Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Hyvä ruoka on osa hyvää hoivaa

Me teemme maukasta, monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Omat kokkimme valmistavat päivittäiset ateriat Attendo-koteihin 200 valmistuskeittiössämme ympäri Suomea. Jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan!

hero icon left
hero icon right

Hyvää ruokaa omasta keittiöstä

Hoivakodeissamme työskentelee noin 350 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. Noin 200 hoivakodissamme on omat keittiöt ja keskuskeittiöitä on noin 100. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun ja tarjoamaan maukasta kotiruokaa asukkaillemme aamiaisesta iltapalaan. Käytämme aterioissamme pääosin kotimaisia raaka-aineita.

Katso Oiva-luokituksemme täältä

Mitähän tänään on ruoaksi?

Hoiva- ja palvelukotiemme ruokalistat on suunniteltu ravitsemusasiat huomioiden. Tarjoamme ruokaa viidesti päivässä, mutta yöpalaakin saa, jos nälkä yllättää kesken unien. Ruokalistamme ovat kaikkien nähtävissä, joten jos haluat kurkistaa, mitä tänään on ruoaksi, olet oikeassa paikassa! 

Ruokailuhetket ravitsevat kehoa ja mieltä

Ruoka rytmittää elämää. Aamupuuro on lapsesta asti aloittanut päivän, työpaikalla lounastauko on sosiaalisen elämän keskus. Illallinen perheen kanssa on päivän paras hetki. Tämän ei tarvitse muuttua hoivakodissa. Ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.

Ruokaa hyvällä mielellä höystettynä

Ruokamme tulee läheltä

Ruoka mitä syömme on osa meitä, se on osa kulttuuriamme. Vedämme reilusti kotiinpäin: tavoitteenamme on tehdä kaikki mahdollinen kotimaisista raaka-aineista. Tällä hetkellä kotimaisuusasteemme on yli 70 prosenttia.

Itse tehtyä ruokaa

Hoivakodeissamme työskentelee noin 350 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. 200 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse, joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. 

Hyvän maun puolesta

Maistuva ruoka on meille kunnia-asia. Kotimaisuus, tuoreus ja ammattilaiset keittiössä ovat meille ruuanlaiton perusainekset. Yhtä tärkeää on ymmärrys siitä että ikääntyminen tai vamma ei tarkoita makujen haalistumista – päinvastoin. Voita, suolaa ja kermaa käytämme kohtuudella ja ruokaa kunnioittaen.

Seuraa meitä somessa!

Löydät Attendon ateriapalvelut myös somesta. Tule kurkistamaan, minkälaista ruokaa meillä valmistetaan!