• Attendo Hultintupa - slideshow - Palvelukoti-Hultintupa

Attendo Hultintupa

Palvelukoti Hultintupa on viihtyisä ja kotoisa, 42:lle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti Hämeenlinnassa. Koti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, monipuolisten palveluiden lähietäisyydellä Hämeenlinnassa.

Vs. Hoivakodin päällikkö

Teemu Multisilta

Puhelin: 044 7800 469

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat

Alakerta p. 044 755 5124

Yläkerta p. 044 753 4325

alakerta: 044 755 5124
yläkerta: 044 743 4325
Hoitaja alakerta: 044 755 5124
Hoitaja yläkerta: 044 743 4325

Osoite

Hultinkatu 8, 13210, Hämeenlinna

Lisätietoja

Attendo Hultintupa on 42:lle ikärikkaalle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti. Uusi ja ikääntyneiden tarpeisiin suunniteltu Hultintupa on valmistunut syyskuussa 2014, osoitteessa Hultinkatu 8.

Elämänmakuista arkea

Palvelukoti Hultintuvan kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Huushollissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toiminnan punaisena lankana ovat aika, yksillölisyys, luovuus ja läsnäolo.

Palvelukoti Hultintupa - hyvän olon koti

Kodissa jokainen päivä on hyvä päivä. Hultintuvassa mahdollistetaan asukkaille ympäristön, jossa arjen keskiössä on asukas. Asukkaan elämänhistoria ja elämäntarina, tavat ja tottumukset ohjaavat asumista ja hoivaa. Jokainen asukas on ainutlaatuinen yksilö. Elo Hultintuvassa maistuu ja tuoksuu mummon mustikkapiirakalta.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Sydämellään kuntouttavaa vanhustyötä tekevän henkilökunnan toimintaa ohjaavat luotettavuuden, ystävällisyyden ja inhimillisyyden arvot. Moniammatillisessä tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustaja sekä talon sydän – oman keittiön emäntä. Emäntä loihtii arkeen terveelliset ja maistuvat ruoat sekä herkut juhlaan ja yhteisille kahvihetkille.

Läsnäoloa ja läheisyyttä

Kodin elämää ja toimintaa rakennetaan yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja läheisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Mielekäs tekeminen, mukaan ottaminen, luovuus ja ilmaisu kuuluvat asukkaan jokapäiväiseen elämään. Kodin henkilökunta on läsnä, kannustaa aktiivisuuteen ja omatoimisuuteen sekä kuuntelee kodin asukkaiden tarpeita ja mietteitä vuoden jokaisena päivänä.

Kuntouttavaa hoitotyötä

Kuntouttava hoitotyö on lähtökohtana jokaisessa arkipäivän tilanteessa. Jalattomuus ei kuulu vanhuuteen, vaan Hultintuvassa eletään reipasta arkea jokaisen yksilölliset voimavarat huomioiden. Palvelukoti Hultintuvassa tarjotaan ihmisläheistä ja kuntouttavaa hoivaa sekä huolenpitoa elämän eri tilanteisiin, aina yksilöllisesti räätälöitynä. Hultintupa tarjoaa Sinulle - ympärivuorokautista, pitkä- tai lyhytaikaista hoivaa ja kuntoutusta - lomapaikkoja ja intervallijaksoja

Asiakkaaksi voit tulla Hultintupaan - kunnan ja kaupunkien vanhustyön ohjauksen kautta - kunnan tai kaupungin myöntämällä palvelusetelillä - tai omakustanteisesti.

Valviran edellyttämään omavalvontasuunnitelmaan voi tutustua oheisen linkin kautta: Hultintupa, Sosiaalipalveluijen omavalvontasuunnitelma, VALVIRA 2016