Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Uutiset

Vuosaareen rakennetaan moderni hoivakoti ikäihmisille

13.10.2021

Ikääntyneiden palvelut täydentyvät Vuosaaressa, kun pitkän tauon jälkeen alueelle rakennetaan uusi, moderni hoivakoti ikäihmisille. Hoivakodin rakennuttaa kiinteistöalan moniosaaja FinCap Oy ja sen pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi tulee Attendo.

Lue lisää

Attendolla huomattava nousu mainetutkimuksessa: Toimii aiempaa avoimemmin ja läpinäkyvämmin

24.9.2021

Attendo teki huomattavan mainenousun T-Median Luottamus & Maine -tutkimuksessa. Tulokset julkistettiin perjantaina 24. syyskuuta 2021. Olemme edelleen viiden huonomaineisimman yhtiön joukossa. Sijoituksemme kuitenkin parani kaikilla tutkimuksen osa-alueilla. Lisäksi mielikuvat Attendon hallinnon avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä parantuivat enemmän kuin yhdenkään muun yrityksen kohdalla koko tutkimuksen yhdeksänvuotisen mittaushistorian aikana.

Lue lisää

Tuhannet jäävät ilman hoivakotipaikkaa, jollei hoitajapulaa ratkaista

6.9.2021

Attendo toivoo valtiolta nopeita ja vaikuttavia toimenpiteitä hoitajapulan ratkaisemiseksi. Hoitajamitoituksena kansalaisille tunnetuksi tullut vanhuspalvelulain muutos koskee ympärivuorokautisia hoivakoteja, joissa tällä hetkellä on oltava 0,55 hoitajaa yhtä asukasta kohti kolmen viikon ajanjaksolla. Mitoitus nousee 1.4.2023 mennessä asteittain tasolle 0,7. Tavoitteeseen on mahdotonta päästä, jos hoitajapulaa ei ratkaista ensin.

Lue lisää

Attendon hoivakodissa on todettu koronatartuntoja Espoossa

31.8.2021

Attendo Laaksolahdessa, ikäihmisten hoivakodissa Espoossa, on todettu koronavirustartuntoja.

Lue lisää

Attendon hoivakodissa on todettu koronatartuntoja Kajaanissa

30.8.2021

Attendo Kajaanin Helmessä, ikäihmisten hoivakodissa Kajaanissa, on todettu koronavirustartuntoja.

Lue lisää

Valtakunnallinen hoitajapula näkyy Attendo Muurutvirran asumispalveluissa – ikääntyneiden asumispalvelut keskeytetty rekrytoinnin haasteiden takia

22.7.2021

Attendo on päättänyt keskeyttää osan Attendo Muurutvirran Muuruvedellä sijaitsevan yksikön toiminnasta. Attendo Muurutvirta on tuottanut asumispalveluja ikääntyneille ja kehitysvammaisille. Ikäihmisten asumispalvelutoiminnan osalta Attendo teki keskeyttämispäätöksen kuluvan viikon tiistaina.

Lue lisää

Attendo Suomen vuoden 2021 toisen kvartaalin tulos: positiivinen kehitys jatkuu Suomessa

22.7.2021

Attendo-konserni on julkaissut tänään 22. heinäkuuta vuoden 2021 toisen kvartaalin (Q2) tuloksen. Tämä on kooste konsernin pörssitiedotteesta, joka löytyy osoitteesta https://www.attendo.com/en/

Lue lisää

Valvira päätti Attendon ikäihmisten palveluita koskevan valtakunnallisen valvonnan

29.6.2021

Valvira on päättänyt Attendon ikäihmisten palveluita koskevan valtakunnallisen valvonnan. Päätöksessään Valvira toteaa Attendon laajamittaisen kehittämisen olleen oikeasuuntaista, joskin henkilöstön riittävyys aiheuttaa edelleen huolta niin Attendolla kuin valvontaviranomaisten keskuudessa. Attendon toiminnan parantaminen lukuisilla toimenpiteillä, kuten johtamisen kehittämisellä ja toimintakulttuurin muuttamisella on vakuuttanut valvontaviranomaiset. Muutoksen johtamista kaikissa Attendo-kodeissa tulee jatkaa systemaattisesti. 

Lue lisää

Attendon laskutuksessa on ilmennyt häiriöitä – ongelmaa korjataan

8.6.2021

Lue lisää

Suomalaisten luottamus Attendoon parani viime vuodesta

3.6.2021

Attendon maine suomalaisten silmissä on hieman parantunut. Tämä käy ilmi T-Median 2.6.2021 julkaisemista sote-alan Luottamus & Maine -tutkimuksen tuloksista.

Lue lisää