Attendon uudeksi asiakaskokemus-, viestintä- ja markkinointijohtajaksi on valittu viestintäalan, kriisiviestinnän ja johtamisen kokenut osaaja Marjaana Kivioja. Marjaana johtaa Attendolla asiakaskokemus- ja viestintätiimiä, vastaa myös Attendon vastuullisuustyöstä sekä on johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa tehtävässään 20.3.2023.

23.1.2023

Noin 30 henkilöä sai virheellisen kotiaterian Keravan keittiöltämme 3.1.2023. Korvaamme aterian kustannuksen heille sekä kaikille yhteensä 78:lle Keravan keittiöstä annoksen 3.1. saaneelle asiakkaalle. Olemme myös lähettäneet näille asiakkaille pahoittelukirjeen ja kahvitervehdyksen.

10.1.2023

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) on lopettanut Jyväskylässä sijaitsevan vanhusten hoivakodin Attendo Telkänsiiven valvonnan 16.12.2022. Henkilöstömitoituksen puutteet on korjattu, johtamisen laatua parannettu ja asukkaiden hoito ja huolenpito on turvattu.

20.12.2022

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten alueella sijaitsevassa Attendo-kodissa on tapahtunut onnettomuus, jonka seurauksena iäkäs asukkaamme menehtyi. Olemme hyvin surullisia tästä erittäin poikkeuksellisesta tapahtumasta, ja otamme osaa menehtyneen asukkaan omaisten suruun. Tapahtumat ovat järkyttäneet työntekijöitämme. Heille on tarjottu onnettomuuden jälkeen apua ja tukea. Olemme esittäneet surunvalittelumme omaisille ja keskustelleet onnettomuudesta heidän kanssaan.

1.12.2022

Attendon ikääntyneiden palveluihin on nimitetty kaksi uutta johtajaa. Esko Sutelainen aloittaa ikäihmisten palveluiden segmenttijohtajana ja Annareetta Vaara ikääntyneiden palveluiden aluejohtajana.

29.11.2022

Attendo kertoi lokakuun alussa sopimusneuvotteluistaan hyvinvointialueiden kanssa sekä sopimusten irtisanomisista julkisella tiedotteella sekä läheiskirjeellä ja järjesti useita keskusteluiltoja läheisille. Tässä vielä kertaalleen perustelut sille, miksi toimimme näin.

28.10.2022