Attendo Honkaniemi

Attendo Honkaniemi on 27 -paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntotuspalveluita tarjoava palvelukoti. Sijaitsemme Asikkalassa, keskellä idyllistä vanhaa Vääksyä. Honkaniemen ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Tarjoamme eritasoista tukea, ohjausta ja turvaa asukkaille, jotka tarvitsevat apua arjen päivittäisiin toimiin.

Palvelukodin päällikkö

Jari Kaisla

Puhelin: 044 7800 801

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat: 044 7800 566
Ohjaajat 24/7: puh. 044 7800 796
Ohjaajat: 044 7800 566
Ohjaajat 24/7: puh. 044 7800 796

Osoite

Asikkalantie 3, 17200, Vääksy

Lisätietoja

Attendo Honkaniemi - parempaa arkea

Attendo Honkaniemi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 27:lle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Attendo Honkaniemessä asukkaat elävät kuin omassa kodissaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, eli oma koti. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa asukas saa kalustaa ja sisustaa haluamillaan tavaroilla kotoisaksi. 

Yksilöllistä kuntoutusta

Jokainen asukas kohdataan Honkaniemessä yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan osana arkea ja kuntoutusta. Kodin jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jossa määritellään tavoitteita kuntoutumiselle. Kodin toiminnan tavoitteena on mahdollistaa asukkaille parempaa arkea sekä mahdollisuutta selvitä arjesta mahdollisimman itsenäisesti. Kodilla opetellaan taitoja, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisemmässä arjessa. Jokaisen kuntoutujan voimavarojen puitteissa kodilla harjoitellaan esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, itsestä huolehtimista, asiointeja sekä sosiaalisia taitoja.

Aktiivista arkea

Attendo Honkaniemessä eletään monipuolista, rikasta elämänmakuista arkea, johon kuuluu harrastuksia, kotitöitä, työtoimintaa, vieraita ja vierailuja sekä normaalia arjen eloa. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Attendo Honkaniemen asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä siinä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan ja järjestetään, mutta oma rauha on myös taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

Osaava henkilökunta

Palvelukodissa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja terveysalalle. Henkilökunnalta löytyy myös erityisosaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä. Kodilla asukkaiden tukena ja apuna on henkilökuntaa vuorokauden jokaisena hetkenä.