• Clone of Attendon hoivakodeissa eletään viihtyisää ja toiminnallista arkea.

Attendo Esteri hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Kitee · Vanhainkoti Kitee

Attendo Esteri on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Esteri sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vaikeavammaisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä, aivan palveluiden äärellä.

Hoivakodin johtaja

Soili Tiittanen

Puhelin: p. 044 494 3460

Hei, olen Soili Tiittanen. Soita ja kysy lisää Attendo Esteristä!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Hoitajat:
Ryhmäkoti 1 044 494 1497
Ryhmäkoti 2 044 494 1496
Director:
Palvelupäällikkö Mari Korhonen
Hoitajat:
Ryhmäkoti 1 044 494 1497
Ryhmäkoti 2 044 494 1496
Director:
Palvelupäällikkö Mari Korhonen

Osoite

Arppentie 4 B, 82500 Kitee

Ruoka

Attendo Esterissä on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Esterissä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Esterissä asukashuoneita on 41. Huonekoko on 20,5 m2 ja asukas saa sisustaa huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhdenhengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Esterin viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä avarat yhteistilat ovat asukkaiden käytössä yhteisen ajan viettoon. Yhteistiloissa järjestetään viriketoimintaa ja asukkaajossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.