Attendo Honkaniemi

Attendo Honkaniemi on 27 -paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntotuspalveluita tarjoava palvelukoti. Sijaitsemme Asikkalassa, keskellä idyllistä vanhaa Vääksyä. Honkarinteen ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa eritasoista tukea, ohjausta ja turvaa asukkaille, jotka tarvitsevat apua arjen päivittäisiin toimiin.

Palvelukodin päällikkö

Jari Kaisla

Puhelin: 044 7800 801

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  • puh. 044 7800 566 
  • puh. 044 7800 796 (tavoitettavissa vuorokauden ympäri)
Puhelin: 044 7800 801
Sähköposti: jari.kaisla@attendo.fi

Osoite

Asikkalantie 3, 17200, Vääksy

Lisätietoja

Attendo Honkarinne - parempaa arkea

Attendo Honkarinteessä asukkaat elävät kuin omassa kodissaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, eli oma koti. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa asukas saa kalustaa ja sisustaa haluamillaan tavaroilla kotoisaksi. Kaikkiaan palvelukoti toimii neljässä kerroksessa. Aivan alhaalla sijaitsee isot uudet saunatilat, jossa saunotaan aina kun halukkaita löytyy. Lisäksi alimmalta tasolta löytyy harraste- ja työtoimintatilat sekä varastotilaa asukkaiden omille varastoitaville tavaroille. Ylemmissä kerroksissa on viihtyisiä oleskelutiloja, asukashuoneita sekä ruokailutilat. Kodilla valmistetaan hyvää kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnelleen. Asikkalan palvelukodissa on myös tilava hissi, jonka avulla liikkuminen kerrosten välillä sujuu vaivatta, jos portaiden käyttö ei ole mahdollista. Palvelukodin pihalla on hyvä haukata happea sekä ulkoilla ympäri vuoden.

Yksilöllistä kuntoutusta

Jokainen asukas kohdataan Honkarinteessä yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan osana arkea ja kuntoutusta. Kodin jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jossa määritellään tavoitteita kuntoutumiselle. Kodin toiminnan tavoitteena on mahdollistaa asukkaille parempaa arkea sekä mahdollisuutta selvitä arjesta mahdollisimman itsenäisesti. Kodilla opetellaan taitoja, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisemmässä arjessa. Jokaisen kuntoutujan voimavarojen puitteissa kodilla harjoitellaan esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, itsestä huolehtimista, asiointeja sekä sosiaalisia taitoja.

Aktiivista arkea

Kodilla eletään monipuolista, rikasta elämänmakuista arkea, johon kuuluu harrastuksia, kotitöitä, työtoimintaa, vieraita ja vierailuja sekä normaalia arjen eloa. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Attendo Honkarinteen asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä siinä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan ja järjestetään, mutta oma rauha on myös taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

Osaava henkilökunta

Asikkalan palvelukodissa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja terveysalalle. Henkilökunnalta löytyy myös erityisosaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä. Kodilla asukkaiden tukena ja apuna on henkilökuntaa vuorokauden jokaisena hetkenä.