Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendon keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen 16.6.2020

Attendo Suomi -konsernin palvelutoimintoja eli keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Yhteistoimintaneuvotteluissa päädyttiin päättämään yhteensä kahdeksan henkilön työsuhde ja lomauttamaan kaikki palvelutoimintojen työntekijät ja johtajat mukaan lukien ylin johto yhden viikon ajaksi kesällä 2020. Työsuhteiden päättäminen koskee henkilöitä myyntitiimissä, taloushallintotiimissä Oulun talouspalvelutiimin osalta, kiinteistötiimissä sekä HR- ja IT-tiimeissä.

"Palvelutoimintojen sopeuttamisen taustalla ovat niin tuotannolliset kuin etenkin koronasta aiheutuvat taloudelliset syyt. Strateginen muutosmatkamme edellyttää uudenlaista osaamista ja päivitettyjä toimintamalleja, jotta voimme tulevaisuudessa saavuttaa aseman hoiva-alan arvostetuimpana ja houkuttelevimpana yrityksenä. Matka on pitkä ja se vaatii meiltä kaikilta joustavuutta, uuden oppimista ja muutokseen sopeutumista", sanoo Attendon toimitusjohtaja Virpi Holmqvist.

Toimitusjohtaja Virpi Holmqvistin mahdolliset haastattelupyynnöt pyydämme ystävällisesti osoittamaan asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimolle p. 044 494 2122 tai susanna.paloheimo@attendo.fi.