Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendon ikäihmisten palvelukodissa on todettu koronatartuntoja Vaasassa 28.1.2021

Attendo Kaarlentupa –palvelukodin yhdessä ryhmäkodissa, Idan kammarissa, on todettu koronatartuntoja. Palvelukodissa on ryhdytty toimenpiteisiin mahdollisten lisätartuntojen varalta ja tilanne on hallussa.

Asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökunnan jäseniä on tiedotettu asiasta. Kaarlentupa koostuu viidestä ryhmäkodista. Vaasan kaupungin infektiolääkäri on asettanut Kaarlentuvan ryhmäkoteihin vierailukiellon. Yhteensä 22 ihmistä on asetettu karanteeniin.

Lisätietoja koronatartuntatilanteesta voivat antaa vain terveydenhuollon edustajat. Tässä tapauksessa Vaasan kaupungin terveydenhuollon edustajat.

Lisätietoja medialle Attendon koronavalmiustoiminnasta antaa valmiusjohtaja Tuija Haatainen, puh. 044 4456 157 tai tuija.haatainen@attendo.fi