Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Henkilöstölle

Till personalen

hero icon left
hero icon right

27.1.2022

Välja språk, choose language, выберите язык, dooro luqadda:
SWE, ENG, RU, SOM

Hyvä attendolainen,

enpä olisi kaksi vuotta sitten tammikuussa uskonut, että korona voisi sekoittaa meidänkin arkemme näin pitkäksi aikaa. Uskon, että monet meistä ovat kokeneet suurta turhautumista siihen, että pandemia ei väisty. Ja siihen, että meidän on yhä uudelleen jaksettava jostain kerätä voimia jaksaaksemme toimia näissä poikkeusoloissa.

Attendo-kotien työntekijät suojaavat ja suojelevat asukkaitamme joka päivä monin eri tavoin. Teitä koskettavat tarkat ohjeet, säännöt ja nyt uusimpana sote-henkilöstön koronarokotekin. Maskien päivittäisestä käytöstä haluaisi jo varmasti jokainen päästä eroon.

Palvelutoiminnoissa työskentelevät puolestaan tekevät töitään omista kodeistaan käsin. Moni elää yksin, joten päivän aikana ihmiskontaktit saattavat rajoittua vain loputtomilta tuntuviin Teams-kokouksiin. Tai sitten ympärillä häärivät perheen muut jäsenet, jolloin työrauha ei ole paras mahdollinen.

Haluan kiittää juuri sinua ja teitä kaikkia yhdessä. Olette tehneet hienosti työtä yhteen hiileen puhaltaen näissä hyvin poikkeavissa työoloissa. Arvostan todella paljon juuri sinun työpanostasi.

Jokainen meistä voi osoittaa välittämistä ja tukeaan pysähtymällä hetkeksi kohtaamaan työkaveri rauhassa. Kysykää ja kuunnelkaa, mitä kuuluu. Toivon teidän jatkavan arjen ilojen jakamista Atsossa, sillä siellä kaikki attendolaiset koko Suomessa voivat nähdä, miten tärkeitä hyvät, inhimilliset kohtaamiset ovat. On ollut ilo nähdä, että myös pandemian keskellä olette tehneet työtänne suurella sydämellä. Me Attendon johdossa teemme kaikkemme, että arki Attendo-kodeissa sujuisi mahdollisimman hyvin.

Samuli Putron laulussa ”Älkää unohtako toisianne” sanotaan hienosti näin:

Kun arki on taipuva itseään toistamaan, keksikää poikkeuksia
Yhdessä hetkessä lausuttu kiitos voi kaikua kuukausia
Kun olette hauraita, olette vahvoja, kallion kaltaisia
Luottakaa itsenne elämän kyytiin ja nauttikaa matkasta
Älkää unohtako toisianne

Pidetään nämä sanat mielessä. Valoa pandemiatunnelin päässä näkyy jo.  

Ystävällisesti,

Virpi

 

viiva-lyhyt.png