Attendo Fregatti

Palvelukoti Fregatti tarjoaa ympärivuorokautista asumis- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille viidessä 17-paikkaisessa palvelukodissa Oulun Toppilansaarella.

Aluejohtaja

Elina Ervasti

Puhelin: 040 9650 887

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Tiiminvetäjät:
Bella Rosa, Eija Jacklin
Puh. 044 7800 314 / eija.jacklin@mikeva.fi

Hannala, Sanna Ahonkallio-Ollikkala
Puh. 044 7800 450 / sanna.ahonkallio-ollikkala@mikeva.fi

Muistola, Emma Alaluusua
Puh. 044 7800 302 / emma.alaluusua@mikeva.fi

Kotipirtti, Kati Pohjanen
Puh. 044 7800 315 / kati.pohjanen@mikeva.fi

Isopurje, Irja Tamminen
Puh. 044 7800 308 / irja.tamminen@mikeva.fi

Fregatin terapia- ja kuntoutuspalvelut
Vastaava terapeutti, Fysioterapeutti, Tuukka Virkkala
Puh. 044 7800 763 / tuukka.virkkala@mikeva.fi

Fregatin palvelukodin oma fysioterapeutti, Anna-Riikka Lahdenperä
Puh. 044 7143 808 / anna-riikka.lahdenpera@mikeva.fi

Puhelin:

409650887

Sähköposti:

Osoite

Isopurjeentie 3, 90510, Oulu

Lisätietoja

Palvelukoti Fregatti on Oulun Toppilansaareen joulukuussa 2009 avattu Mikevan asumispalvelu- ja kuntoutusyksikkö ikääntyneille asukkaille. Palvelukoti Fregatissa on viisi palvelukotia, joissa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille, jokaisen asukkaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaisesti. Asukkaaksi Palvelukoti Fregattiin voi tulla Oulun kaupungin vanhustyön yhteyshenkilöiden ohjauksella, kunnan tai kaupunkin palvelusetelillä tai myös täysin itsemaksavana asukkaana.

Palvelukoti Fregatti viidessä palvelukodissa:

Palvelukoti Bella Rosa
Palvelukoti Hannala
Palvelukoti Isopurje
Palvelukoti Kotipirtti
Palvelukoti Muistola

Viihtyisää  ja kodinomaista asumista

Fregatin viihtyisät ja nykyaikaiset tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteinen iso ruokailutila, oleskelutilat, saunaosasto sekä monipuoliset ja tilavat harrastetilat. Samassa kerroksessa on myös omaishuone, joka mahdollistaa tarvittaessa yöpymisen palvelukodissamme. Palvelukodit sijaitsevat kiinteistön toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Jokaisessa Fregatin palvelukodissa on yhteensä 16 asukashuonetta, joista yksi huone on tilavampi kahden hengen huone esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Jokaisessa huoneessa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa ja kalustaa huoneet omilla tavaroillaan kotoisiksi ja viihtyisiksi.

Elämänmakuista arkea

Palvelukoti Fregatissa on viihtyisä, rauhallinen piha-alue, jossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti. Piha-alueella järjestetään kesäisin ja säiden salliessa runsaasti erilaista ajanvietettä ja tapahtumia. Kodin sisällä olevat hyvät harrastetilat mahdollistavat monenlaisen viriketoiminnan, vierailut ja juhlat. Onpa talossa vierraillut Aira Samulinkin asukkaita viihdyttämässä ja ilostuttamassa. Toppilansaari ja sen merellinen ympäristö luo upeat puitteet viihtyisään asumiseen.

Yksilöllistä kuntoutusta

Kodissa eletään monipuolista ja elämänmakuista arjen oloa ja eloa, johon kuuluvat myös juhlat ja kalenterinkierron huomioiminen. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kotien virike- ja kuntoutustoimintoihin, jokaisen omat voimavarat ja toimintamahdollisuudet huomioiden. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja tärkeänä yksilönä, joiden elämäntarinaa, tapoja ja tarpeita kunnioitetaan ja arvostetaan. Hoivaa ja kuntoutusta ohjaavat asukkaille yksilöllisesti laadittavat hoiva- ja kuntoutussuunnitelmat. Suunnitelma toimii asukkaan kuntoutuksen kulmakivenä ja ohjaa arjen toimintaa.

Henkilökunta

Asukkaiden hyvästä olosta huolta pitävät Palvelukoti Fregatin osaava ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksen sosiaali- ja / tai terveysalalle. Henkilökunnan työskentelyn ja kodin arjen toiminnan pohjana on Mikevan laatujärjestelmän sekä arvolupauksen Hyvä Olla mukainen toiminta.

Fregatin terapiapalvelut

Fregatissa työskentelee talon oma, asukkaiden käytössä oleva fysioterapeutti. Lisäksi samassa talossa toimii myös Fregatin terapia- ja kuntoutuspalvelut, jonka toimintaterapeuttien ja fysioterapeuttien palvelut ovat sekä palvelukotien asukkaiden että myös talon ulkopuolisten asiakkaiden käytettävissä. Terapeutit vastaavat asukkaiden kuntoutukseen liittyvistä asioista, muun muassa apuvälineiden käytöstä osana kuntoutusta.