Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Hyvä ruoka on osa hyvää hoivaa

Me teemme maukasta, monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Omat kokkimme valmistavat päivittäiset ateriat Attendo-koteihin 250 valmistuskeittiössämme ympäri Suomea. Jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan!

Hyvää ruokaa omasta keittiöstä

Hoivakodeissamme työskentelee noin 300 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. Yli 250 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Mitähän tänään on ruoaksi?

Hoiva- ja palvelukotiemme ruokalistat on suunniteltu ravitsemusasiat huomioiden. Tarjoamme ruokaa viidesti päivässä, mutta yöpalaakin saa, jos nälkä yllättää kesken unien. Ruokalistamme ovat kaikkien nähtävissä, joten jos haluat kurkistaa, mitä tänään on ruoaksi, olet oikeassa paikassa!

Ruokailuhetket ravitsevat kehoa ja mieltä

Ruoka rytmittää elämää. Aamupuuro on lapsesta asti aloittanut päivän, työpaikalla lounastauko on sosiaalisen elämän keskus. Illallinen perheen kanssa on päivän paras hetki. Tämän ei tarvitse muuttua hoivakodissa. Ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.

Ruokaa hyvällä mielellä höystettynä

Ruokamme tulee läheltä

Ruoka mitä syömme on osa meitä, se on osa kulttuuriamme. Vedämme reilusti kotiinpäin: tavoitteenamme on tehdä kaikki mahdollinen kotimaisista raaka-aineista. Tällä hetkellä kotimaisuusasteemme on yli 70 prosenttia.

Itse tehtyä ruokaa

Hoivakodeissamme työskentelee noin 300 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. 250 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Hyvän maun puolesta

Maistuva ruoka on meille kunnia-asia. Kotimaisuus, tuoreus ja ammattilaiset keittiössä ovat meille ruuanlaiton perusainekset. Yhtä tärkeää on ymmärrys siitä että ikääntyminen tai vamma ei tarkoita makujen haalistumista – päinvastoin. Voita, suolaa ja kermaa käytämme kohtuudella ja ruokaa kunnioittaen.

Seuraa meitä somessa!

Löydät Attendon ateriapalvelut myös somesta. Tule kurkistamaan, minkälaista ruokaa meillä valmistetaan!