• Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-etuovi
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-6
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-5
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-4
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-3
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-2
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-05
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-03
  • Attendo Hildantupa - slideshow - Hildan-tupa-02

Attendo Hildantupa

hoivakoti · Kangasala · Ikäihmisten palvelut

Hoivakoti Hildan tupa on kotoisa, kesäkuussa 2016 Kangasalalle Korpiniityntielle avautunut hoivakoti ikääntyneille. Yhteisissä oleskelutiloissa tai pihalla voi nauttia naapureiden seurasta ja välittävä henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri.

Hoivakodin johtaja

Marjut Leinonen

Marjut Leinonen

Puhelin: 044 7240 900

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat 24/7 p. 044 7481 588

Ohjaajat 24/7 p. 044 7640 188

Sairaanhoitajat arkisin klo 8-16 p. 044 7799 139

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 044 764 0188

Osoite

Korpiniityntie 20, 36200, Kangasala

Lisätietoja

Hoivakoti Hildan tupa on kesäkuussa 2016 Kangasalle avautunut ikääntyneiden hoivakoti, joka sijaitsee osoitteessa Korpiniityntie 20, Kangasala. Viihtyisällä asuinalueella sijaitsevassa hoivakodissa tarjoamme 32:lle ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista ja yksilöllistä kuntoutusta. Attendo Hildan tuvassa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Talomme on lämmin ja avoin olohuone kaikille ympäristön ikäihmisille, jossa eletään rikasta arkea.

Hoivakoti Hildan tupa - Hyvän Olon koti

Hoivakoti Hildan tuvan omassa kodissa asutaan elämänsä loppuun asti. Hoiva ja palvelut räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden, toiveiden ja elämäntarinan mukaan. Saattohoito on luonnollinen osa kotimme elämää. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Hoivakodissamme eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toimintamme punaisena lankana on aika, luovuus ja läsnäolo.

Kuntouttava ja aktiivinen arki

Kuntoutus elää ja kulkee mukana talomme kaikessa toiminnassa.  Jokaista asukasta ohjataan ja kannustetaan liikkumaan mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat terapeuttimme asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä auttavat apuvälineiden käyttössä. Huushollissamme on kuntouttavat olohuoneet, jotka aktivoivat liikkeeseen ja liikkumaan.

Lyhytaikaisjaksot

Kotimme tarjoaa myös lyhytaikaisia hoiva- ja kuntoutusjaksoja, esimerkiksi omaishoitajan lomien ja vapaiden ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen sairaalajakson päättymisen jälkeen. Asiakkaan tullessa intervallijaksolle on tavoitteenamme harjoitella ja kehittää erityisesti niitä asioita ja taitoja, joita asiakas tarvitsee kotona normaalissa arjessaan sekä taitoja kodin lähiympäristössä liikkumisessa.

Osaavaa hoivaa

Hoivassa ja kuntoutuksessa huomioimme asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Toiminnan tavoitteena on oman elämän haltuunotto sekä elämänmakuinen arki.  Asukkaidemme Hyvästä Olosta huolta pitävät kotimme sydämellään työtään tekevä henkilökuntamme, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja / tai terveysalalle. Hildan tuvan omassa valmistuskeittiössä syntyy maittavat ateriat talon sydämen, emännän johdolla.   Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti liikkuvaisina ja toimintakykyisinä nauttien elosta ja olosta.