Hyppää sisältöön

Jokaisella on oikeus omaan kotiin

Attendon palvelukodeissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu osallisuuteen ja välittämiseen. Henkilöstömme on laaja-alaisesti koulutettua ja erityisosaamisessa korostuu mm. koko autismin kirjo, puhetta korvaavat kommunikointitavat sekä haastavien, paljon avustusta tarvitsevien asukkaiden kohtaaminen. Takaamme asukkaalle arjen, joka tuo elämään merkitystä ja sisältöä.

Tietoa palveluistamme

Palvelut kehitysvammaisille henkilöille

Palvelut kehitysvammaisille henkilöille

Palvelumme kehitysvammaisille henkilöille kattavat monipuolisesti asukkaiden erilaiset tarpeet elämänmittaisesti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, palveluasumista, tukiasumista sekä työ- ja päivätoimintaa. Kysy lisää haluamastasi palvelukodista tai tutustu tarkemmin palveluihimme kehitysvammaisille henkilöille.

Lue lisää
Palvelut vammautuneille henkilöille

Palvelut vammautuneille henkilöille

Tarjoamme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista vammautuneille sekä fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille. Palvelumme lähtökohtana on aina asukkaiden kunnioitus ja arvostus: jokaisella on oikeus omannäköiseen elämään ja yksityisyyteen. Ota yhteys haluamaasi palvelukotiin tai tutustu palveluihimme vammautuneille henkilöille.

Lue lisää

Pitkä aika sitten elämä oli mukavaa, ei ollut lääkkeitä. Nuorena matkustin veljen luokse Helsinkiin. Sitten vointi huononi ja jouduin laitokseen. Yli vuosi sitten muutin Viljaan. Täällä on mukava asua, koska on kavereita. Olen tyytyväinen siitä kun näen veljeä. Täällä saa hyvin nukuttua ja itsenäiset lenkit on kiva juttu. Elämä on nyt paljon kurittomampaa ja omaa tilaa on enemmän. Minusta on tullut puheliaampi.

Nainen, 40v

Asukkaana Attendolla

Eri asumismuodot

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon apua ja tukea. Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.

Palveluasuminen

Palveluasumisessa henkilö saa apua ja tukea päivittäin, mutta pärjää melko itsenäisesti eikä kaipaa tukea yöaikaan.

Tukiasuminen

Meillä on mahdollista asua tukiasunnossa, jossa elämä on itsenäistä, mutta tuki ja apu on lähellä. Tukiasunnot sijaitsevat usein omassa rakennuksessaan, esimerkiksi rivitalossa, joka on samassa pihapiirissä palvelukodin kanssa.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!


Seuraa facebookissa