• Olohuone
  • Attendon hoivakodeissa on viihtyisät ja helppokulkuiset tilat.

Attendo Iisakki hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikaishoiva · Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen

Attendo Iisakki on uusi Iisalmeen kesällä 2018 avautunut hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Attendo Iisakki sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee asutusalueella kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä sijaitsee mm. ruokakauppa.

Hoivakodin johtaja

Erika Valjus-Pironetti

Puhelin: 044 4941819

Hei, olen Erika Valjus-Pironetti ja vastaan Attendo Iisakista. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Sairaanhoitaja: p. 044 494 1773
Hoitajat 24/7: p. 044 494 2718
Sairaanhoitaja: p. 044 494 1773
Hoitajat 24/7: p. 044 494 2718

Osoite

Jännekatu 17, 74120 Iisalmi

Ruoka

Attendo Iisakissa on jakelukeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat välipalat, pääateriat tuotetaan Attendon omasta valmistuskeittiöstä.

Iisakissa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Oma koti

  • Huonekoko on 21-32 m2. Osa huoneista on omalla keittiöllä ja makuuhuoneella varustettuja.
  • Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. 
  • Attendo Iisakissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.
  • Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallisuus hoivakodissa

  • Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden.
  • Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.