolesta

Maistuva ruoka on meille kunnia-asia. Kotimaisuus, tuoreus ja ammattilaiset keittiössä ovat meille ruuanlaiton perusainekset. Yhtä tärkeää on ymmärrys siitä että ikääntyminen tai vamma ei tarkoita makujen haalistumista – päinvastoin. Voita, suolaa ja kermaa käytämme kohtuudella ja ruokaa kunnioittaen.

Seuraa meitä somessa!

Löydät Attendon ateriapalvelut myös instagramista. Tule kurkistamaan, minkälaista ruokaa meillä valmistetaan!


Seuraa instagramissa
Carousel image

Aamupala

Carousel image

Lounas

Carousel image

Päiväkahvi

Carousel image

Päivällinen

Carousel image

Iltapala