Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Uutiset

Attendon mielenterveyskuntoutujien yksikössä on todettu koronatartunta Loimaalla

19.10.2020

Loimaalla on todettu viime viikolla yksi koronatartunta Attendo Kruunula -nimisessä yksikössä. Loimaan kaupungin tartuntatautivastuulääkäri Sari Koistinen on asettanut altistuneet karanteeniin tarvittavaksi ajaksi. Uusia tartuntoja ei ole ilmennyt ja tilanne on hallinnassa.

Lue lisää

Ratkaisuja hoitajapulaan – Attendo työllistää tuhat uutta filippiiniläistä hoitajaa

8.10.2020

Attendo on solminut sopimuksen Silkkitie Oy:n kanssa tuhannen uuden filippiiniläisen hoitajan palkkaamisesta seuraavien neljän vuoden aikana. Päätöksen taustalla on tarve löytää kestäviä ratkaisuja koko Suomea koskevaan hoitajapulaan, jonka odotetaan hankaloituvan entisestään tulevaisuudessa. Tähänastiset kokemukset filippiiniläisistä hoitajista Attendolla ovat olleet hyvin rohkaisevia.

Lue lisää

Attendo-konsernin toisen kvartaalin tulos on julkaistu  

23.7.2020

Lue lisää

Attendolle suuri erä Suomessa valmistettuja hengityssuojaimia

17.7.2020

Attendo on tilannut Futushop Oy:lta 10 000 kappaleen erän Suomessa valmistettuja CE-sertifioituja FFP2-hengityssuojaimia.

Lue lisää

Vierailut sisätiloissa mahdollisia useissa Attendo-kodeissa

15.7.2020

Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Osa kunnista sallii vierailut myös hoiva- ja palvelukotien sisätiloissa. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta. Sovithan vierailun etukäteen olemalla yhteydessä Attendo-kotiin, jotta se saadaan järjestettyä mahdollisimman sujuvasti.

Lue lisää

Attendo aloittaa yhteistyön Queen Silvia Nursing Award -stipendiohjelman kanssa 

22.6.2020

Lue lisää

Ulkona vierailut ovat Attendo-kodeissa mahdollisia edelleen

18.6.2020

Lue lisää

Attendon keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen

16.6.2020

Lue lisää

Asukkaat ja henkilöstö siirtyvät Eksoten neljästä hoivakodista Attendon uusiin tiloihin

3.6.2020

Lue lisää

Attendo aloittaa keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut

26.5.2020

Attendo Suomi -konserni aloittaa yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisten ja taloudellisten syiden perusteella. Neuvottelut koskevat palvelutoimintoja eli keskushallintoa.

Lue lisää